Tõlem aztán annyi esõ eshet, amennyi jólesik. Én tengelyig érõ sár esetén is elindulok.
Haza?
Zsizsi mi bajod van? A túlsúly az oka?
Tõlem aztán annyi esõ eshet, amennyi jólesik. Én tengelyig érõ sár esetén is elindulok.
Én nem buzdítok senkit. Kikérem magamnak.Ilyet!
A magam részérõl sz*rok az esõre!
Amúgy sztem ebben VV a ludas, Õ buzdít mindenkit az esõ figyelésére!
Na azért ezt kikérem!Ilyet!
A magam részérõl sz*rok az esõre!
Amúgy sztem ebben VV a ludas, Õ buzdít mindenkit az esõ figyelésére!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
nem hát. mindenki azzal van elfoglava hogy a következõ öt percben mennyi esõ esik visegrád környékén....Mi van, senki sem túrázik Magyarországon!?
Kössz.Balu1: a rossz idõben mindig ott a pro és a kontra. Igaz, hogy a közlekedés körülményei rosszak, cserébe ilyenkor láthatja az ember a legszebb dolgokat a természetben.
Szép fotó!
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Velünk is találkoztál Két Meridás /fekete és fehér / elengedtünk Titeket azon a saras részen. Mentél egy 3 fõs társaság után.Ma kimerészkedtem és mentem egy rövid karikát a HHH oldalában, közvetlenül a leszakadt esõ után. Hát, nem voltam egyedüli megszállott jómunkásember, találkoztam egy csomó bringással, köztük egy 5-6-7 (?) fõs konvojjal is. Esetleg volt ott valaki köztük, aki olvassa itt a topikot?
Egy narancssárga-ezüstszürke KTM bringával voltam (sima, régi XC, gagyi fekete SR Suntour villával), hátitáskával, övtáskával, hátul villogó lámpával és könyökvédõvel.
Egy nappal korábban arra jártam én is, akkor is esett és szivárvány volt a reptér felé.Ma kimerészkedtem és mentem egy rövid karikát a HHH oldalában, közvetlenül a leszakadt esõ után.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
Holnaptól dög meleg lesz... szóval lehet visszasírjuk ezt még...
vendég_hetesbusz_*
Dunaparti bringaúton Margithíd - Tímár utca közti részen van egy nagy pocsolya. Kicsit becsapós. Mire a közepére érsz, lemostad a vázadat alulról, a hajtást, a kerékagyakat meg a cipõdet. (tényleg 50 cm körüli)
Viszont a víz nagyon kellemesen hûs.
Szóval aki arra teker kerülje ki, ha nincs kedve száradni.