Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. október 21. - 12:53
Ha nem életre- halálra o.útiznál akkor pótapámmal S-etleg eljönnénk, nekünk csak montink van. Lehet Petit is érdekli, õ is ótutis.Jó lenne na egy közös tekerés, úgy el van tûnve mindenki. Persze csak ha nem szakad...
Nem tom Kirszta térde hogy van, de talán egy lazább tekerés neki is belefér.
Írta 2009. október 21. - 12:34
A talaj attól függ, hogy a letolták-e az utakat. Mert ha igen akkor elég nagy sár tud lenni, de ha nem akkor semmi komoly, mert köves az út. Egy-két helyen, ahová összefolyt a víz biztos nagy sár van meg hatalmas pocsolyák, de azokat ki lehet kerülni. De aggasztó az elõrejelzés, mert a koponyeg.hu 5mm esõt, a met.hu pedig esõs idõt ígér péntekre.
Na ez az, ettõl félek én is. Szerintem hanyagolni kéne ez a péntekit, nem sok kedven van dagonyázni (azért van ott sok földes, sáros rész) és opcionálisan még el is ázni. Inkább nyomok itthon egy hoszú országúti kört, azzal nem zavar annyira az esõ.
Írta 2009. október 21. - 11:00
A talaj attól függ, hogy a letolták-e az utakat. Mert ha igen akkor elég nagy sár tud lenni, de ha nem akkor semmi komoly, mert köves az út. Egy-két helyen, ahová összefolyt a víz biztos nagy sár van meg hatalmas pocsolyák, de azokat ki lehet kerülni. De aggasztó az elõrejelzés, mert a koponyeg.hu 5mm esõt, a met.hu pedig esõs idõt ígér péntekre.Nem tudom, hogy milyen a Vértes talja, de ahol puhább a talaj ott SÁR van, itt a Pilisben mindenképpen - reptér, meg a Nagykopasz fele voltunk és jó nem süllyedtünk tengelyig, de csúszkáltunk renDESSEn (M.Jani -Xtra miattad gépeltem el
) Ennek ellenére jó lenne valami közös túra péntken.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. október 21. - 09:04
Írta 2009. október 21. - 01:03
Nem hiszem, hogy nagy sár lenne, max egy-két helyen. Végig viharos szél volt múlt héten. Akik a hétvégén voltak túrázni országszerte, nem számoltak be sárról, inkább csak hórólNem is tudom. Múlt héten végig esett, ezen a héten meg felváltva, ráadásul péntekre is mondják. Gyanítom lesz dágvány dögivel.
Írta 2009. október 20. - 21:10
Nem is tudom. Múlt héten végig esett, ezen a héten meg felváltva, ráadásul péntekre is mondják. Gyanítom lesz dágvány dögivel.Kedd van. Mi legyen? Azt hazudják, hogy meleg lesz, de eshet.
Vagy várjunk holnapig a döntéssel?
Nálatok is van új baba? Mert idén te sem nagyon tolakodtál.Mert vannak fontosabb dolgok is a világon, mint a biciklizés.
És ez így van jól.
Írta 2009. október 20. - 15:36
Mert vannak fontosabb dolgok is a világon, mint a biciklizés.
És ez így van jól.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. október 20. - 15:32
Richie, csak most láttam, gratulálok nektek! Nekem valahogy nem sikerült idén Kristóf mellett bringáznom pedig már majdnem 1 éve megszületett
köszi!
azért majd igyekszem a kilóméterekkel!nagy terveim vannak jövõre
Írta 2009. október 20. - 14:32
Írta 2009. október 20. - 11:53
Igen, a péntek még jobbnak tûnik. Ha lesz, akkor szerintem megint Virágos csajos, sokat állós, nézelõdõsre számíts ismét, olyanra mint tavaly.
A szomorú évforduló miatt jó lenne megint bejárni a tavalyi útvonalat, persze a zõd háromszöget berakjuk csemegének a végére.
Kedd felé már látjuk majd, hogy mit hazudnak idõjárásügyileg.
A harcok meg nem izgatnak, aki nem ott lakik a környéken annak nem kell odamenni, oszt kész.
Kedd van. Mi legyen? Azt hazudják, hogy meleg lesz, de eshet.
Írta 2009. október 19. - 21:48
Tutti képek!
Szürreális látvány a lombhullató zöldellõ erdõ a hó takarásában, nekünk is ilyen élményünk volt hétvégén.
Bár itt off de azért berakom a képeket.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. október 19. - 20:28
Jók a képek, nekem ez tetszik legjobban:
http://picasaweb.goo...622526757143426
Kb. 10m-el távolabbról ugyanaz, csak nyáron:
http://picasaweb.goo...856481454015522
Õszi/téli színekben tényleg sokkal szebb.
Írta 2009. október 19. - 13:44
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. október 19. - 12:47
Írta 2009. október 18. - 21:30
http://picasaweb.goo...zsonyiHavasOsz#
Írta 2009. október 18. - 19:39
http://picasaweb.goo...622526757143426
Én is voltam szombaton bringázni a Mecsekben, ott nincs hó, viszont minden út tele van a hét eleji szélvihar által letördelt gallyakkal, meg falevelekkel.
Csak ajánlani tudom az erdõben való tekerést ebben az idõben-õszi színek és a hó keveredése,csak tekerj elég magasra
http://picasaweb.goo...sonyOsziHoeses#
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Írta 2009. október 18. - 12:47
szabályozná az magát, ha a simabõrû nem avatkozna bele, akár kedvezõbb életfeltételek teremtésével. na mindegy , nem ez a topik.Az egy másik dolog, hogy magam részérõl nem szivesen húznám meg a ravaszt, de a vad állomány szaporodását is valahogy szabályozni kell,
különben tönkre teszik az erdõt. Nem csak annyira mint az utakon a
láncfûrészes emberek és a felszántott dózer utakon, mély keréknyomokban, vagy az erdészeti aszfalt csíkokon tekerõ bringások.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. október 18. - 11:35
különben tönkre teszik az erdõt. Nem csak annyira mint az utakon a
láncfûrészes emberek és a felszántott dózer utakon, mély keréknyomokban, vagy az erdészeti aszfalt csíkokon tekerõ bringások.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. október 18. - 00:34
offJa tényleg, errõl a másik természetbarát társaságról elfeledkeztem (az õ céljaikat sem fogom soha megérteni).
.
vab egy kis rétegük, akik még természetvédõnek is nevezhetõk, még valamennyire meg is értem Õket. na õk a Vadászok, kb minden 100 puskás emberbõl 1akad. lehet még annyi se.
on
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. október 17. - 22:07
Fagy és hó hiányában egyelõre marad az aszfalt. Ha nem esik, akkor pl. holnap egy Dobogókõ-Pilismarót kör. Lejtmenetben tesztelem az új szélálló nacit.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére