Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
BUÉK!

Te Gabi, ez az ahol tortúra végén kiértünk az aszfaltra? Volt ott faházikó?
Nem gyenge köd volt, így utólag belegondolva? :D
Feltöltött kép

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
B.U.É.K mindenkinek!
Megvolt az elsõ bringázás 2013-ban:
https://picasaweb.go...573892766435218
Ködbõl ki ragyogó napsütésbe,majd vissza a ködbe.Laza 30km jórészt terepen,kis nosztalgia merev villával és csekély fokozattal,volt is kis tolás...
Magellan-os

Reaper146

Reaper146

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Ha valakit érdekel itt egy videóösszefoglaló a "csapatom" 2012-es túráiról:

BLePister

BLePister

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Van egy túraleírásos pályázat, ha van jó írásotok, küldjétek be! :)

http://www.mathekere...level.php?id=14
Nézz be a sportblogomra: http://blepister.blogspot.com/ :cool2:

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Virágos-nyeregtõl Határ-nyeregig a reptér és hangár mellett/feletti úton megtisztították az út melletti részt, ami nagyon jó. De sajnos a gallyakat végig az útra is kiszórták, így minden telis-tele van tövises ágakkal és a környéken burjánzó csipkebogyóbokrok ágaival.
Pótbelsõt vigyen, aki arra jár! :)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Tekerés elõtt érdemes itt nézelõdni .......

Korlátozások a Pilisi Parkerdõ területén, társas vadászatok miatt a 2012/2013-as vadgazdálkodási évben | TTT

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás

aki holnapra (11.20 kedd) tervezne visegrádi hegység, (kb sztaravoda-pap rét - tahi tengely) az inkább most hanyagolja, s tekergjen másfelé.

Hogy-hogy?

Btw hétvégén Cuha környékén tekernénk. Kérdés az, hogy mekkora szívás most porváról eljutni a Cuha völgybe?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
aki holnapra (11.20 kedd) tervezne visegrádi hegység, (kb sztaravoda-pap rét - tahi tengely) az inkább most hanyagolja, s tekergjen másfelé.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Szép kis kunyhó,tetszik :o...ez valahol a P+ -en Nyesett bérc és Tövises hegy között található?

Igen.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Egyenlõre aszondom' benne vagyok!

oké, majd csörgök elõtte, az idõpont még bizonytalan. a január elseje az viszont 100%. nincs is jobb egy újévi tekerésnél.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

november vége felé asszem fent leszek végre egy hétvégét. mostanában sokat voltam beteg, alig edzettem, totál gyenge vagyok, de azért mehetnénk egyet. Neked unalmas lesz, de majd igyekszem tartani a lépést :)

Egyenlõre aszondom' benne vagyok!
Magellan-os

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Szép kis kunyhó,tetszik :o...ez valahol a P+ -en Nyesett bérc és Tövises hegy között található?

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Adorján!Jók a képek,szépek az õsz színei!(jaj,de romantikus vagyok:-) )10-es kép hol készült?És a kunyhó turistaút mentén van?

Sly!
A nagyon saras szakasz nem volt túl hosszú,de azt is nyeregben ülve abszolváltam.,meg kerestem a "szárazabb",füvesebb csíkokat,ahol haladhatok is.Kutyául elfáradtam aznap,Egertõl közúton a meredekebb emelkedõket már csak ~10km/h-val küzdöttem le. :-) De nem bántam meg.Már alig várom,hogy megint terepre mehessek!

Köszi, tényleg nagyon szép ilyenkor az erdõ! A 10-es kép a Szakó-nyereg elõtt, a Tost-szikláknál készült. A kunyhó a Prédikáló-szék és Pilisszentlászló között egy erdészeti útról nyíló ösvényen van. Teljesen véletlenül találtam meg, de jó kis hely.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Adorján!Jók a képek,szépek az õsz színei!(jaj,de romantikus vagyok:-) )10-es kép hol készült?És a kunyhó turistaút mentén van?

Sly!
A nagyon saras szakasz nem volt túl hosszú,de azt is nyeregben ülve abszolváltam.,meg kerestem a "szárazabb",füvesebb csíkokat,ahol haladhatok is.Kutyául elfáradtam aznap,Egertõl közúton a meredekebb emelkedõket már csak ~10km/h-val küzdöttem le. :-) De nem bántam meg.Már alig várom,hogy megint terepre mehessek!

november vége felé asszem fent leszek végre egy hétvégét. mostanában sokat voltam beteg, alig edzettem, totál gyenge vagyok, de azért mehetnénk egyet. Neked unalmas lesz, de majd igyekszem tartani a lépést :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

Sly!
Magellan-os

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Hétvégén mentem egy kört Dobogókõn, és környékén. Csináltam pár képet: https://picasaweb.go...BicozasDobogoko

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Hét elején még nyafogtam a sár miatt,de csak "beadtam"!Volt tekerés délután vissza Eger felé közúton is,de nyugodtabb lett volna terepen.Csak már nem akartam,hogy rám sötétedjen az erdõben. Egy szelet a Bükkbõl a szombati napról:
https://picasaweb.go...426245984236194

szépet mentél! a sárgán múltkor lefelé fogtam ki ezt a sarat, elég szopós volt. gondolom fölfelé még faszább lehetett :D

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Hét elején még nyafogtam a sár miatt,de csak "beadtam"!Volt tekerés délután vissza Eger felé közúton is,de nyugodtabb lett volna terepen.Csak már nem akartam,hogy rám sötétedjen az erdõben. Egy szelet a Bükkbõl a szombati napról:
https://picasaweb.go...426245984236194
Magellan-os

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Mai túrám Gödöllõn:
Route: Gödöllõ terep maraton | Bikemap.net

Louis

Louis