Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Megyek:)monti hiányában cyclocross géppel, de kell az izgalom lefelé:) fölfelé meg a derékfájás:))

Öööö...izé... azzal azért helyenként rázós lesz. :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Ronin, Peti! Errõl most lemaradok... mert mi meg a virágokkal megyünk egy még lájtosabbat és mi 10-11 között találkozunk az UVH-nál.. és csak aszfaltos Papp-rétet megyünk..ha valakinek kedve lenne esetleg csatlakozni. A köv. "nem rohanós" túrára én is szívesen beneveznék. Jöv héten igyekszem összeszedni magam és hétköznap is menni.. hogy egy kicsit erõsödjek, mert gyengécske lettem.... :( Nektek jó túrát.

Vazze Gabi most láttam, hogy névnapod volt tegnap. Mea culpa.. .hogy nem vettem észre. Háromszoros Vivát, Isten éltessen sokáig!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kihagyom a bükki házakat, lett egy haciendám, bérbe, faja kis faházzal, még metszetlen szõlõvel :-H

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Megyek:)monti hiányában cyclocross géppel, de kell az izgalom lefelé:) fölfelé meg a derékfájás:))
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Basz..... egy nap van a héten mikor aludhattam volna! Legyen kilenc legfeljebb Dinnye elszór felétek egy-két átkot:p
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Ronin!
Vasárnap nem lehetne 9:00 indulás UVH Budai oldal? :)
Kész van Kentaur. Be kell törni!
De délutánra vissza kell érnem városba.

No, most akkor a bõség zavarával küszködhetsz, mert túra ajánlat akad nem is egy. :)
Nekem a 9 óra is jó, szeretek én is minél hamarabb startolni, csak nem mertem a korábbi indulással elõhozakodni. Ja, vasárnap hajnalban elõre kell tekerni az órát, ezt ne feledd!
A táv kb. 65 km lesz, szint 1350 m, tempó nem rohanós, terepben semmi extra, eleje aszfaltos mászóka.
Tehát aki még jönne,és ha szombaton nem esik sok esõ, akkor indulok vasárnap 9 órakor az UVH budai oldalától.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Ronin!

Ha szombaton nem lesz sok esõ akkor én vasárnap megyek terepezni. Szintén betörõs-állítgatós kört. nagykopasz-nagykovácsi felé...
és szeretek korán indulni :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Vereczi_Peter

Vereczi_Peter

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Ronin!
(ex-hetesbusz) ...a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amibõl kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel...

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Én eddig túrák után szoktam berajzolgatni a turastautak.hu-féle térképen a bejárt utat; leírom röviden, hátha neked használható - pláne, hogy a végén látható az emelkedés is. :) Szóval, Garmin MapSource programot használok, erre töltöttem le a térképet a turistautak.hu-ról. Kb. emlékezni szoktam, merre járok, és berajzolom. T-betû, track rajzolás, E-erase, Ctrl+Z - Undo stb. jól használható és gyorsan megy a rajzolás. Egy 1000-pontos túrát kb. 10 perc alatt berajzolok. Ezután, mentés másként, és .gpx-ben mentem a track-et. Utána bikemap.net. Create route és import from .gpx - és lesz egy külön grafikon, ahol látható az emelkedés. Ezután az itt található Training Logban bejelölöm a feltöltött útvonalat, és a rendszer mutatja, a legutóbbi 1 hétben, 1 hónapban és összesen hány km-t, mennyi emelkedést stb. tettem meg. Egyszerû tool, de viszonylag jól használható.
(Íme egy út, amit magam rajzolgattam be.)
Nekem nem nagyon kellett eddig külön itiner, mivel Nokia 6120c-t + egy Nokia GPS-t használok (+Garmin Mobile XT 5 szoftvert), és elég vacakul használható bicajon. Inkább ha elbizonytalanodtam, megállok egy megnézem, merre is az arra. Az útvonalat logolni is lehet vele, de sajnos folyton lefagy (sajnos Nokia E51-gyel is), ezért rajzolgatok inkább... Szóval, egyelõre elég, majd talán egyszer lesz valami komolyabb cucc.;)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Nem, ott nem található útvonal.
Vagy ne p*csölj, nézd meg magad! Hm...? :)

De,de...van ott út, hiszen jártam arra, csak nem pont így, ahogy vasárnapra tervezem és a tuhun az itiner megmondta volna, hogy sacc per kb. hány kilométer a tervezett táv és a szintet is szerettem volna tudni. Na, mindegy.

Ha valakinek van kedve vasárnap egy közös tekerésre, megyek egy Szentendre - Lajos-forrás (aszfalt) - Csobánka - Szántói nyereg - Hosszú-hegy - Csobánkai- nyereg - Kevély oldal - UVH távot. Remélem nem lesz sok esõ, 10 órakor tervezem az indulást az UVH-tól.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Gabibácsi jó egészséget, jó termést, stb! :)
Hétvégére meg jó túrázást!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Jahahuhuhúúúú! GABIBÁTYANAPVAN bizony! Finom kezû fehérnép rángassa meg a p*csöd!
Szóval, ha lesz másnap, nem biztos a menet...gondoltam, ha mentek, elgurulok én is, aztán trappolunk egyet. (Itt meg Pilisi Forrástúrák van, arra izgultam.)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
90% igen
holnap van "csapatmegbeszélés", vagyis az én névnapi ivászatom ;-)
annyi benne a szopó, hogy a rajt/cél terület durván nem egy helyen található, de még Egerig is bõõõõven utazni kell.
mondjuk, én hazagyaloglást terveznék

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Fenn van, ehun-e: http://www.teljesitm...hu/tura?id=2473
Netán mentek!?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
zsizsi faszagyerek, mindennek tetejébe még ilyen bringás is, vagy mi, és télleg radikálisan jó szive van
ha puncija lenne, meg 86 éve, lehetne teréz mutter is akár
de mielõtt elkezdenenénk egymásét verni:
szombaton bükki házak TT rajt lesrét-cél, Tamás kút gyalog, fõleg, nemtom TT lapján fenn van-e

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Hm, ez tulajdonképpen még egy sértés is lehet. ;) :D

Tulajdonképpen...:)

mindensetre ha lényegesen nagyobb az meg vmi kóros elváltozás. kezeltetni kéne.

de Zee-nek meg röntgemszeme van ? vagy honnan tuggya ?

Tudja. Higgy neki! ;)

Pedig igaz, hiszen nem illesztette a mancsát nagy sebességgel az arcodhoz, még a Nagy-Szoplák után sem!:)
Bár, ha még egyszer meglát téged térképet böngészve útvonalat tervezni lehet, hogy nem tudjuk lebeszélni.:D

Ez bizony jogos aggály! :)

Miért van az, hogy ha tervezni akarok egy útvonalat a turistautak.hu oldalon, akkor most pl. a tervezett táv felénél kiírja, hogy nem található megfelelõ útvonal, holott egyértelmûen egy jelzett úton akarom végig vezetni a pöttyöket ???

Nem, ott nem található útvonal.
Vagy ne p*csölj, nézd meg magad! Hm...? :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Miért van az, hogy ha tervezni akarok egy útvonalat a turistautak.hu oldalon, akkor most pl. a tervezett táv felénél kiírja, hogy nem található megfelelõ útvonal, holott egyértelmûen egy jelzett úton akarom végig vezetni a pöttyöket ???

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Azért hozzá tenném Zsizsi kezénél csak a szíve nagyobb!

Pedig igaz, hiszen nem illesztette a mancsát nagy sebességgel az arcodhoz, még a Nagy-Szoplák után sem!:)
Bár, ha még egyszer meglát téged térképet böngészve útvonalat tervezni lehet, hogy nem tudjuk lebeszélni.:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
mindensetre ha lényegesen nagyobb az meg vmi kóros elváltozás. kezeltetni kéne.

de Zee-nek meg röntgemszeme van ? vagy honnan tuggya ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)