Hirsch-ormot ismerem, megjártam már mindkét oldalról, most nem lesz benne. Megyünk más, hasonlóan szép helyre, amit te nem láthattál, mert más útvonalon jártál.
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2009. August 19. - 18:42
Posted 2009. August 19. - 17:38
Találkozó/indulás 9-kor, Aquincum HÉV megálló. Gyengébbek kedvéért:) az az út visz oda, ami az UVH-tól jön, párhuzamosan a vasúti töltéssel, vagy a Szentendrei úton kifelé, a vasúti híd után bal oldalt, a polgárvárosi amfiteátrum mellett.Akkor honnét és mikor lesz az indulás?
Buki-n, Ronin-on és Zéé-n kívül szándékozik még valaki jönni erre a túrára?
FONTOS, hogy aki jön, úgy készüljön enni- és innivalóval, hogy Csobánka után Esztergomig már nem érintünk boltot, kutat, és meleg idõ várható holnap.
Posted 2009. August 19. - 17:34
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. August 19. - 17:20
Hirsch-ormot ismerem, megjártam már mindkét oldalról, most nem lesz benne. Megyünk más, hasonlóan szép helyre, amit te nem láthattál, mert más útvonalon jártál.A Hirsch-ormot érdemes még beleszõni, de ha így tesztek, mindenképpen menjetek vissza a zöldre, gondolom olvastad miért. Nagyon szép kilátás, és csak +3 km oda-vissza.
A holnapi Pilis túrához némi infó. Egy részét bejártam. Az Égett-hárs - István-hegy közti szakaszon érdekes képzõdményeket kreáltak a munkagépek. Helyenként 60-80 cm mély gödröket csináltak, de szerencsére felfelé menet, csak nem esik bele senki. Buldózerrel is végigtolták az út egy jelentõsebb szakaszát, de természetesen csak a tetejét kaparták le, így most a kátyúk laza törmelékkel vannak tele. A legkellemetlenebb viszont, hogy a tolólapnak fogai is voltak, így sok helyen arasznyi távolságokra kb. 10*5 centis vályúk vannak, tisztára olyan volt, mintha sín-kerékpárral mentem volna, nagyon megvezeti a kereket...és pont ott, ahol lehetne ereszteni a gépet.
Annyira nincs szétgyúrva, mint a Börzsöny (a bemutatott képek alapján), jól tekerhetõ, csak vannak ezek a meglepetések.
Köszönöm a beszámolót. Néhány hete bejártam a teljes útvonalat, így "sajnos" én is tisztában vagyok a körülményekkel.
Posted 2009. August 19. - 16:14
ha errõl lenne szó(bár nem kívánom, hogy a térdeddel probléma legyen)akkor tényleg jó lenne egy olyan ember aki rátapad az órára és a többi csapat-taktikára...szerintem ezen nagyon sok múlik,hogy idõben tudjunk reagálni a váltásokra.nem mondok nagyot,hogy akár nagyon fényes érmünk is lehetne!!akkor is kimegyek mindenképpen péntektõl-vasárnapig helyet foglalni, szurkolni, segíteni, idõket mérni-nézni, rengeteget fotózni, sõt még azt is vállalom, hogy 2 óránként felfújom Zsizsi kerekeit 4 bar-ra.
amúgy ha arról van szó akkor lehet, hogy tudok valakit...de õ még nem tud róla
Posted 2009. August 19. - 15:57
Töki!Majd én!
Na akkor Hozé, szóló, Zsizsi szóló...
Ha Hozé szólózik, akkor ki centrírozza ki a kerekedet?
Ha én szólózok, akkor ki támogat el téged az orvosig?
Posted 2009. August 19. - 15:13
Annyira nincs szétgyúrva, mint a Börzsöny (a bemutatott képek alapján), jól tekerhetõ, csak vannak ezek a meglepetések.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2009. August 19. - 14:59
Mindenkinek aki megy, jó túrát kívánok.
Sajnálom.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2009. August 19. - 13:43
ha valaki még szeretne a Nati emléktúrán indulni, nevezhet a helyszínen is. Annyi lenne csak a kérés, hogy elõtte regisztráljatok: http://velo.hu/index...ul=hir&kod=6214
köszi
Posted 2009. August 19. - 13:22
Mi indulunk?
Valaki vegye kézbe az ügyet!
