Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. július 19. - 18:10
Írta 2009. július 19. - 17:58
Lesz valami az éjszakai bringázásból? Zézó el van tûnve és elég nagy a szél. Ronin? Balu? ZÉZÓ???!
Reggel vonatra kell szállnom és nem szeretnék lemaradni róla.
Írta 2009. július 19. - 16:48
Írta 2009. július 19. - 14:56
Hát... az enyém csak ilyen.Szia Balu!
Miattam mehetünk ketten is, ha más nem érdeklõdik. Neked van jó lámpád?
http://img6.tar.hu/b...mg/37632850.jpg
Igaz, itt csak fél fényen ment a távoli része mert valamit elkötöttem, de már jó.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. július 19. - 14:44
Miattam mehetünk ketten is, ha más nem érdeklõdik. Neked van jó lámpád? Mert az enyém satnya-persze arra jó, hogy leevickéljek vele. Akkor f. 9 Fogas? A tel.számom nullahatharmincnyolchatnyolnullahatháromnyolc
Írta 2009. július 19. - 14:35
Írta 2009. július 19. - 14:26
Írta 2009. július 19. - 10:45
:cry:mAgyarország, én így szeretlek..
Hu...mennyi igazsag 2 percben...! En meg valamit hozzafuznek...
Imadom a TURO RUDIT es meg mindig verzik a szivem a NAGY MAGYARORSZAGERT!!!
Írta 2009. július 18. - 22:15
Írta 2009. július 18. - 22:04
Írta 2009. július 18. - 21:41
Köszönöm a túrát,de egy kicsit "gyenge" voltam-természetesen a meleg miatt
Bigtibi:Remek hely a mecsek volt szerencsém ezen a környéken is kódorogni-Máré vára,Óbánya felett farkas árok,Püspökszentlászló,Orfû,Bános.. na itt el is tévedtem.
Írta 2009. július 18. - 21:40
Oldbike meg egy varázsló. Hol magát varázsolja elõ a semmibõl, hol meg finom falatokat. Tud a csávó!
Írta 2009. július 18. - 19:39
Okosan döntöttetek! Nem akartam én nektek rosszat, csak gondoltam egy frissítõ úszás...
Mi is gondoltunk neked valamit, de nem mondhatjuk el, mert belepirulsz!
Hát nem egyszerû hõség volt ma a Trottyos túra 2-n, egyszerûen megölt. Csak a Nagy-Hideg tetején volt jó hûsítõ szél, de akkor meg már hazafelé vettük az irányt. Annyi szúnyog, légy és bögöly volt (és csíptek is a rohadékok), hogy a melegben egyébként is lecsökkent tûrõképességem teljesen kiakadt, nagyon hisztis voltam, bocsi fiúk.
Oldbike megint kitett magáért, amikor megérkeztünk a kocsikhoz, a hûtõtáskájából elõvarázsolt jó hideg ananászt és sárgadinnyét és azzal kínálta meg szerény csapatunkat. Isteni volt, nagyon köszönjük!:prosze: Mondjuk amilyen éhes voltam én hideg pacalnak is örültem volna.
VV pacijára végre visszakerült a szervizbõl az SPD és sejtettem, hogy lesznek vidám pillanatok. Egy lekaszált, jó gödrös réten ( talán Tányér-rét) mínusz 3-as tempónál sikerült is neki meghemperegnie a friss szénában. A nap legjobb pillanata az volt!:lol1:
Képek nem tudom mikor lesznek, a pc meghalt, ezen a laptopon nincs picasa, lusta vagyok telepíteni, mert nagyon kevés a hely, meg egyébként sem voltam ihletemnél a meleg miatt, nem lettek túl jók.
Írta 2009. július 18. - 18:52
Írta 2009. július 18. - 18:47
Más.
Akkor Magyarország ismét elõre lépett az "okos cselekvések" útján! Kerékpározni tilos! Kitehetjük a határokra.
Tudjátok, azon gondolkodom, hogy hazánk büszke rendõreinek ez mennyire felemelõ feladat lehet. Ezért tanulni éveken át a tiszthelyettesin, hogy aztán emelt fõvel lehessen megállítani, igazoltatni és kikérdezni az erdõben kerékpározó turistát. Mert az megáll neki.
Persze én száz más fontosabb dolgot is el tudok képzelni, ahol tevékenykedhetnének, de hát a vezetõik ezt adták ki nekik a napiparancsban.
Lesznek konfliktusok, csak gondoljatok bele abba, hogy a Pilis-Visegrádi hegységbe augusztus végétõl be sem lehet hajtani kerékpárral! Ezt eddig senki sem tartatta be velünk, szartunk is rá rendesen.
Amennyiben már arra is figyelmet fordítanak, hogy egyáltalán ott vagyunk, akkor mennyibe kerül már a bevezetõ erdészeti utakon - és akár kijelölt kerékpárúton is - leállítani a "gyanútlan" avagy tudatlan kerékpárost és jól feljelenteni!
Szeretem ezt az országot, a benne élõ sok-sok aranyos hülye kis butus törvényhozóval, bürokratával és a kedvenc politikusaimmal - mind az összes - együtt!
...de ez már egy másik topic témája lenne...
Írta 2009. július 18. - 17:24
Ez nem jött be kedves barátom.VV és H.Zoli a Börzsönyben. Vajon ott milyen lehet úszni? :chin:
(vagy meg-úszni...)
Nem mellesleg Nagy-Hideg-hegyen láttunk - szándékosan nem mondom, hogy találkoztunk, mert nem így volt - természetvédelmi õröket rendõri biztosítással. Ahogy ez egy ottani talpas turista és a közöttük folyó diskurzusból kiderült, a nemzeti park (Duna-Ipoly) akciószerû megmozdulást folytat a motorosokkal, quadosokkal és kerékpárosokkal szemben a nemzeti park területén. Mivel se kedvem, se hangulatom, se idõnk nem volt, így nem álltam le velük diskurálni, hogy akkor ez most hogy és miért folyik. Talán majd legközelebb. De az eddigi információk alapján a kerékpározás szempontjából leginkább frekventált helyeken várható az elõfordulásuk mind a Pilis, mind a Börzsöny területén. Ez valószínûleg a budai hegyeket, a Pilis-szerpentin és Pilis-tetõ, Dobogókõ környékét jelenti a dunántúli oldalon, a Börzsönyben pedig a Nagy-Hideg-hegy és a Csóványos környékét.
Írta 2009. július 18. - 16:42
Vasárnap erre jártam. A felfedezõ jellegû túra nem ilyen rövid volt, csak lemerült az aksi a gépben :-(. Erre felé se másik bringást, se erdészeti embereket nem igen látni .
http://picasaweb.goo...KeletiMecsekben#
Eddig, ha a Mecsekben túráztam - bakancsosan, vagy nyeregben - mindig gyönyörû helyekkel ismerkedtem meg. Most adtál egy új tippet! Köszönöm. Szeptemberben, ha már itthon leszek, egy hosszú hétvégén biztosan elmegyek a Mecsekbe megint, és bejárom ezt az útvonalat - is.
Írta 2009. július 18. - 16:26
http://picasaweb.goo...KeletiMecsekben#
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Írta 2009. július 18. - 16:16
(vagy meg-úszni...)
Írta 2009. július 18. - 14:57
Ma piszok meleg volt,de a csobbanásért meg kellett dolgozni:)
http://picasaweb.goo...alatonFelvidek#
http://picasaweb.google.com/Bigtibike

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére