Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Miért azzal is lehetne tekerni valamelyik hajtókart vagy éles kanyarban kitámasztani?:)

Beakadna a küllõk közé...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Köszönöm, de inkább ne! :D Csak gondok lennének vele. :D

Miért azzal is lehetne tekerni valamelyik hajtókart vagy éles kanyarban kitámasztani?:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Janinak f**** érjen bokáig!!!

Köszönöm, de inkább ne! :D Csak gondok lennének vele. :D

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Janinak f**** érjen bokáig!!!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Most lassú leszek, de tényleg, 15ös átlag oszt' csá. :)

Felfelé lesz 15ös. :)

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Most lassú leszek, de tényleg, 15ös átlag oszt' csá. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Jön valaki egy kis laza "betegségbõlfelépülõs-ezértvisszafogotttempós" HHH körre úgy fél6tól? másfél-2 órát tervezek menni. :)

Azt már korábban hallottam, hogy az ilyen visszafogott tempóidat kismotorral lehet csak követni, nem is merem említeni amikor jól nyomod. :)

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Zeezoo!

Most erre mit mondjak? Dinnye a Viragokkal ment tekerni, erre mergedben odavagsz egy autot a kofalhoz? Nem szabad ilyent csinalni... :( A szuperhosoknek inkognitoban kell maradni. De tudod te ezt nagyon jol, ott voltal mikor tanitottak nekunk az iskolaban...

Orulok, hogy egyben vagy.

Vereczi_Peter

Vereczi_Peter

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Dante! Há! HÁ! HÁÁÁÁ!!!
Peeersze... Felépülõs! Egy életre megtanultam mit jelent nálad a laza tekerés. :D
Amúgy majd jövõ hétfõtõl délutánonként csak-csak kidugom az orrom meló után terepre. Most nem jó.

Zeezo! Örülök, hogy egyben maradtál. És végre most Téged hágtak meg hátulról... A tavalyi hátsókerékremászásaidat most egy adagban visszakaptad szerintem. Tehát, ha nem akarsz ilyet mégegyszer, örökre be kell fejezned a hátulról támadást. :)
(ex-hetesbusz) ...a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amibõl kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jön valaki egy kis laza "betegségbõlfelépülõs-ezértvisszafogotttempós" HHH körre úgy fél6tól? másfél-2 órát tervezek menni. :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Az ivászat relatíve gyorsan megtörtént jóféle házi ágyas szilva páleszel, köszönet érte Trifóéknak.
A markolat tökéletes , de errõl Zsizsi is tud neked mesélni hisz most már ha jól tudom minden bringáján ilyen van a rekut kivéve.

Az egyik rekun is ilyen van. :P A markolat meg - amúgy Pöstiesen - zsírkirály! :)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Roboo még van idõ bõven, hogy meggondold... messze még a fél hat. AMúgy én vagyok aki dolgozik mintazaállat :(
Csütörtökön meg megyünk népszerûsítõ kategóriában az Óbudai szigetre tájbringázni. Oda esetleg? az indulás 16:00-18:00 a táv ugyan nem sok ebben a kategórában 6-9 km . A térkép it (remélem jól másolom ki) CsTSz 2010 - Google Maps
Szerintem jó móka

Csütörtökön akkor már hazafelé fogok zötykölõdni a vonaton.:(
Én 3 kor indulok, lehet hogy még ott találtok a hegyen.:)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Roboo még van idõ bõven, hogy meggondold... messze még a fél hat. AMúgy én vagyok aki dolgozik mintazaállat :(
Csütörtökön meg megyünk népszerûsítõ kategóriában az Óbudai szigetre tájbringázni. Oda esetleg? az indulás 16:00-18:00 a táv ugyan nem sok ebben a kategórában 6-9 km . A térkép it (remélem jól másolom ki) http://maps.google.c...5e51474b635eed6
Szerintem jó móka
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Firsh

Firsh

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Üdv mindenkinek!

