Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

na figyuzd má... :)
pont van egy túra VV-hez simán csatlakozhatsz!
lehet én is ott leszek,bár meglátom mi marad belõlem a szombati xterra után.
bár ha itt nem akkor vszeg outon nyomok pár órát...ide megpróbálom Dante-t elcsábítani... :D

Reméltem hogy a mai napra kész lesz a bringám (szervizben van) ,de most telefonált a szerelõ,hogy legkorábban kedd,mert garanciális javitás miatt be kell vinni a nagykerbe....:(
Pedig már szereztem kocsit is ,amibe befér a gép...
Apropó! Nem tud valaki olcsón tetõcsomagtartót(thule) audi a4-re (96os sedan)?
Ha nem jelent gondot legközelebb szívesen csatlakoznék hozzátok.
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Jól van! Alakul a brigád...:D

KeX, Ronin, HZoli?, Alex?, Richie?, VV...

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Vasárnapi program azoknak, akiknek ideje és kedve is van hozá: http://forum.bikemag...postcount=13195

Megyek.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
bújdosók lépcsõje, hehehehe :D mi burce-cal egy hosszú nap végén egy kiadós vacsora után felbátorodva határoztuk el, hogy "ááá, azt a kis huplit (Badacsony) még megmásszuk". ja, szó szerint másztunk - bringával a hátunkon. fun times :)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
A káli medencében tekeregtem és egy két hegyet megnéztem,de a badacsonyra fel a bujdosók lépcsõjét választottam-hiba volt,nagy hiba :) 576 lépcsõ,vállon a bringa én a "padlón"
http://picasaweb.goo...ceTanuPupokkal#
De ajánlom mindenkinek a medencét egy kicsit áttervezve az utat :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Ha VV a 2007-es szívató 2-t akarja újra, akkor olyan 55-60km.
Ha megyek, akkor remélem a "húúúú vazze" szakaszt kihagyjuk.:)

Az csak kósza elmezavar volt.:) Mellesleg, ha nem igényli a társaság, Hegyes-tetõre nem megyünk fel.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Szia!

Vasárnap ráérek, de általában a 7végéimet szabaddá tudom tenni, csak egyeztetni kell.

na figyuzd má... :)
pont van egy túra VV-hez simán csatlakozhatsz!
lehet én is ott leszek,bár meglátom mi marad belõlem a szombati xterra után.
bár ha itt nem akkor vszeg outon nyomok pár órát...ide megpróbálom Dante-t elcsábítani... :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
ok, akkor ezek szerint nem veszélyeztet a 10-es felezési szabály :) Én árpádhídtól valszeg kocsi, szóval ha valaki jönne és útbaesik, azt szívesen eldobom meg vissza.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Mennyi lesz a táv kb?

Ha VV a 2007-es szívató 2-t akarja újra, akkor olyan 55-60km.
Ha megyek, akkor remélem a "húúúú vazze" szakaszt kihagyjuk.:)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Vasárnapi program azoknak, akiknek ideje és kedve is van hozá: http://forum.bikemag...postcount=13195

Mennyi lesz a táv kb?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Érdemes volt kimászni az "egri" romokhoz. A sötét erdõbe lejövés már csak félig-meddig volt vicces... Többé inkább mégse csinálok ilyet lámpa nélkül. Vagy azzal se... :)

Sötét erdõben még én sem nagyon tekertem, furcsa volt. Vadidegen helyen lehet nem is próbálkoznék ilyesmivel. Fõleg ahol lejöttünk, ott szûk és kanyargós volt az ösvény, beláthatatlan az út, ha nem ismertem volna a járást egy kanyarban egész egyszerûen nekimentem volna a sötét semminek, vagy egy fának. :) Fura volt Buki Hozé-lámpája is, szinte egy alagutat vágott az erdõbe, jobbra-balra mintha fal lett volna. Pedig még nem is volt vaksötét. :)

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

üllõ itt van egy "köpésre" ... újhegytõl ... összehozhatunk vmit.szerintem a dombságos túrákat figyeld.ez Neked elég közel van.

Szia!

Vasárnap ráérek, de általában a 7végéimet szabaddá tudom tenni, csak egyeztetni kell.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Sajna vasárnap dolgozom pedig nagyon elmentem volna szívni egyet:krol:

Ilyet ne írj, mert ott fognak várni a melóhelyed elõtt páran.:D
Vagy ez a cél?:scratchhe

Eddig vagy Te, Sala (ez még nem 100%, mert nála soha nem lehet tudni:D), meg én.:)

Én holnap nyilatkozom, de esélyes a dolog.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

vv, úgy néz ki a vasárnapi mókára én is benevezek. elõreláthatóan sokan leszünk vagy csak kemény mag?

Eddig vagy Te, Sala (ez még nem 100%, mert nála soha nem lehet tudni:D), meg én.:)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Sajna vasárnap dolgozom pedig nagyon elmentem volna szívni egyet:krol:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
vv, úgy néz ki a vasárnapi mókára én is benevezek. elõreláthatóan sokan leszünk vagy csak kemény mag?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Pont ezt akartam írni én is, hogy a mai tekerés a technikai malõrök és a szúnyogok jegyében telt:
Buki-patentszem, Réka Defekt, Buki defekt :) sötét lefele (hát az klassz volt- így utólag tetszett- izgi volt :) )
De azért nagyon klassz volt, láttunk naplementét- P. Borosjenõt minden oldalról szóval volt minden, de az útvonal elsõ osztályú volt- Ronin türelme pedig irígylésre méltó.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Érdemes volt kimászni az "egri" romokhoz, és körbetekerni a környezõ területet. Most már két olyan útvonalat is találtam, ahol gyakorolni lehet a technikát a montihoz. Két lefelén, és három felfelén. Jó lesz edzõpályának.
Viszont hazafelé elõször Dinnye defektelt el valami rajzszegtõl, aztán meg Buki is egy izmos tüskétõl. Roninnal mi csak szereltünk, ill. biztosítottuk az eszközöket úgy mint pumpa és gumileszedõ :D Meg álltuk a szúnyogok támadását. Megjegyzem brutálisan sokan vannak!
A sötét erdõbe lejövés már csak félig-meddig volt vicces... Többé inkább mégse csinálok ilyet lámpa nélkül. Vagy azzal se... :)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Jó rendben, egyébkét nincs mit.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..