Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Szombat este éjszakai tekerés+sütögetés BP környékén.
Akit érdekel, bõvebb infó priviben.

Tali 15:30 körül az UVH budai oldalán. Akinek nem jó, szóljon!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Akartam is mondani, hogy legyen valami felnott is Dinnye mellett, hajlamos elkolbaszolni meg vilagosban is... :)

McGywer!
Teged lattalak ma haromnegyed ot korul a Nyugati felol a Margit hid iranyaba setalni a koruton? A mozgas ismeros volt, de a testtartas nem. Meg hianyzott a mosoly... Ha te voltal, akkor bocs, hogy nem koszontem oda.

Az nem én voltam. Fél 5kor már a dombságban koptattam az aszfaltot.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Szóval meggyógyultál.:)
Akkor jössz te is.

Meg nem gyogyultam meg teljesen. Es szombat estere osztalytalalkozo van eloiranyozva, amit nem hagyhatok ki. Meg kell nezni a lanyokat mennyit fejlodtek erettsegi ota... :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Akartam is mondani, hogy legyen valami felnott is Dinnye mellett, hajlamos elkolbaszolni meg vilagosban is... :)

Szóval meggyógyultál.:)
Akkor jössz te is.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Szerintem én is

McGywer!
Teged lattalak ma haromnegyed ot korul a Nyugati felol a Margit hid iranyaba setalni a koruton? A mozgas ismeros volt, de a testtartas nem. Meg hianyzott a mosoly... Ha te voltal, akkor bocs, hogy nem koszontem oda.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

én jövök!!!!

Szerintem én is
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Észrevétel:
Az összes kérdés kötelezõnek van megjelölve. Általában az emberek nem válaszolnak minden kérdésre, különösen ha írni is kell.
Az a gond ezzel, ha egyet is kihagy valaki már nem fogadja el a küldést és törli az összes addigi jelölést is.

Egyet értek.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Kérlek benneteket töltsétek ki:

http://spreadsheets....ISElPSFgteWc6MA

....hogy a Tisza-tó még kerékbarátabbá válhasson ;)

Észrevétel:
Az összes kérdés kötelezõnek van megjelölve. Általában az emberek nem válaszolnak minden kérdésre, különösen ha írni is kell.
Az a gond ezzel, ha egyet is kihagy valaki már nem fogadja el a küldést és törli az összes addigi jelölést is.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

maxika

maxika

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Kérlek benneteket töltsétek ki:

http://spreadsheets....ISElPSFgteWc6MA

....hogy a Tisza-tó még kerékbarátabbá válhasson ;)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

szombat este éjszakai tekerés+sütögetés bp környékén.

én jövök!!!!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Szombat este éjszakai tekerés+sütögetés BP környékén.

Picasa _Alex_

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
NEm vagyok benne biztos, hogy jó helyre írom, de azért mégis:

2009. október 3-án "Mentsük meg a vasutat" címmel szerveznek többtávú gyalogtúrát a Bakonyban! Az alábbi linken minden pontosan le van írva, több táv, több nehézség, mindenki megtalálhatja köztük a számára kedvezõt!

http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=2349

Akit érdekel csatlakozhat, vagy csatlakozhatok... én személy szerint 15-20km-ben gondolkodok...

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
MJani:
Valóban ajánlónak szántam,mivel eszméletlen szép az útvonal és a kedvenceimhez tartozik.A burok völgyben gyalogoltam a bringa elrejtése után.Bükkös ároknál/nem egy növényhiányos rész!!/ értem el a burok v.-t és az É-i részét jártam be,mivel a lenti részén már voltam.Ott a sok barlangot és hasadékot néztem meg a csigaházzal egyetemben.Tiszta õserdõ amely ott fogadott.Érdemes egyszer mindenkinek ott körülnézni.
Sajnos a szekrény üres volt,találhattam volna valami hideg "piát" piszok meleg volt ma :)
Zsizsi:Nem nagyon ismernél rá a terepre-burok :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Bevetettem magam ma a bakony rengetegeibe.
http://picasaweb.goo...d2/BakonyBurok#
Sok remek helyen voltam,de a burok völgy,bökkös árok vitte el a "pálmát"
Kb.15 km hosszú 50-80 m-es sziklafallal védett völgy és hatalmas a pára amelyhez magas hõmérséklet tartozik.Minden méterre jut min. 2 bedõlt fatörzs :) piszok jó volt itt az elõrejutás :scared: de eszméletlen a "csapáson" bóklászni.Az út olyan-találod-vagy nem címû dolog,de azért lehet haladni.Rengeteg barlang-sziklahasadék van a falakon-érdekes hely-A régmúlt idõben az OKT tekergõzött,de átkeresztelték P-ra.Csak egy eltévedt lengyel túristával találkoztam itt-úgy tudta Õ is,hogy ez az OKT !!!!!!! :D-sikerült kimentenem és a helyes irányba állítani.

Ez akár mehetne Palota maraton ajánlónak is. :)

A Burok-völgyön bringával mentél át? Egyszer én is átszenvedtem magam ott, de nem volt nagy élmény a bringát cipelni és átmászni a sok kidõlt fán.

A szekrényem meg mindig üres, nem szeretném ha kirabolnának. :D

A sebesség mindent megold.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

sárgulok az irigységtõl
mindenki avart kavar, én meg huzom az igát

Mustkavarsz? :D
Nem baj apa, most jönnek csak a szép idõk, amirõl hófehér hajú korodban majd könnyes szemmel mesélsz az unokáidnak!
Ezért is sokan irigyelnek! ;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
sárgulok az irigységtõl
mindenki avart kavar, én meg huzom az igát

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ej, oldbike, jó olvasni a sorokat - és a képeket nézni - olyan helyeken jártál megint, ahol hosszú évekkel ezelõtt tekeregtem, és jó lenne újra elmenni oda!
Köszi, megint kaptam egy újabb "lökést"! ;)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Bevetettem magam ma a bakony rengetegeibe.
http://picasaweb.goo...d2/BakonyBurok#
Sok remek helyen voltam,de a burok völgy,bökkös árok vitte el a "pálmát"
Kb.15 km hosszú 50-80 m-es sziklafallal védett völgy és hatalmas a pára amelyhez magas hõmérséklet tartozik.Minden méterre jut min. 2 bedõlt fatörzs :) piszok jó volt itt az elõrejutás :scared: de eszméletlen a "csapáson" bóklászni.Az út olyan-találod-vagy nem címû dolog,de azért lehet haladni.Rengeteg barlang-sziklahasadék van a falakon-érdekes hely-A régmúlt idõben az OKT tekergõzött,de átkeresztelték P-ra.Csak egy eltévedt lengyel túristával találkoztam itt-úgy tudta Õ is,hogy ez az OKT !!!!!!! :D-sikerült kimentenem és a helyes irányba állítani.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

közlekedés szempontjából ez is a MÁV-hoz kapcsolódik, továbbá az indulási, valamint az érkezési pont nem azonos.

Ajjaj! Finomítsunk még ezen.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Sajna nekem most ez kimarad, mert visszarepülök a nyárba. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)