Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Zed! Semmi baj, tegnap amúgy alig ismertelek fel- a szokásosnál is bambább voltam, és ma úgy tûnik azt is sikerült überelnem. Hihetetlen kihívást jelent egy ilyen szót mint pl teszkó leiírni...Hosszú még a nap :(

Neeeem??? Pedig volt fölöttem egy velem együtt mozgó 6X10 méteres lefelé mutató, neonzöld, villogó nyil, rajta egy felirat "this is Zed" :D
Ausztria, Kenguruk földje!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Halihó,

Hadd kérdezzem meg, kölcsön tud valaki adni (vízhatlan - esõs hely) kerékpáros, csomagtartóra szerelhetõ túratáskát a következõ két hétre? Sör-bor ellenszolgáltatást nyújtok :)

(Nem találtam a boltokban: "gyere be, hogy megnézzük a katalógust, ha tetszik valamelyik, meg tudjuk rendelni és nagyjából 10 nap múlva itt lesz", viszont jövõ hétfõn indulunk...)

b

Van egy kétrészesem nagyon szívesen oda adom
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Én odaadom az enyémet, az egy teszkós bicajos táska- én mindig plusz nájlon zacsiba rakom benne a cuccaimat.. de eddig még nem volt gondom vele (vannak persze jobbak, kényelmesebbek is), szóval szívesen odaadom.
Zed! Semmi baj, tegnap amúgy alig ismertelek fel- a szokásosnál is bambább voltam, és ma úgy tûnik azt is sikerült überelnem. Hihetetlen kihívást jelent egy ilyen szót mint pl teszkó leiírni...Hosszú még a nap :(
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A munkabeosztásom nem "embernek " való mivel csak azt tudom,hogy tegnap dolgoztam vagy sem.
Ettõl függetlenül sok helyen megfordulok és lehet velem talákozni a hegyekben.
Túraszervezést nem vállalok,mert többször elõfordulna a szervezõ hiánya. :D addig is marad a "magányos vándor"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Jó lehet ennyi szép helyet látni oldbike. :)

Bizony, és gondold el mi lenne, ha megfogadná az orvosa tanácsát és néha mozogna is egy kicsit?? :D

Görögdinnye, bocsi, tegnap épp Nati anyujával beszéltem, amikor szembe jöttél.

Hadd kérdezzem meg, kölcsön tud valaki adni (vízhatlan - esõs hely) kerékpáros, csomagtartóra szerelhetõ túratáskát a következõ két hétre?

Még nem vízhatlan sincs. Legrosszabb esetben szerezz egy gagyit és csomagolj mindent tecsósszatyorba. Vagy érdeklõdj intenzíven Zsizsinél, õ a szagember túrafronton.
Ausztria, Kenguruk földje!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Halihó,

Hadd kérdezzem meg, kölcsön tud valaki adni (vízhatlan - esõs hely) kerékpáros, csomagtartóra szerelhetõ túratáskát a következõ két hétre? Sör-bor ellenszolgáltatást nyújtok :)

(Nem találtam a boltokban: "gyere be, hogy megnézzük a katalógust, ha tetszik valamelyik, meg tudjuk rendelni és nagyjából 10 nap múlva itt lesz", viszont jövõ hétfõn indulunk...)

b

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Oldbike, te magányos vándor vagy akivel csak véletlenül fut össze az emberfia valamelyik hegyen, vagy csak rosszul(értsd sehogy sem) promotálod a túráidat? :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Azért a hitelezõi rangsorban a magánszemélyek élveznek elsõbbséget ;)
Egyébként ha már így szóba hoztad... ugye tudod, hogy buktál egy thai masszázst ???
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Jó lehet ennyi szép helyet látni oldbike. :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Lehet, hogy TE nem.. de hidd el van olyan akinek MINDEN PÉNZT MEGÉREK :P

