Neeeem??? Pedig volt fölöttem egy velem együtt mozgó 6X10 méteres lefelé mutató, neonzöld, villogó nyil, rajta egy felirat "this is Zed"
nem érteni hausául, nem tudni számolni és színtévesztõ is vagyok... esélyem se volt
Neeeem??? Pedig volt fölöttem egy velem együtt mozgó 6X10 méteres lefelé mutató, neonzöld, villogó nyil, rajta egy felirat "this is Zed"
Zed! Semmi baj, tegnap amúgy alig ismertelek fel- a szokásosnál is bambább voltam, és ma úgy tûnik azt is sikerült überelnem. Hihetetlen kihívást jelent egy ilyen szót mint pl teszkó leiírni...Hosszú még a nap
Van egy kétrészesem nagyon szívesen oda adomHalihó,
Hadd kérdezzem meg, kölcsön tud valaki adni (vízhatlan - esõs hely) kerékpáros, csomagtartóra szerelhetõ túratáskát a következõ két hétre? Sör-bor ellenszolgáltatást nyújtok
(Nem találtam a boltokban: "gyere be, hogy megnézzük a katalógust, ha tetszik valamelyik, meg tudjuk rendelni és nagyjából 10 nap múlva itt lesz", viszont jövõ hétfõn indulunk...)
b
Jó lehet ennyi szép helyet látni oldbike.
Hadd kérdezzem meg, kölcsön tud valaki adni (vízhatlan - esõs hely) kerékpáros, csomagtartóra szerelhetõ túratáskát a következõ két hétre?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Ja, APEH. (meg esetleg a bank, akinél hitelt vettél fel...)Lehet, hogy TE nem.. de hidd el van olyan akinek MINDEN PÉNZT MEGÉREK
Szombat vagy vasárnap nem jön valaki a Pilisbe lányosat tekerni???
Tilos vagy nem de a Pilistetõt én ki nem hagyom...
asszem' ausztriában van...Dantéról tud valaki valamit? Elment nyaralni vagy mi van vele, hogy nincs számítógép elõtt?
vendég_Master_*
a melós nem szólhat és nem is fog.Nem hiszem el, hogy ne lehetne megbeszelni az emberekkel ezt a dolgot kulturaltan. Ezt a vezetoseg donti el, mi meg valoszinuleg munkasokkal fogunk talalkozni, akiket ki....tul nem erdekli, hogy kik tekernek az erdoben. Max. figyelmeztetnek. Mert XY a XII.ker igazgatosagi epuletebol csak nem az erdot jarja....
a labizomzat meg nem??Amugy meg a tejsavat is ugyanolyan jol kellene keringetned
A sebesség mindent megold.