Mit nyomtál be tövig dinnyének gumiban?
..és azt mondta ez csak egy tüske?
:rofl: Hát apám, neked is elmentek otthonról...
Mit nyomtál be tövig dinnyének gumiban?
..és azt mondta ez csak egy tüske?
De azt nem tudják, hogy nem is arra megyünk! Mert ugye privi is van a világon!
Mit nyomtál be tövig dinnyének gumiban?Ja. Hogy tanuljon, nekem kellett egy tüskét sunyiban tövig benyomni a gumijába, ha már magától nem megy bele. Direkt kihegyeztem.
Akkor legalább írjátok meg a fiúknak, hogy pontosan melyik nap.H.Zoli, veled meg Esztergomból szívesen hazatekerek. Hm? Viszont akkor menjünk szombaton.
![]()
Köszönjük, a DINP jelenlegi járõrállománya ezt a területet kényelmesen lefedi, s SVD-vel felszerelt munkatársaink várni fogják Önt uram.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
:rofl:A vonat nem fordul kilinccsel elõre. Ennyi!
Nem az - viccen kívül.
Jól hangzik!Azt nem. A cél Balassagyarmat, majd Parassapuszta, de akár át is mehetünk Gyarmatnál a tótokhoz.
H.Zoli, éppen itt lenne az idelye, hogy feltegyed a finnyás kis feneked egyszer vonatra! Szerintem az esztergomi járat éppen ideális lenne. Egész úton tátanád a szádat, hogy "ez az ajtó gombnyomásra nyílik!?" és "becsukódik magától..." "né má, nincsen kosz" "di'csak, itten légkondi van!"; "bakter, ez csendben suhan"; meg, " ne má, computer van a kallernál", " apám, bemonnyák a megállót". Próbáld ki apafej!
MIért van olyan érzésem, hogy ez egy Pilisi szívató lesz!? :chin:
Közben Szegedet is útba ejtjük!?
Sejtettem...Elsõ rész - nem
MIért van olyan érzésem, hogy ez egy Pilisi szívató lesz!? :chin:Második rész - "titok";)
Közben Szegedet is útba ejtjük!?Egyébként van egy aszfaltos útvonal tervezetem, ínségesebb idõkre, Váci indulással és érkezéssel.
H.Zoli, éppen itt lenne az idelye, hogy feltegyed a finnyás kis feneked egyszer vonatra! Szerintem az esztergomi járat éppen ideális lenne. Egész úton tátanád a szádat, hogy "ez az ajtó gombnyomásra nyílik!?" és "becsukódik magától..." "né má, nincsen kosz" "di'csak, itten légkondi van!"; "bakter, ez csendben suhan"; meg, " ne má, computer van a kallernál", " apám, bemonnyák a megállót". Próbáld ki apafej!Zoli bácsinak!
Igen, ez a vonaton hazajövõs túra, de neked opcionálisan felkínálom a hazatekerést Esztergomból, akár terepen, akár aszfalton.
Látszik, hogy néha még megszokásból írogatok. Korrigáltam a tévedésem.