Ja, APEH. (meg esetleg a bank, akinél hitelt vettél fel...):D

oldbike, ez nagyon jó!!!
Bükk, szeretem!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Kb. 2 éve történt:
Pilisnyereg felöl a Z-ön a szerpentin felé a rétre kijutva a hátamra vettem a bringát mivel két autót és "zöldegyenruhások" seregét láttam.Gyalogosan közelítettem feléjük majd odaérve párbeszéd kezdõdik.....
-itt nem lehet bringázni!
-nem bringázom túrázok
-de az egy bringa
-igen a CSOMAGOM az bringa,de mi a gond?
-itt nem lehet bringázni
-tudom
-de az egy bringa
-tudom
-itt nem lehet bringázni
-tudom,de ezt már mondta /szép nyugodt hangvételû válaszok/ :D
Az egyik õr nem bírta tovább kitört belõle a hangos nevetés!
A fõnök-a "röhögõnek" címezve-Te is közéjük tartozol!
Tovább gyalogolok majd látótávolságon kívül nyeregbe pattanok,de nem sokáig mivel autózúgást hallok!!!!!! a szerpentinen!!!!!Félre állok és mellettem egy nivával!!!!!! a "fõnök" húz el pilisszentkereszt irányába.
Ha sok a "zöldsereg" akkor is lehet túrázni csak a helyszín lesz más és más.Idõnként fellángolnak,de hamar lelohad a kedvük mivel lusták a terepen állandóan kódorogni.
Tegnap egy más tájegységben tekeregtem,sokat hallottam már a csondró völgyrõl,odvas kõi barlangszállásról /Savanyúgabi/...hát megnéztem egy kis kiegészítéssel.
http://picasaweb.goo...kkCsondroDedes#

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Lehet, hogy TE nem.. de hidd el van olyan akinek MINDEN PÉNZT MEGÉREK :P

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Szombat vagy vasárnap nem jön valaki a Pilisbe lányosat tekerni???
Tilos vagy nem de a Pilistetõt én ki nem hagyom...

Nem fogunk másnap kiváltani, ha valami kõcellában raboskodsz majd rácsok mögött :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Szombat vagy vasárnap nem jön valaki a Pilisbe lányosat tekerni???
Tilos vagy nem de a Pilistetõt én ki nem hagyom...

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Dantéról tud valaki valamit? Elment nyaralni vagy mi van vele, hogy nincs számítógép elõtt?

asszem' ausztriában van...
hétvégére itthon lesz
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
na ha van olyan elvetemult aki meg ebren van, es mondjuk reggel 7es indulassal jonne tekereszni akkor, varjuk Gazdagret - SasadLiget-i irodanal :D ...nem hatrany ha a kozelben laksz ;)

Biketigris - neee maaa, hogy egy termeszetvedelmi or igazoltathat.... onnantol kezdve meg nincs mit felirnia, max. vaz szin :D:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Nem hiszem el, hogy ne lehetne megbeszelni az emberekkel ezt a dolgot kulturaltan. Ezt a vezetoseg donti el, mi meg valoszinuleg munkasokkal fogunk talalkozni, akiket ki....tul nem erdekli, hogy kik tekernek az erdoben. Max. figyelmeztetnek. Mert XY a XII.ker igazgatosagi epuletebol csak nem az erdot jarja....

a labizomzat meg nem?? :) Amugy meg a tejsavat is ugyanolyan jol kellene keringetned ;)

a melós nem szólhat és nem is fog.

akinek hatósági jgoköre van az a Nemzeti park alkalmazásában álló Természetvédelmi õr (kb a gumibothasználaton kivûl ugyanazokat a kényszerítõ eszközöket alkamazhatja mint egy közrendes gyalogrendõr) illetve az erdészetnek a erdész, hivatásos vadász és ilesmi alkalmazottai, illetve ahol van az erdõrendészet (ezek többnyire mellékállásu vagy nyugdijas rendõrõk és katonatisztek)
. az õ jogköreik kisebbek mint a term, õré de pontosan nem tudom.

amúgy meg -bár már mondtam- nem itt egy 20 ember által olvasott forumon kell sírni, abból semmi nem lesz. tegye fel a kezét aki vállalja hogy szervez egy társaágot (lehet egyesület is) legyen benne jogász, erdõmérnök, természetvédelmi szakemben, turisztikai szakember. és akkor lehet pussolni a helyi önkormányzati vezetõket (mért jó nekik a kerékpáros turizmus támogatása stb) országgyûlési képviselõt (magától egyiknek se fog eszébe jutni hogy segítsünk már ezeken a qrva bringásokn - sõt inkább az hogy már mwegint zabarnak a vadászatban-) akkor már le lehet ülni az erdészet és a nemzeti park vezetõivel - azért kell az olyan szakmber is hgoy ne tudjanak félrepöckölni hogy ehhez ti nem értetek , sõt magam is ilyen megfontolásból is tanulok vén fejjel ilesminek)......etc

no ki vállalja ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Dantéról tud valaki valamit? Elment nyaralni vagy mi van vele, hogy nincs számítógép elõtt?

A sebesség mindent megold.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Még nincs, de most patchelték a telefonszámát, az új verzióban egy karakter más, így hátha nagyobb eséllyel érem el. Ha így sem sikerál, akkor írok privát h hova küldhetem a spamet :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Van pl. e-mail címe. Az megvan?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_