Naná! Szerintem VV ma fog értekezni mindenkivel.
Én nem biztos, mert sajnos a jobb térdem alatti hajlító ín megint fáj, idén már harmadszor.:cry: Este többet tudok majd, megyek outival egy Ráckeve kört.
Sajnos a 24h nem túra, hogy majd megvárnak a többiek, ha fáj a lábam, itt nyomni kell ahogy a csövön kifér.
2 lehetõség van.
-Meg akarjuk ismételni a tavalyi dobogós helyezést (és miért ne akarnánk), akkor szerintem helyettem keresni kell valakit, aki egyben van, mert Zsizsi defektjei mellett nem bírunk el még egy sántát is.
-Bulira vesszük az egészet (de miért vennénk?) és úgy indulunk, nem számít a helyezés és a köridõk, az sem ha valaki kiesik, elég amire elég oszt kész.
Lelkifurdim van ( ma hallottam kolléganõtõl:)), de sajnos nem tudok mit csinálni. Ha találtok valakit helyettem, akkor is kimegyek mindenképpen péntektõl-vasárnapig helyet foglalni, szurkolni, segíteni, idõket mérni-nézni, rengeteget fotózni, sõt még azt is vállalom, hogy 2 óránként felfújom Zsizsi kerekeit 4 bar-ra.
Posted 2009. August 19. - 10:52
Jelentem alássan, "van közöm hozzá".
Bár meg kell vallani, hogy csak a technikai felkészültséged "deviáns".
Majd én!
Na akkor Hozé, szóló, Zsizsi szóló...
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2009. August 19. - 10:49
Úgy néz ki, Tomi idén nem indul a 24 óráson, így egy árván maradt duós keresi társát saját határaik feszegetéséhez...
Mi indulunk?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2009. August 19. - 08:49
Posted 2009. August 19. - 08:34
kérdezd meg McGywer-t...
Köszönet a tippet, írtam neki! Te amúgy nem gondolkodtál ilyesmin?
Posted 2009. August 19. - 06:03
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. August 19. - 06:01
Amennyiben akadna némi affinitása a T. Nagyérdemûnek, és 20-n nem akar a városban ücsörögni, szokványos programokat nézni, hanem a szabadba vágyik, akkor alternatív megoldásként felkínálnám az alábbi túrát, megfelelõ számú jelentkezõ esetén:
Aquincum - Pilisborosjenõ - Csobánka - Hosszú-hegyi - Pilis szerpentin - Két-Bükkfa-nyereg - Pilisszentlélek - Égett-hárs - Felsõ-Ecset-hegy - István-hegy - Enyedi halála - Képesfa -Dobogó - Savó-kúti-tisztás - Hosszú-hegy - Sas-hegy - Hideglelõs-kereszt - Búbánat-völgy - Vaskapu - Esztergom
Visszaút vonattal, Esztergomból.
Szaporítanám a jelentkezõk számát... eddig Buki, Zeezoltano, én. indulás mikor?
Posted 2009. August 19. - 02:16
Amennyiben akadna némi affinitása a T. Nagyérdemûnek, és 20-n nem akar a városban ücsörögni, szokványos programokat nézni, hanem a szabadba vágyik, akkor alternatív megoldásként felkínálnám az alábbi túrát, megfelelõ számú jelentkezõ esetén:
Aquincum - Pilisborosjenõ - Csobánka - Hosszú-hegyi - Pilis szerpentin - Két-Bükkfa-nyereg - Pilisszentlélek - Égett-hárs - Felsõ-Ecset-hegy - István-hegy - Enyedi halála - Képesfa -Dobogó - Savó-kúti-tisztás - Hosszú-hegy - Sas-hegy - Hideglelõs-kereszt - Búbánat-völgy - Vaskapu - Esztergom
Visszaút vonattal, Esztergomból.
Posted 2009. August 19. - 00:12
VV én jelentkezem!
Csatlakoznek en is. Ha ugy alakul szallast tudok biztositani estere Esztergomban, ugyanis ures a lakasunk. De a huto is...
Posted 2009. August 18. - 23:05
Posted 2009. August 18. - 23:01
Le vagy maradva.sajna, nem tok menni, meg úgy olvastam, a nevezési móka is elõre történt.
mindegy, majd jövõre.

Sign In
Create Account

Back to top