Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. december 23. - 21:16
Írta 2009. december 23. - 21:15
Mint Tigger is írta, egy túrára elcipelné és ha kóstolni akarunk, akkor meg kell õt várnunk.
Bár amilyen csirke vagyok, lehet neki kell engem várni, hogy adhasson belõle.
Írta 2009. december 23. - 21:14
Hát igen ha én is úgy letudtam volna súlyozni a kerekeimet mint te akkor lehet hogy az is ragadt volna a hóba mint nálad! Te meg a gumira fogtad:air:
Hallgass a nõre!
Egyéééééél!
Asszem itt csoportos alkoholizálás esete forog fenn!Egyél ZézÓ! Ne irígykedj inkább egyééééééééél!
ágyas???? á-á-á-áááágyas???! Ha nem esik le a hõmérséklet nulla fok alá.. akkor még Szentendrére is eltkernék érte.... vagy Tigger bízom benne, hogy valami egyéb tömegközlekedéssel is megközelíthetõ helyen szeretnéd feláldozni
Még a végén versenyfutás lészen azért a jó kis páleszért!
Vagy is orvosságért.
Írta 2009. december 23. - 21:08
ágyas???? á-á-á-áááágyas???! Ha nem esik le a hõmérséklet nulla fok alá.. akkor még Szentendrére is eltkernék érte.... vagy Tigger bízom benne, hogy valami egyéb tömegközlekedéssel is megközelíthetõ helyen szeretnéd feláldozni
Írta 2009. december 23. - 19:03
Hát igen ha én is úgy letudtam volna súlyozni a kerekeimet mint te akkor lehet hogy az is ragadt volna a hóba mint nálad! Te meg a gumira fogtad:air:Zee, te már a hétvégén, a Bükkben is úgy tekertél, mint aki be van csiccsentve, te meg a gumira fogtad!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. december 23. - 18:54
Írta 2009. december 23. - 18:49
Mondom is Zézónak mindig, hogy gyúrjál vazze... :paker:de õ csak fogy.. fogy.. ki érti ezt
" Mert kifacsarod szegényt!:)"
Na igen. no comment.
Az áfonyás tekerésre én is jelentkeznék, de kizárólag azért mert az ágyaspálinkáknak ugyebár magas a kalória tartalma:D
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. december 23. - 18:46
Mert kifacsarod szegényt!Mondom is Zézónak mindig, hogy gyúrjál vazze... :paker:de õ csak fogy.. fogy.. ki érti ezt
Feltétlen értesíts majd!kaptam ajándékba egy olyat hogy vmi "hirõs kecskeméti ágyas áfonya".
tehát amint lesz biciklim, vagy olyan útviszonyok amik ezzel a momentán rendelkezésemre álló hulladékkal járhatók szivesen elcipelem ezt a flaskát vmi túrán.
ui : nálam lesz így kénytelenek lesztek megvárni
Írta 2009. december 23. - 18:41
Mondjuk a ágyaska elfogyasztásában nem jeleskedem, de szívesen tekerek egyet.
Írta 2009. december 23. - 18:10
kb szeptember óta nem bringáztam
meg semmi más sport
alaktom derékbõség ugyanannyi mint volt (comb és vádli nem biztos )
viszont cca 3 kilóval könnyebb vagyok..
na on féle is legyen
túra helye (mondjuk mivel budaiba én nem ,szal vhol pilis visrdi) és ideje még nem ismert, egyéb feltételek miatt
nu, tennapi céges bulin logisztikai hiba folyamányaként kaptam ajándékba egy olyat hogy vmi "hirõs kecskeméti ágyas áfonya". mivel engem ugy nem nagyon, gondoltam vmi téli túrán lenne rá jelentkezõ
tehát amint lesz biciklim, vagy olyan útviszonyok amik ezzel a momentán rendelkezésemre álló hulladékkal járhatók szivesen elcipelem ezt a flaskát vmi túrán.
ui : nálam lesz így kénytelenek lesztek megvárni
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. december 23. - 14:20
Farsangig még sikerülhet:balloon:bmi-index szerint nekem 85-86 kilónak kéne lennem.
