Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

Ja. Hogy tanuljon, nekem kellett egy tüskét sunyiban tövig benyomni a gumijába, ha már magától nem megy bele. Direkt kihegyeztem. :P

Mit nyomtál be tövig dinnyének gumiban?
..és azt mondta ez csak egy tüske? Feltöltött kép

H.Zoli, veled meg Esztergomból szívesen hazatekerek. Hm? Viszont akkor menjünk szombaton. :D

Köszönjük, a DINP jelenlegi járõrállománya ezt a területet kényelmesen lefedi, s SVD-vel felszerelt munkatársaink várni fogják Önt uram. ;)

Akkor legalább írjátok meg a fiúknak, hogy pontosan melyik nap.
Nem kell dolgoztatni õket egész hét végén. :D

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
"A BikerHunter2.0©-hoz már gyártás alatt a peccs, ami a privát üzeneteket is tartalomszûri. Köszönjük hozzájárulását személyes adatai átturkászásához."
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
De azt nem tudják, hogy nem is arra megyünk! Mert ugye privi is van a világon! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nincs sok becsületük, az egyszer biztos. Ma bezzeg nem vártak, pedig közzétettem, lehet, elakadtak a saját ténykedésük során keletkezõ akadályokban.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Egyébként tényleg nem nagyon látom értelmét az útvonal közzétételének meg úgy általában túrák szervezésének. A marslakók azt valóban elérték, hogy jobban figyelünk merre járunk, ha meg közzé van téve az útvonal meg idõpont, tuti hogy tárt karokkal várnak majd valahol, hiszen ez a dolguk és még csak nem is kell találomra bolyonganiuk az erdõben, hanem egy csapásra fognak egy tucat "természetromboló" bringást, amivel büszkélkedhetnek este a fõnökeik elõtt. Még az is lehet fejpénzért dolgoznak. Fejvadászok... pfujjj zöld emberkék!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ti olyan hülyék vagytok, hogy az fáj!:hahaha:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nem mondd ki, ne mondd ki, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Moderálást azonnal! :D

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
A jövõ heti Esztergom jól hangzik, én is benevezek rá vszinû.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Le. Megálltunk és 1 perc néma csenddel adóztunk a megboldogult váz emlékének. Csak Kex ugratásainak (landolásainak) puffogása törte meg idõnként a meghitt, elmélkedésre késztetõ ("mi a f...t keresek én itt?"), hangulatot. Tapintatlan fráter. :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Dante! Végül a Zasszony "fájánál" leróttátok a kegyeletet?:)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Engem is erdekelne a jovo hetvegi turacska, remelem nem jon kozbe semmi. :)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
Köszönöm én is a túrát, valamint a jó társaságot, bevallom papírkutya voltam, elfáradtam :) Nekem 76km lett a vége. Erõsen meglátszik ez a másfél hónap lazulás... Mindenesetre határozottan élvezetes single trackek és lefelék voltak itt, egész jó hely ez a Dombság kéremszépen. Fõleg az endúró pálya az elején :) Az elkavarások sem fájtak nagyon, ennyi belefér.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

A vonat nem fordul kilinccsel elõre. Ennyi! :D

:rofl:

Nem az - viccen kívül.

szóval szerény leszel...:)

Azt nem. A cél Balassagyarmat, majd Parassapuszta, de akár át is mehetünk Gyarmatnál a tótokhoz.

Jól hangzik! ;)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

H.Zoli, éppen itt lenne az idelye, hogy feltegyed a finnyás kis feneked egyszer vonatra! Szerintem az esztergomi járat éppen ideális lenne. Egész úton tátanád a szádat, hogy "ez az ajtó gombnyomásra nyílik!?" és "becsukódik magától..." "né má, nincsen kosz" "di'csak, itten légkondi van!"; "bakter, ez csendben suhan"; meg, " ne má, computer van a kallernál", " apám, bemonnyák a megállót". Próbáld ki apafej!:D

Hááá' mi ez, TGV?
Ne erõltessük, még a végén feszélyezve érezném magam.:)

Esetleg, ha szombaton ejtenénk meg, akkor beneveznék.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

MIért van olyan érzésem, hogy ez egy Pilisi szívató lesz!? :chin:

Nem az - viccen kívül.

Közben Szegedet is útba ejtjük!? :P

Azt nem. A cél Balassagyarmat, majd Parassapuszta, de akár át is mehetünk Gyarmatnál a tótokhoz.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
A vonat nem fordul kilinccsel elõre. Ennyi! :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Elsõ rész - nem

Sejtettem...

Második rész - "titok";)

MIért van olyan érzésem, hogy ez egy Pilisi szívató lesz!? :chin:

Egyébként van egy aszfaltos útvonal tervezetem, ínségesebb idõkre, Váci indulással és érkezéssel.

Közben Szegedet is útba ejtjük!? :P

Zoli bácsinak!

Igen, ez a vonaton hazajövõs túra, de neked opcionálisan felkínálom a hazatekerést Esztergomból, akár terepen, akár aszfalton.;)

H.Zoli, éppen itt lenne az idelye, hogy feltegyed a finnyás kis feneked egyszer vonatra! Szerintem az esztergomi járat éppen ideális lenne. Egész úton tátanád a szádat, hogy "ez az ajtó gombnyomásra nyílik!?" és "becsukódik magától..." "né má, nincsen kosz" "di'csak, itten légkondi van!"; "bakter, ez csendben suhan"; meg, " ne má, computer van a kallernál", " apám, bemonnyák a megállót". Próbáld ki apafej!:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
:lol1:

Látszik, hogy néha még megszokásból írogatok. Korrigáltam a tévedésem.

"Sajnáljuk, a 2 hete telepített BikerHunter2.0© fórum-monitor programunk már regisztrálta az útvonalát, s már megtette a riasztást."

De ne aggódj VV, én tudok egy rövidebb utat. ;)

Amúgy meg - Mekinél paprika spray van ilyen esetekre, nálam meg egy koffeines gél. :D Belököm, s hiperugrást hajtok végre gondosan megválasztott irányvektor alapján.

Mondjuk azt, hogy a Nagy Szoplák felé megyünk. :D Végre leszálkásodnának kicsit.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

H.Zoli, a vonat miatt ne nyavalyogj, mert a te retro MÁV tudásoddal már az ajtót sem tudod kinyitni! :D

Hát ez az!:) Még a végén le sem tudnék szállni.

Igen, ez a vonaton hazajövõs túra, de neked opcionálisan felkínálom a hazatekerést Esztergomból, akár terepen, akár aszfalton.;)

Mármint hogy ti vonatoztok és én hazatekerek?:)

H.Zoli, veled meg Esztergomból szívesen hazatekerek. Hm? Viszont akkor menjünk szombaton. :D

Ne fesd az ördögöt a falra, akkor már inkább egyedül.:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A jelenlegi elõrejelzések szerint vasárnapra tisztább idõ ígérkezik, és ennek a túrának ez adja meg az igazi értékét.

Köszönjük, a DINP jelenlegi járõrállománya ezt a területet kényelmesen lefedi, s SVD-vel felszerelt munkatársaink várni fogják Önt uram.

Látszik, hogy néha még megszokásból írogatok. Korrigáltam a tévedésem.:D