Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
hozé bácsi! bódogot! :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Jajj má' olyan aranyosak vagytok.
Köszi.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
boldog x-szer 18-at! Hozé :)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Boldog szülinapot Hozé Apó!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Trifo köszi a vendéglátást. Nagyon élveztük. És a tûz körül ücsörgõ többiek társaságát is.
Jenõ: Hogy megnõtt a hajad. Ebbõl látszik, hogy milyen régen láttalak, no meg a csöppségeken, hogy már nem is csöppségek.

Legközelebb megyünk megint. :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Kedves rímfaragó fûzfapoétánknak még legalább ennyi jó évet kívánok! Isten éltessen Hozé bácsi!:D
:birth:

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Faja volt, köszi a lehetõséget! Nagyon otthonos a ház, gratula hozzá, a kanapé is kényelmes! :)
Nekünk Rékával Hanna tartott idegenvezetést, csak lemaradtál Zee. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Mi is élveztük az estét nagyon, gyertek máskor is!

A lakáshoz meg ajánlgattam én idegenvezetést, de senki nem volt kíváncsi, csak a WC-re :) Tészta partit majd benn tartunk, oszt' akkor megnézitek belülrõl is (addig tán elpakoljuk a tengernyi dobozt is)

Eráék meg eljöhetnének már egyszer kerékpárral, hamár... :)

--Trifo

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Nagyon klassz volt a sütögetés! Köszi Trifó! Nagyon örültem, hogy láttam Eráékat (nekik én mindig nagyon örülök) meg persze mindenki mást is! Tényleg kár, hogy nem jöttek akik tervezték.. . Trifó kislánya egy igazi Amazon, rendesen lestrapálta a fiúakt!
Petirõl meg már az Isten se mossa le, hogy 1:72 :D
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Tényleg jó volt Trifóéknál bánhatja aki tervezte de mégsem jött el. Hát igen Hanna az nagyon Montána:D . Jó volt a társaság a kaja a hangulat és az idõ is csodálatos volt a szunyogokat meg bezártuk a spájzba az oroszok mellé így minden tökéletes volt, ígaz a lakást nem láttuk:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Vereczi_Peter

Vereczi_Peter

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Hát Trifóhoz érdemes volt eltúrázni!
Fõképp ha elviseli az ember Hanna Montana fültépõs különszámát... :)
Jó volt látni Titeket, és megismerni új embereket.
Béke!
Áttételem ezentúl 1:72 :D
(ex-hetesbusz) ...a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amibõl kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Trifo, mi szerintem megyünk. Kb 7-re. Remélem a fát szárazon tartod. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ezt még kitaláljuk, annak függvényében, hogy a társaságnak mekkora igénye lesz kötöttpályás közlekedési eszköz (=HÉV) közelségére, vagy úgyis kiteker/kocsival jön.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Szívesen látunk, de habot hozzál magaddal! ;)

Bocsi az nincs.:) Amúgy honnan lesz a "rajt"?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Berakom ide is; volt szó már róla hogy a kerékpárosok hogyan szolgálhatnák a tremészetvédelem ügyét:

http://www.vadonleso.hu/

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Erre a Dante féle halál izé dombságtúrára én is beneveznék, szeretem szivatni magam úgyis.:)

Szívesen látunk, de habot hozzál magaddal! ;)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Gyakorold a defektszerelést. ;)

Vasárnap szedtem ki a külsõbõl egy fél centis tüskét.:D ...és nem ereszt még most sem pedig átnéztem a belsõt víz alatt. Lehet mégis csak ér valamit ez a defektgátló szalag dolog meg a lötyi a belsõben.:)
Ja és csak Csillebércig mentem ki...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Erre a Dante féle halál izé dombságtúrára én is beneveznék, szeretem szivatni magam úgyis.:)

Gyakorold a defektszerelést. ;)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

A 24h topikból másolok ide, mert itt szabadabb a légkõr.

Jóóóóólvan Dinnye!:tongue:
Lecserélsz engem, aki végig biztatott, szurkolt neked a verseny alatt? Mindezt egy beállított képért?
Persze megértem, elkértem Geofftól az eredetit és meg kell hogy mondjam, dolgozott a képpel rendesen, mire közölhetõ lett.:)

Jót röhögtem az "eredetin". :rofl:
Dinnye, amúgy tényleg jó az a kép, rád sem ismerni a megszokott sisak nélkül. :)