Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Hozé hallom, hogy ünnepelni valónk akadt.
Azt nem is tudom, hogy vajon öregszel és annak kell örülni, vagy a nevedet emlegetjük?

Jó kívánságként, lábad érjen a pedálig és
még az érjen odáig amit és ahová szeretnél! :D

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Egyszer szarakszik a upc és majdnem lemaradok!

Hozé bácsinak még sok-sok évet az eddigi rengeteg mellé!:impreziar
Meg egy ilyen ápoló nénit is, majd csak elnyammogsz rajta!:P
Ja, és tessék jönni vasárnap kerékpárolni kötelezõ jelleggel.
Feltöltött kép

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Roboo! Akkor találkozunk a HÉV-nél! Szerintem Trifó is jön.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

HÉV-elni fogok, a 3-as fõút annyira nem a kedvencem...

Az Örs Vezér térrõl végig bringaút van Kistarcsáig, ott meg 1km-t kibírsz az úton vagy járdán.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Letörés...aha, inkább a pokol ki tudja hányadik bugyra... (az elõkészített tüskékrõl már tudunk..) H.ZOLI!!! Léccike, hozd KRISZTÁT.. akkor hajlandó vagyok elfelejteni Gobbi Hildavirágot.
A kitekerést én hanyagolnám. ... Dantét is rendszeresen ütik el arra fele...

HÉV-elni fogok, a 3-as fõút annyira nem a kedvencem...

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Letörés...aha, inkább a pokol ki tudja hányadik bugyra... (az elõkészített tüskékrõl már tudunk..) H.ZOLI!!! Léccike, hozd KRISZTÁT.. akkor hajlandó vagyok elfelejteni Gobbi Hildavirágot.
A kitekerést én hanyagolnám. ... Dantét is rendszeresen ütik el arra fele...
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Szerintem egyszerûbb ha kitekersz, nem azon fog múlni, hogy megpusztulsz-e. :D

Igen ezen már én is gondolkdtam hogy ha már megyek Dante túrára akkor tök mindegy az a pár km, csak valahogy haza is kéne jönni...:D

Szóval 500 Ft-ért veszek matricát amit rányomok a diákbérletre aztán mehetek vele amerre csak akarok HÉVen bringával, nem hangzik rosszul.:)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Igen ezzel teljesen egyetértek hanem hogy Dante:angevil: csak rehabozni akar vagy nagyon rehabozni ill szeretne-e rejtett fehérje tartalékokat felhalmozni a gödöllöi dombságban:p
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Hülye kérdés következik: HÉV-en lehet kerót szállítani? Ezt meg lehet tenni érvényes bkv diák bérlettel is? (nem röhög, vidéki vagyok, nem ismerem Pestet:))

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

Köszi.
Bár ha belegondolok ugysem én leszek a HÉV-en az egyetlen bringás a többiek meg csak segítenek elmagyarázni hogy mit hogyan kell csinálni.:)

Létezik havi kerékpáros bérlet, 500 Ft-ért. Bõvebben itt. Ha havi 2x használnád a HÉV-et, már megérte. ;)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Dante én úgy érzem udvarolni készülsz a letöréssel:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nemtom mirõl beszélsz. Na megyek vissza letörést ásni...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Köszi Roboo!
HÉV-vel kapcsolatban: Nem tudtam, hogy honnan indul a gödöllõi HÉV sorry..
Dante, te tudod, hogy hol van Makkoshogyka?
Dante nyilván félre értette a hatot, mert õ csak a 666-ban tud gondolkodni.
Meg abban, hogy ki itt belépsz (vagy kilépsz a HÉV-bõl) hagyj fel minden reménnyel....

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
Köszi.
Bár ha belegondolok ugysem én leszek a HÉV-en az egyetlen bringás a többiek meg csak segítenek elmagyarázni hogy mit hogyan kell csinálni.:)

Lehet. Egy vonaljegyet kell érvényesíteni, ami az adott vonal teljes hosszán érvényes, függetlenül attól, hogy közben átléped a közigazgatási határt. A diákbérlet meg neked kell, de ha elhagyod Budapestet, akkor HÉV vonaljegyet is venned kell a közig. határtól addig a megállóig, ahol leszállsz.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Lehet. Egy vonaljegyet kell érvényesíteni, ami az adott vonal teljes hosszán érvényes, függetlenül attól, hogy közben átléped a közigazgatási határt. A diákbérlet meg neked kell, de ha elhagyod Budapestet, akkor HÉV vonaljegyet is venned kell a közig. határtól addig a megállóig, ahol leszállsz.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
Hülye kérdés következik: HÉV-en lehet kerót szállítani? Ezt meg lehet tenni érvényes bkv diák bérlettel is? (nem röhög, vidéki vagyok, nem ismerem Pestet:))

T Ú R A

Szóval akik jönnek, s mivel többen jönnek HÉV-vel, jöjjenek a Kerepesi HÉV megállóba vasárnap reggel. Innen indulnánk 10:00-kor. (9:26-kor indul a HÉV dinnye kedvéért, aki arra is képtelen, hogy a www.bkv.hu-n körülnézzen ;))

Azt is rögtön meg kell jegyezni, hogy dinnye eredetileg 6:00-s indulást akart volna, de a többiek érdekében ragaszkodnék a 10:00-hoz - az esetleges retorziókra viszont a terep számos lehetõséget nyújt majd, ha valaki szükségét érezné...

Víz - kevés. Defekt - esélyes - s éppen ezért hagyományos belsõs rendszer teljesen mértékben felejtõs, még itt a délután, tehát egy flakon habot mindenki vegyen, akit érint.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
T Ú R A

Szóval akik jönnek, s mivel többen jönnek HÉV-vel, jöjjenek a Kerepesi HÉV megállóba vasárnap reggel. Innen indulnánk 10:00-kor. (9:26-kor indul a HÉV dinnye kedvéért, aki arra is képtelen, hogy a www.bkv.hu-n körülnézzen ;))

Azt is rögtön meg kell jegyezni, hogy dinnye eredetileg 6:00-s indulást akart volna, de a többiek érdekében ragaszkodnék a 10:00-hoz - az esetleges retorziókra viszont a terep számos lehetõséget nyújt majd, ha valaki szükségét érezné...

Víz - kevés. Defekt - esélyes - s éppen ezért hagyományos belsõs rendszer teljesen mértékben felejtõs, még itt a délután, tehát egy flakon habot mindenki vegyen, akit érint.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hozénak Boldog Szülinapot!

Dante: perpill úgy áll, hogy jövök én is vasárnap, csak gatyába kell rázni a bringát egy picit. Magamról már nem is beszélve :)

--Trifo

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
De hozé, neked nincsenek gyerekeid? Biztos rosszul emlékeztem...:D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Isten éltessen sokáig HOZÉ! ÉLJENEK A SZÜZEK!!!