Tali 15:30 körül az UVH budai oldalán. Akinek nem jó, szóljon!Szombat este éjszakai tekerés+sütögetés BP környékén.
Akit érdekel, bõvebb infó priviben.
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. szeptember 30. - 15:41
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. szeptember 29. - 18:31
Akartam is mondani, hogy legyen valami felnott is Dinnye mellett, hajlamos elkolbaszolni meg vilagosban is...
McGywer!
Teged lattalak ma haromnegyed ot korul a Nyugati felol a Margit hid iranyaba setalni a koruton? A mozgas ismeros volt, de a testtartas nem. Meg hianyzott a mosoly... Ha te voltal, akkor bocs, hogy nem koszontem oda.
Az nem én voltam. Fél 5kor már a dombságban koptattam az aszfaltot.
Írta 2009. szeptember 29. - 17:51
Szóval meggyógyultál.
Akkor jössz te is.
Meg nem gyogyultam meg teljesen. Es szombat estere osztalytalalkozo van eloiranyozva, amit nem hagyhatok ki. Meg kell nezni a lanyokat mennyit fejlodtek erettsegi ota...
Írta 2009. szeptember 29. - 17:46
Szóval meggyógyultál.Akartam is mondani, hogy legyen valami felnott is Dinnye mellett, hajlamos elkolbaszolni meg vilagosban is...
Akkor jössz te is.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. szeptember 29. - 17:31
Szerintem én is
Akartam is mondani, hogy legyen valami felnott is Dinnye mellett, hajlamos elkolbaszolni meg vilagosban is...
McGywer!
Teged lattalak ma haromnegyed ot korul a Nyugati felol a Margit hid iranyaba setalni a koruton? A mozgas ismeros volt, de a testtartas nem. Meg hianyzott a mosoly... Ha te voltal, akkor bocs, hogy nem koszontem oda.
Írta 2009. szeptember 29. - 15:16
Szerintem én isén jövök!!!!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. szeptember 29. - 15:06
Egyet értek.Észrevétel:
Az összes kérdés kötelezõnek van megjelölve. Általában az emberek nem válaszolnak minden kérdésre, különösen ha írni is kell.
Az a gond ezzel, ha egyet is kihagy valaki már nem fogadja el a küldést és törli az összes addigi jelölést is.
Írta 2009. szeptember 29. - 14:59
Észrevétel:Kérlek benneteket töltsétek ki:
http://spreadsheets....ISElPSFgteWc6MA
....hogy a Tisza-tó még kerékbarátabbá válhasson
Az összes kérdés kötelezõnek van megjelölve. Általában az emberek nem válaszolnak minden kérdésre, különösen ha írni is kell.
Az a gond ezzel, ha egyet is kihagy valaki már nem fogadja el a küldést és törli az összes addigi jelölést is.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. szeptember 29. - 13:04
http://spreadsheets....ISElPSFgteWc6MA
....hogy a Tisza-tó még kerékbarátabbá válhasson
Írta 2009. szeptember 29. - 10:42
én jövök!!!!szombat este éjszakai tekerés+sütögetés bp környékén.
Írta 2009. szeptember 29. - 09:51
Picasa _Alex_
Írta 2009. szeptember 29. - 08:25
2009. október 3-án "Mentsük meg a vasutat" címmel szerveznek többtávú gyalogtúrát a Bakonyban! Az alábbi linken minden pontosan le van írva, több táv, több nehézség, mindenki megtalálhatja köztük a számára kedvezõt!
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=2349
Akit érdekel csatlakozhat, vagy csatlakozhatok... én személy szerint 15-20km-ben gondolkodok...
Írta 2009. szeptember 28. - 22:25
Valóban ajánlónak szántam,mivel eszméletlen szép az útvonal és a kedvenceimhez tartozik.A burok völgyben gyalogoltam a bringa elrejtése után.Bükkös ároknál/nem egy növényhiányos rész!!/ értem el a burok v.-t és az É-i részét jártam be,mivel a lenti részén már voltam.Ott a sok barlangot és hasadékot néztem meg a csigaházzal egyetemben.Tiszta õserdõ amely ott fogadott.Érdemes egyszer mindenkinek ott körülnézni.
Sajnos a szekrény üres volt,találhattam volna valami hideg "piát" piszok meleg volt ma
Zsizsi:Nem nagyon ismernél rá a terepre-burok
Írta 2009. szeptember 28. - 22:10
Ez akár mehetne Palota maraton ajánlónak is.Bevetettem magam ma a bakony rengetegeibe.
http://picasaweb.goo...d2/BakonyBurok#
Sok remek helyen voltam,de a burok völgy,bökkös árok vitte el a "pálmát"
Kb.15 km hosszú 50-80 m-es sziklafallal védett völgy és hatalmas a pára amelyhez magas hõmérséklet tartozik.Minden méterre jut min. 2 bedõlt fatörzs piszok jó volt itt az elõrejutás :scared: de eszméletlen a "csapáson" bóklászni.Az út olyan-találod-vagy nem címû dolog,de azért lehet haladni.Rengeteg barlang-sziklahasadék van a falakon-érdekes hely-A régmúlt idõben az OKT tekergõzött,de átkeresztelték P-ra.Csak egy eltévedt lengyel túristával találkoztam itt-úgy tudta Õ is,hogy ez az OKT !!!!!!! -sikerült kimentenem és a helyes irányba állítani.
A Burok-völgyön bringával mentél át? Egyszer én is átszenvedtem magam ott, de nem volt nagy élmény a bringát cipelni és átmászni a sok kidõlt fán.
A szekrényem meg mindig üres, nem szeretném ha kirabolnának.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. szeptember 28. - 22:00
Mustkavarsz?sárgulok az irigységtõl
mindenki avart kavar, én meg huzom az igát
Nem baj apa, most jönnek csak a szép idõk, amirõl hófehér hajú korodban majd könnyes szemmel mesélsz az unokáidnak!
Ezért is sokan irigyelnek!
Írta 2009. szeptember 28. - 21:57
Írta 2009. szeptember 28. - 21:55
Köszi, megint kaptam egy újabb "lökést"!
Írta 2009. szeptember 28. - 21:36
http://picasaweb.goo...d2/BakonyBurok#
Sok remek helyen voltam,de a burok völgy,bökkös árok vitte el a "pálmát"
Kb.15 km hosszú 50-80 m-es sziklafallal védett völgy és hatalmas a pára amelyhez magas hõmérséklet tartozik.Minden méterre jut min. 2 bedõlt fatörzs piszok jó volt itt az elõrejutás :scared: de eszméletlen a "csapáson" bóklászni.Az út olyan-találod-vagy nem címû dolog,de azért lehet haladni.Rengeteg barlang-sziklahasadék van a falakon-érdekes hely-A régmúlt idõben az OKT tekergõzött,de átkeresztelték P-ra.Csak egy eltévedt lengyel túristával találkoztam itt-úgy tudta Õ is,hogy ez az OKT !!!!!!! -sikerült kimentenem és a helyes irányba állítani.
Írta 2009. szeptember 28. - 19:51
Ajjaj! Finomítsunk még ezen.közlekedés szempontjából ez is a MÁV-hoz kapcsolódik, továbbá az indulási, valamint az érkezési pont nem azonos.
Írta 2009. szeptember 28. - 19:50
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás