Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Akkor honnét és mikor lesz az indulás?

Találkozó/indulás 9-kor, Aquincum HÉV megálló. Gyengébbek kedvéért:) az az út visz oda, ami az UVH-tól jön, párhuzamosan a vasúti töltéssel, vagy a Szentendrei úton kifelé, a vasúti híd után bal oldalt, a polgárvárosi amfiteátrum mellett.

Buki-n, Ronin-on és Zéé-n kívül szándékozik még valaki jönni erre a túrára?

FONTOS, hogy aki jön, úgy készüljön enni- és innivalóval, hogy Csobánka után Esztergomig már nem érintünk boltot, kutat, és meleg idõ várható holnap.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Akkor honnét és mikor lesz az indulás?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

A Hirsch-ormot érdemes még beleszõni, de ha így tesztek, mindenképpen menjetek vissza a zöldre, gondolom olvastad miért. Nagyon szép kilátás, és csak +3 km oda-vissza.

Hirsch-ormot ismerem, megjártam már mindkét oldalról, most nem lesz benne. Megyünk más, hasonlóan szép helyre, amit te nem láthattál, mert más útvonalon jártál.:)

A holnapi Pilis túrához némi infó. Egy részét bejártam. Az Égett-hárs - István-hegy közti szakaszon érdekes képzõdményeket kreáltak a munkagépek. Helyenként 60-80 cm mély gödröket csináltak, de szerencsére felfelé menet, csak nem esik bele senki. Buldózerrel is végigtolták az út egy jelentõsebb szakaszát, de természetesen csak a tetejét kaparták le, így most a kátyúk laza törmelékkel vannak tele. A legkellemetlenebb viszont, hogy a tolólapnak fogai is voltak, így sok helyen arasznyi távolságokra kb. 10*5 centis vályúk vannak, tisztára olyan volt, mintha sín-kerékpárral mentem volna, nagyon megvezeti a kereket...és pont ott, ahol lehetne ereszteni a gépet.
Annyira nincs szétgyúrva, mint a Börzsöny (a bemutatott képek alapján), jól tekerhetõ, csak vannak ezek a meglepetések.

Köszönöm a beszámolót. Néhány hete bejártam a teljes útvonalat, így "sajnos" én is tisztában vagyok a körülményekkel.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

akkor is kimegyek mindenképpen péntektõl-vasárnapig helyet foglalni, szurkolni, segíteni, idõket mérni-nézni, rengeteget fotózni, sõt még azt is vállalom, hogy 2 óránként felfújom Zsizsi kerekeit 4 bar-ra.:D

ha errõl lenne szó(bár nem kívánom, hogy a térdeddel probléma legyen)akkor tényleg jó lenne egy olyan ember aki rátapad az órára és a többi csapat-taktikára...szerintem ezen nagyon sok múlik,hogy idõben tudjunk reagálni a váltásokra.nem mondok nagyot,hogy akár nagyon fényes érmünk is lehetne!!
amúgy ha arról van szó akkor lehet, hogy tudok valakit...de õ még nem tud róla
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Majd én!

Na akkor Hozé, szóló, Zsizsi szóló...:)

Töki!
Ha Hozé szólózik, akkor ki centrírozza ki a kerekedet? :D
Ha én szólózok, akkor ki támogat el téged az orvosig? :D

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
A holnapi Pilis túrához némi infó. Egy részét bejártam. Az Égett-hárs - István-hegy közti szakaszon érdekes képzõdményeket kreáltak a munkagépek. Helyenként 60-80 cm mély gödröket csináltak, de szerencsére felfelé menet, csak nem esik bele senki. Buldózerrel is végigtolták az út egy jelentõsebb szakaszát, de természetesen csak a tetejét kaparták le, így most a kátyúk laza törmelékkel vannak tele. A legkellemetlenebb viszont, hogy a tolólapnak fogai is voltak, így sok helyen arasznyi távolságokra kb. 10*5 centis vályúk vannak, tisztára olyan volt, mintha sín-kerékpárral mentem volna, nagyon megvezeti a kereket...és pont ott, ahol lehetne ereszteni a gépet.
Annyira nincs szétgyúrva, mint a Börzsöny (a bemutatott képek alapján), jól tekerhetõ, csak vannak ezek a meglepetések.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Én szerettem volna indulni, de hosszúhétvégés programmal a család közbeszólt.
Mindenkinek aki megy, jó túrát kívánok.
Sajnálom.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Hahó,
ha valaki még szeretne a Nati emléktúrán indulni, nevezhet a helyszínen is. Annyi lenne csak a kérés, hogy elõtte regisztráljatok: http://velo.hu/index...ul=hir&kod=6214

köszi
Ausztria, Kenguruk földje!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Mi indulunk?

Valaki vegye kézbe az ügyet!

Naná! Szerintem VV ma fog értekezni mindenkivel.
Én nem biztos, mert sajnos a jobb térdem alatti hajlító ín megint fáj, idén már harmadszor.:cry: Este többet tudok majd, megyek outival egy Ráckeve kört.
Sajnos a 24h nem túra, hogy majd megvárnak a többiek, ha fáj a lábam, itt nyomni kell ahogy a csövön kifér.
2 lehetõség van.
-Meg akarjuk ismételni a tavalyi dobogós helyezést (és miért ne akarnánk), akkor szerintem helyettem keresni kell valakit, aki egyben van, mert Zsizsi defektjei mellett nem bírunk el még egy sántát is.:D
-Bulira vesszük az egészet (de miért vennénk?) és úgy indulunk, nem számít a helyezés és a köridõk, az sem ha valaki kiesik, elég amire elég oszt kész.
Lelkifurdim van ( ma hallottam kolléganõtõl:)), de sajnos nem tudok mit csinálni. Ha találtok valakit helyettem, akkor is kimegyek mindenképpen péntektõl-vasárnapig helyet foglalni, szurkolni, segíteni, idõket mérni-nézni, rengeteget fotózni, sõt még azt is vállalom, hogy 2 óránként felfújom Zsizsi kerekeit 4 bar-ra.:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Jelentem alássan, "van közöm hozzá".

Bár meg kell vallani, hogy csak a technikai felkészültséged "deviáns". :D (se 28er, se SS...)

Majd én!

Na akkor Hozé, szóló, Zsizsi szóló...:)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Úgy néz ki, Tomi idén nem indul a 24 óráson, így egy árván maradt duós keresi társát saját határaik feszegetéséhez... :(

Mi indulunk?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

kerozin

kerozin

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
http://hap.uw.hu/index.html

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

kérdezd meg McGywer-t...

Köszönet a tippet, írtam neki! Te amúgy nem gondolkodtál ilyesmin?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Menjé mán a dógozóba:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Amennyiben akadna némi affinitása a T. Nagyérdemûnek, és 20-n nem akar a városban ücsörögni, szokványos programokat nézni, hanem a szabadba vágyik, akkor alternatív megoldásként felkínálnám az alábbi túrát, megfelelõ számú jelentkezõ esetén:

Aquincum - Pilisborosjenõ - Csobánka - Hosszú-hegyi - Pilis szerpentin - Két-Bükkfa-nyereg - Pilisszentlélek - Égett-hárs - Felsõ-Ecset-hegy - István-hegy - Enyedi halála - Képesfa -Dobogó - Savó-kúti-tisztás - Hosszú-hegy - Sas-hegy - Hideglelõs-kereszt - Búbánat-völgy - Vaskapu - Esztergom

Visszaút vonattal, Esztergomból.

Szaporítanám a jelentkezõk számát... eddig Buki, Zeezoltano, én. indulás mikor?

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
A Hirsch-ormot érdemes még beleszõni, de ha így tesztek, mindenképpen menjetek vissza a zöldre, gondolom olvastad miért. Nagyon szép kilátás, és csak +3 km oda-vissza.

Amennyiben akadna némi affinitása a T. Nagyérdemûnek, és 20-n nem akar a városban ücsörögni, szokványos programokat nézni, hanem a szabadba vágyik, akkor alternatív megoldásként felkínálnám az alábbi túrát, megfelelõ számú jelentkezõ esetén:

Aquincum - Pilisborosjenõ - Csobánka - Hosszú-hegyi - Pilis szerpentin - Két-Bükkfa-nyereg - Pilisszentlélek - Égett-hárs - Felsõ-Ecset-hegy - István-hegy - Enyedi halála - Képesfa -Dobogó - Savó-kúti-tisztás - Hosszú-hegy - Sas-hegy - Hideglelõs-kereszt - Búbánat-völgy - Vaskapu - Esztergom

Visszaút vonattal, Esztergomból.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

VV én jelentkezem!

Csatlakoznek en is. Ha ugy alakul szallast tudok biztositani estere Esztergomban, ugyanis ures a lakasunk. De a huto is... :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
egyéb progi, sajna
bár messze nem oly kellemes, mint kerékpárolni

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

sajna, nem tok menni, meg úgy olvastam, a nevezési móka is elõre történt.
mindegy, majd jövõre.

Le vagy maradva.:) Van lehetõség helyszíni mókára is.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
sajna, nem tok menni, meg úgy olvastam, a nevezési móka is elõre történt.
mindegy, majd jövõre.