Tervezek egy leruccanást Balaton irányába Bprõl (nekem nem elsöszámu célom a Balaton, hanem egy falu elötte ahol a barátném lakik, de ha már ott vagyok és birom akkor majd lemegyünk a Balatonra is). Nézegettem ezt az elsö ránézésre egyértelmü 7es utat, ami az M7 mellett megy, de azt olvastam hogy nem a legbiztonságosabb, meg hát hogy szar. Úgy 75km lenne az út.

De találtam egy olyan útvonalat hogy Budapest -> Budaörs, Biatorbágy, Etyek, Alcsútdoboz, Vértesacsa, Lovasberény, Pákozd és onnantól délre Fehérvárig majd onnan tovább. Ez afféle falüközi út, kicsi forgalommal, lehet nézelõdni, nincs füst. Igaz ez? Járt már valaki ezen? Igy 90km lenne a hossz, 15km-t megér nekem a biztonság. Picit több az emelkedö, de igy is csak 500m összesen.

Innen jött az ötlet: google maps link

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Nem, dolgozik.

Ez most akkor kimarad nekem.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

hu peceró, erre azért mifelénk inni szoktak egyet...
amugy milyen terepen a bicódon lévõ ergonomikus markolatkütyüszett?

Az ivászat relatíve gyorsan megtörtént jóféle házi ágyas szilva páleszel, köszönet érte Trifóéknak.
A markolat tökéletes , de errõl Zsizsi is tud neked mesélni hisz most már ha jól tudom minden bringáján ilyen van a rekut kivéve.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Csillaghegyen a Mátyás király út -Ürömi út- Pusztakúti út keresztezõdésében már csak ketten voltunk Roninnal õ átment az úttesten én még maradtam a járdán mert telefonnálnom kellet egyet. Éppen beszélgetek mikor hallok egy rövid fékcsikorgást majd egy csattanást és egy puffanást, és érzek a bringán egy kis ütést, megfordulok és ezt látom.
Hossz

És a történetben még az is benne van, hogy mielõtt átmentem a túloldalra még mondtam is Zolinak hogy: -Na, én átmegyek, amíg lehet!
Kicsivel késõbb hallottam a rövid fékcsirkorgást, csattanást, de mire megfordultam már le is játszódott az egész...kiült a döbbenet az arcomra rendesen mikor felfogtam mi történt.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hu peceró, erre azért mifelénk inni szoktak egyet...
amugy milyen terepen a bicódon lévõ ergonomikus markolatkütyüszett?

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Csillaghegyen a Mátyás király út -Ürömi út- Pusztakúti út keresztezõdésében már csak ketten voltunk Roninnal õ átment az úttesten én még maradtam a járdán mert telefonnálnom kellet egyet. Éppen beszélgetek mikor hallok egy rövid fékcsikorgást majd egy csattanást és egy puffanást, és érzek a bringán egy kis ütést, megfordulok és ezt látom.
Hossz
A golf nem adta meg az elsõbbséget és egy Bergusonos B2200 Mazda kisbusz fellökte a járdára a kocsit neki ment a kerítésnek és közben a hátsó gyors zárnak és a féktárcsának is (szerencsére csak minimális erõvel ott akkor nem is vettem észre). Annyira közel volt hozzám hogy amikor láttam a sofõrt akinek vérzett a feje és nem tud kiszállni az autóból arrébb sem kellett lépnem hogy kinyissam neki az ajtót.
Miután megnyugodtam valamelyest és tovább mentünk, ekkor tûnt fel hogy cincog a hátsó tárcsa megálltunk egy közértnél akkor vettem észre hogy a gyors zár teljesen be van nyomva és görbe a tárcsa.
Hossz
Szerencsére a tárcsában csak 5-10mm elhajlás volt így tovább tudtam menni amit Trifóéknál sikerült teljesen kiegyengetnem, Bele se merek gondolni mi lett volna ha 50cm-rel arrébb állok valószínûleg igen-igen hosszú ideig nem ültem volna bringára. (vagy soha)

fu de durva ez a sztori, meg hozzá a kép...
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nem, dolgozik.