Nekem!!! (Úgy néznék ki, mint egy magára hagyott piszkavas.)
17 évesen - sportorvosi lapomat találtam meg ez év elején - voltam 96,4 kg. Ekkor aktívan sportoltam.
Na mindegy...
Amúgy nõi szemmel nem szép, ha valaki nagyon vékony.. . Mondom is Zézónak mindig, hogy gyúrjál vazze... :paker:de õ csak fogy.. fogy.. ki érti ezt
Írta 2009. december 22. - 20:22
Nekem!!! (Úgy néznék ki, mint egy magára hagyott piszkavas.)
17 évesen - sportorvosi lapomat találtam meg ez év elején - voltam 96,4 kg. Ekkor aktívan sportoltam.
Na mindegy...
Írta 2009. december 22. - 00:37
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. december 21. - 23:41
nana...amúgyis rendes férfiemberrõl 90 kg fölött kezdhetünk beszélni
Írta 2009. december 21. - 23:09
offDe nem a te magasságoddal! Bocsi, nem birtam kihagyni
Igen, drága nagymamám is azt mondta a dagad, hordóhasú falubeliekre, hogy "rendös, dörék embör", a normál testömegindexûeket gebéknek hívta!
Engem is mindig fel akart hizlalni, de nem ment neki.
Utána rájöttem, hogy azért, mert a háborúban és utána úgy 10-15 évig sokat nélkülöztek, és az jelentette számára a jólét jelét, ha valaki rusnya tohonya kövérre hízott.
van benne igasság
de nem mindenható ám a BMI index sem
akkor vagyok 90 ha nincs rajtam felesleg
Te meg még nem ismertél mázsa alatti "versenysúlyos" korszakomban
on
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. december 21. - 22:43
amúgyis rendes férfiemberrõl 90 kg fölött kezdhetünk beszélni
De nem a te magasságoddal! Bocsi, nem birtam kihagyni
Igen, drága nagymamám is azt mondta a dagad, hordóhasú falubeliekre, hogy "rendös, dörék embör", a normál testömegindexûeket gebéknek hívta!
Engem is mindig fel akart hizlalni, de nem ment neki.
Utána rájöttem, hogy azért, mert a háborúban és utána úgy 10-15 évig sokat nélkülöztek, és az jelentette számára a jólét jelét, ha valaki rusnya tohonya kövérre hízott.
Írta 2009. december 21. - 22:06
Már a hallásoddal is baj van:
És igen!
Burce az írástudó jól mondja, használt, kopott Mislejm, a neve...aaahhöööwwhhh...
Írta 2009. december 21. - 21:55
(Arthur: Nézd! Oda nézzetek!
Lancelot: Mi van odavésve?
Galahad: És milyen nyelven vésték?
Arthur: Ménárd atya, te vagy az írástudó! Milyen nyelven van?
Ménárd: Arameusul.
Galahad: Hát persze! József az arameus!
Arthur: És mit ír?
Ménárd: Ezek valának, az utolsó szavai, Józsefnek, az arameusnak, kinek bátor az õ szíve és meglelé a Szent Kelyhet a várban, melynek neve…aaahhöööwwhhh…)
És a gyorsaságom sem a régi már.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. december 21. - 21:54
Íme:
http://www.biketires...ail_tire/pp.htm
(A képre klikkelve jól megnézhetõ a gumma.)
Írta 2009. december 21. - 21:44
amúgy ráér, csak ami most van Michelin (XC hard terrain) a gépemen, eddig nekem is nagyon jól teljesített (mind döngölt földúton, mind a Pilisszántó-Pilis tetõ közti durván kavicsos szerpentinen), a cimborám állandóan az XC Dry2-õt nyúzza, szóval csak tudnak valamit ezek a csigazabálók
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."