Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Hát szerintem 20:30 fogas, vasárnap az éjszakai tekerésre.. G.dinnye ért papamaciul:)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Burce táska projekt kipipálva!
Vasárnap meg...lehet én is bekopogok, bár egész nap nyeregben leszek, de meglátjuk.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Hát részemrõl 8-9 órai indulás volna megfelelõ..

Pontosítsuk, vasárnap 20-21 óra? Mert már értettem félre így idõpontot. :)
Igaz, itt esti tekerésrõl van szó.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hát részemrõl 8-9 órai indulás volna megfelelõ amennyiben túlélem a salzot és nem fagyok meg Tali szokott helyen a körszálló elõtt a fogasnál
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

..de én szombaton is mennék egy lazát-és vasárnap is... Robi, Balu? Dokit is megkérdezem..aztán meglássuk

Köszi, Az éjszakai jó lenne.

Vasárnap esti- éjszakai rehabos tekerés ?

Mikor és hol lesz a tali?

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Mehetunk, kertem kolcson hoze-t. :D

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A legénybarlang tökéletes a tûzgyujtáshoz max. a getérõl látni a tüzet :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Hát sajnos a komolyabb túrákhoz (VV) gyenge vagyok.. csak ez tart vissza
Szóval csak a képességem szab határt .. :( De egyszer csak megerõsödök.. és akkor feszített tükrû termálvízben tartom a napi futóedzésemet. Amúgy azt várom hogy Norbi szóljon, hogy menjünk sütögetni ide a Pilsbe valahová.. csak szerintem tûzgyújtási tilalom van :(

:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
te dinnye! te mindenben benne vagy??? :D:D:D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

vasárnap esti- éjszakai rehabos tekerés ?

igeeeeen igeeeen igeeen!!!!!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Naná Buki!! Persze! De figyelj már mikor indulsz Esztergomba, lehet mehetnénk együtt... Ott lakik a legjobb barátnõm Mindenképpen csörgök!

Figyelek... :D

Holnap dolgozom otig, utana irany Ujpest, a vasutallomas. Odafele nem akarok tekerni, kicsit tulhajtottam magam az utobbi idoben, es megbosszulta magat.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Ha az a koran netalan valamikor delutan lenne, lehet, hogy csatlakoznek hozzatok a visszauton. Esztergomban leszek a hetvegen, es vasarnap bicajjal akarok visszajonni Pestre. Dinnye, megtenned, hogy ramszolsz, ha ugy alakul a dolog, hogy delutan mennetek? Koszonom. Holnaptol nem leszek netkozelben. :)

Naná Buki!! Persze! De figyelj már mikor indulsz Esztergomba, lehet mehetnénk együtt... Ott lakik a legjobb barátnõm Mindenképpen csörgök!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

OMSZKI TÓ ... és oda fürdõruha se kell :) A közönség is hálás..

Az a baj, hogy kb. 5 km-re lakom onnan. Ma voltam a Lupán és azon filóztam hová menjek holnap, ahová bringázni is érdemes és lubickolni is lehet.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Ha az a koran netalan valamikor delutan lenne, lehet, hogy csatlakoznek hozzatok a visszauton. Esztergomban leszek a hetvegen, es vasarnap bicajjal akarok visszajonni Pestre. Dinnye, megtenned, hogy ramszolsz, ha ugy alakul a dolog, hogy delutan mennetek? Koszonom. Holnaptol nem leszek netkozelben. :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
OMSZKI TÓ ... és oda fürdõruha se kell :) A közönség is hálás..

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Budapest viszonylagos közelségében / Budai hegység, Pilis / ismer valaki valami kellemes tavacskát, ahová lehetne egy jót terepezni és egy nagyot csobbanni?

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Még van idõ vasárnapig Peti beteg- Zézó meg Geoff Salzról pont akkor jönnek vissza.. szal meglátjuk mi alakul.. de én szombaton is mennék egy lazát-és vasárnap is remélem addigra lesz váltópapucsom.. .. ha Dante osztja az észt lenyomjuk ugye?
Robi, Balu? Dokit is megkérdezem..aztán meglássuk

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Elméletileg Dantéval megyünk valamit vasárnap - én DM középtávot terveztem...gyakrolatilag keresztbehúzták a számításaimat és be kell jönnöm dolgozni. De attól még szívesen mennék valami Pilis-félét :) max lecsatlakozom alkalmasint... Én benne lennék valami korai(bb) indulásban, Dante már biztos nem (mert elõzõ este ér haza - azt mondta...bár nem õ vezet :P). Ki jön még???

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Neeeem??? Pedig volt fölöttem egy velem együtt mozgó 6X10 méteres lefelé mutató, neonzöld, villogó nyil, rajta egy felirat "this is Zed" :D

nem érteni hausául, nem tudni számolni és színtévesztõ is vagyok... esélyem se volt :D