Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Jah, én sem ültem a hétvégén seggemen, tekertem egy nagyot a Duna mentén, az Euro Velo 6-os úton. Teccik! :D Végig a folyó mentén halad az árvízvédelmi gát töltéskoronáján. Hol aszfaltozott, hol meg füves. Gyakorlatilag le lehet menni a déli határig. Megvolt.

végig a gát vagy egy része pl az éppen felújítás alatt lévõ 51-esen megy, vagy csak odatévedtek a csomagos túrázók csütörtökön ? (vagy mikor voltam arra)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
Persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy egyik sem volt nagyobb 1 cm-nél, emiatt mindegyik megállt a defektvédõ szalagban...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Mekirõl amúgy annyit, hogy leszáll a biciklirõl, ha kicsit dzsumbujosabb a növényzet, s beletesz futós szakaszokat, ahol a biciklit emelve cipeli. Én meg totál letojom, mi van az úton. :D

Ha tudom, hogy 2centis tüskés ágak figyelnek az útra taposva, akkor inkább nem vagyok kemény. ;) Volt aki kemény volt, meg is lett az eredménye.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mekirõl amúgy annyit, hogy leszáll a biciklirõl, ha kicsit dzsumbujosabb a növényzet, s beletesz futós szakaszokat, ahol a biciklit emelve cipeli. Én meg totál letojom, mi van az úton. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Nincs is tüske. Idén össz. 1 defektem volt, pedig sokat járok a dombságban.

Ma reggel átnéztem a gumikat hogy vajon lesz-e benne tüske a tegnapi után; 4-et szedtem ki az elsõbõl 1-et a hátsóból.:) ...és nem ereszt!:D

Uhhh, még szerencse, hogy nem is tüskés a dombság, mi lenne ha az lenne? :) Robooo tüskéi után ítélve tényleg nagy mák, hogy csak 2 ember gumijai nem bírták a kiképzést...és azt is csak 1-1 alkalommal.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Köszönöm, azt hiszem ez mindent elárul. Nagyon nagy mákunk volt, hogy "csak kettõ" defekttel megúsztuk.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
Ma reggel átnéztem a gumikat hogy vajon lesz-e benne tüske a tegnapi után; 4-et szedtem ki az elsõbõl 1-et a hátsóból.:) ...és nem ereszt!:D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
:szok:VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!:anon:
Egyébként Trifó is kapott VALAKITÕL egy tüskét... :swinia:
Balu! Csak nehogy te is megszívd legközelebb... ha mégis :KÖPD KI;)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Tájoló használatból tudok leckét adni. A mai napig jobban szeretem, mint a gps-t.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Oldbike! A Cserháti kiruccanásod nekem ismerõs helyeken volt! ;) Buják, Egidius-forrás Szanda-vár és környéke. Jó környék, de valóban, a legtöbb turista jelzést az aszfaltos erdészeti utak mentén találni. (Meg egy-két susnyás részen, a bokrok alatt.)
Kell neked egy jó GPS, de legalább egy jó tájoló! (Már, ha tudod használni...!:D )

Gps-el nekem nem "korrekt" a túra :) tájolót még nem használtam
...de a google earth elõtte "megnéz-majd-felhasznál"
...azért nem olyan vészes a helyzet :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én is sokat jártam régen erre, kellemes emlékek, hm...elsõ totális eléhezésem, stb. :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Oldbike! A Cserháti kiruccanásod nekem ismerõs helyeken volt! ;) Buják, Egidius-forrás Szanda-vár és környéke. Jó környék, de valóban, a legtöbb turista jelzést az aszfaltos erdészeti utak mentén találni. (Meg egy-két susnyás részen, a bokrok alatt.)
Kell neked egy jó GPS, de legalább egy jó tájoló! (Már, ha tudod használni...!:D )

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Hát persze, biztos jólesett neki! :D

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Oldbike, te kis kópé, hmm, micsoda fehérnépre tettél szert a kalandozásaid során: http://picasaweb.goo...632756437388402

..dehogynem, még le is nyelte! :D

http://href.hu/x/a435

Figyeled? Csukott szemmel... :)

Dinnye, mondtam már, de újra megjegyzem, a sisakod az nagyon tuti.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

és akkor még nem hallottátok dinnye orális sztoriját

..dehogynem, még le is nyelte! :D

http://href.hu/x/a435

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Szombaton voltam a börzsönyben és megtekintettem a Sákola tetõt-porszáraz a terep,de tartogat meglepetést a börzsöny :)
http://picasaweb.goo...zsonyiSetafika#
Ma palócföldi kiruccanás-egyre jobban tetszik és szívesen látnék ott is "zöldruhásokat" talán õk tudják a helyes irányt-túristajel egy "vonás" sem-csak tekersz és majd csak lesz valami-bár sikerült a hazaérkezés- :D
A cserhátban rájöttem mi a "népi"sport motor-motor hátán-18-ig számoltam + 3 quados-ennyi a termés-Zöldanti????
A sasbérci kilátónál quad parkolt-az õr "cucca" :cry:
http://picasaweb.goo...latasokCserhat#

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
és akkor még nem hallottátok dinnye orális sztoriját :)

p.s.: kösz a túrát, nagyon élveztem, zseniális kis ösvényeken mentünk
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Akkor majd osszátok meg velem is a kód táblát, még nem jutott el hozzám :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Mit nyomtál be tövig dinnyének gumiban?
..és azt mondta ez csak egy tüske? Feltöltött kép

:rofl: Hát apám, neked is elmentek otthonról...

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

De azt nem tudják, hogy nem is arra megyünk! Mert ugye privi is van a világon! :D

Különben is az Sztrgmi út csak a hadmûvelet fedõneve. :ubytek: :snajper: