Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts

Nemszoktam, manõverezek.
az a gáz, ha póráz is van..

Ez milyen igaz... volt már hogy csavarodott.. a póráz a gazdi kezébõl a kerékre.. ha nem állok meg utána a kutya lett volna felaprózva a tárcsán.. jobb figyelni
Szerintem..

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

Máskor ne állj meg, akkor legalább biztos leszel benne, hogy miért néznek csúnyán! :P

Nemszoktam, manõverezek.
az a gáz, ha póráz is van..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

A minap lefelé jövet a Kevélyekrõl az Egri vár fölötti bringaút szélén egy félbevágott teherautó alvázfélét láttam heverni. Egyszerûen nem értem meg miért éri meg odáig kivinni, ahelyett bevinné a legközelebbi MÉH telepre és még pénzt is kapna érte.

.

mert mondjuk a pénz mellett jó esetben 2-3 évet ha vmi felkockázott cucc nem használható darabja.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
A minap lefelé jövet a Kevélyekrõl az Egri vár fölötti bringaút szélén egy félbevágott teherautó alvázfélét láttam heverni. Egyszerûen nem értem meg miért éri meg odáig kivinni, ahelyett bevinné a legközelebbi MÉH telepre és még pénzt is kapna érte.

Ja, sörösüveg... ma a Királykúti-nyeregtõl felfelé nem egészen az úttesten, de még nem is az árokban láttam egy eldobott sörösüveget...elmentem mellette, de mégis visszafordultam érte, mert az jutott eszembe, ha egy lefelé repesztõ bringás nem veszi észre és rámegy, hát nagyon csúnyát zakózhatott volna.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Egyszer a Rómain bringával együtt átbukfenceztem egy váratlanul elém lépõ német juhász kutyán...és én voltam a barom, mert miért mentem annyira gyorsan a sok sétáló-andalgó emberrel egy úton. Szerencsére senkinek semmi baja nem lett, ám azóta arrafelé csak korzózok-nézelõdöm én is. Együtt kell élni a helyzettel, hogy nem vagyunk egyedül az úton, noha néha még a bringaúton a gyalogosokat kell kerülgetni. Ez van.

én ha sietek kint szoktwm menni a királyok uttyán. kipufugógáz meg mionden, de legealább nagyjából haladós.

Nem vagyok mindig ilyen antiszociális, de mindenhol birka emberek, meg szemét. Lõttem pár képet, megy a Greenfo-nak.

Legyet egyáltalán itt, Pest környékén szép helyeken bringázni, úgy hogy elõtte ne kelljen 50km-t autózni?

az sem biztos hogy elég
- pilis visegrádi erdészeti aszfaltutak mentén a sörös üvegtõl a halott német katonán keresztül a favágók olajs flkonjáig minden van
- vörös dagonya meg kakashegy közötti aszfalt (kakshegyi oldalhoz közel) a pataknederben (ott jó mély) kb 4-5 db 200 as olajoshordó küzd az enyészettel

ezek csak a maiak

és akkor az a kedves arra edzõ kolléga aki rendszeresen eldobálja a fogkrémes tubusait (x iont zselé )

+ meg kéne nézni már szentlássló felé a kék mellett ott rohad e még a trabant

meg ilenek
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Nem haragszom én...csak ne lenne oly bamba a sok Istenadta. Ha átkelek egy forgalmas úton, ami nem az én felségterületem szétnézek. Azért, mert ha a szemembe megy egy Magnum, az fáj.
Nem láttam embert, aki körülnézett volna, pedig percenként n+1 bringás járt arra.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Bringaúton (a sok vendéglátóipari egységnél) temérdek gyalogos. Vágom hogy nincs járda meg minden. De ennyire birka népeket...család csatársorba fejlõdve sétál, mikor meg Mojo, a 30 dekás kutyának nevezett genetikai zsákutca miatt satuzol (no póráz) akkor néznek csúnyán.

Egyszer a Rómain bringával együtt átbukfenceztem egy váratlanul elém lépõ német juhász kutyán...és én voltam a barom, mert miért mentem annyira gyorsan a sok sétáló-andalgó emberrel egy úton. Szerencsére senkinek semmi baja nem lett, ám azóta arrafelé csak korzózok-nézelõdöm én is. Együtt kell élni a helyzettel, hogy nem vagyunk egyedül az úton, noha néha még a bringaúton a gyalogosokat kell kerülgetni. Ez van.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Nem vagyok mindig ilyen antiszociális, de mindenhol birka emberek, meg szemét. Lõttem pár képet, megy a Greenfo-nak.

Legyet egyáltalán itt, Pest környékén szép helyeken bringázni, úgy hogy elõtte ne kelljen 50km-t autózni?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

mikor meg Mojo, a 30 dekás kutyának nevezett genetikai zsákutca miatt satuzol (no póráz) akkor néznek csúnyán.

Máskor ne állj meg, akkor legalább biztos leszel benne, hogy miért néznek csúnyán! :P

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Baszki. Én is tekertem ma. Dél-Pest legdélebbi részérõl a Skanzenig, meg vissza. 95km. Elfáradtam. És rájöttem, hogy nem csak a Margitsziget gáz. Bringaúton (a sok vendéglátóipari egységnél) temérdek gyalogos. Vágom hogy nincs járda meg minden. De ennyire birka népeket...család csatársorba fejlõdve sétál, mikor meg Mojo, a 30 dekás kutyának nevezett genetikai zsákutca miatt satuzol (no póráz) akkor néznek csúnyán.

Nem az a bajom hogy ott vannak...de hogy veszíthetik el emberek ennyire a kapcsolatot a külvilággal??? Nem érzékelnek maguk körül semmit...

Margitsziget is baszki...futók iPoddal: hagyján. De a jövõ nemzedéke már a padokon ül, és szól a tuctuc KIHANGOSÍTVA b@zdmeg. Itt a tavasz, néhány madár bizonytalanul csicseregne már, de kinek?

félOFF vége

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Aszfaltoztam egyet Szentendre - Pap-rét - Visegrád - Pap-rét - Szentlászló - Dömörkapu - Sikáros- Dobogókõ - Pomáz útvonalon. Aszfalt mindenhol príma, hó az úton egy deka sem, és sok-sok bringással találkoztam...ismerõsök is akadtak. :)

még ha figyelmetlenek is....

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Én is kitekertem ma, de én "terepre", igaz, itthon, a Duna mentén, jobbára a töltéskoronán. Száraz volt, de a szél...huhuhuhúúúú! Az szembõl fújt, de hogyan! Igazán jó kis edzés volt. :D

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Aszfaltoztam egyet Szentendre - Pap-rét - Visegrád - Pap-rét - Szentlászló - Dömörkapu - Sikáros- Dobogókõ - Pomáz útvonalon. Aszfalt mindenhol príma, hó az úton egy deka sem, és sok-sok bringással találkoztam...ismerõsök is akadtak. :) Pap-réttõl terepen akartam Visegrádra menni, de párszáz méter után visszafordultam, akkora volt a dagonya. Hó nem sok van, de még a rét is cuppog a víztõl olyan ázott a talaj. Dobogókõre az aszfaltról letérve a kéken mentem fel, eleinte még tekerhetõ is volt a terep a kerítés mellett, de késõbb marha nagy sarazásban folytatódott az út, úgyhogy inkább toltam a gépet. Fent a faháznál volt egy nagyobb társaság, akik terepen másztak fel, a gépek meglehetõsen dzsuvásak voltak, ha olvassa ezt valaki közülük, kíváncsi lennék a terepviszonyokra amerre jártak. Vajon tudtak tekerni felfelé?

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Sziasztok!

Mi is arra felé tekerünk holnap.
Az útvonal :Budapest, UVH - Üröm - Pilisborosjenõ - Csobánkai-nyereg - Hosszú-hegy - Szántói-nyereg - Pilisszentkereszt - Két-bükkfa-nyereg - Hoffmann vadászház - Szakó-hegy - Királykúti-nyereg - Hubertus kunyhó - Nagy-disznó-hegy - Pilisszentlászló - Dömörkapu - Szentendre - Budapest, UVH

Találkozó: 9:30-kor az UVH-nál.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Km? Tempó?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Vasárnap mennénk Dinnyével Viságrád, vagy Esztergom fele, aszfalton nem jönne S-etleg még valaki? 10-10:30 felé gondoltam találkozni az UVH-nál
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Jaja érdekes módon a spinig gépnek még meredek emelkedõn se pörög ki a hátsó kereke, ellenben lassabban gyorsul mint az Anthem :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Mi van, elszabadult a spining masina!? :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ma voltam a jani hegyen felfelé koccos, lefelé kis sár bevállalásával gurulható

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Ma voltam HHH-n a terep csak a hegy alsóbb részein tekerhetõ a csúcson és az alatt is még mindig van hó. Talán vasárnapra tekerhetõ lehet.