Miért azzal is lehetne tekerni valamelyik hajtókart vagy éles kanyarban kitámasztani?
Beakadna a küllõk közé...
Miért azzal is lehetne tekerni valamelyik hajtókart vagy éles kanyarban kitámasztani?
Köszönöm, de inkább ne! Csak gondok lennének vele.
Janinak f**** érjen bokáig!!!
A sebesség mindent megold.
Most lassú leszek, de tényleg, 15ös átlag oszt' csá.
A sebesség mindent megold.
Azt már korábban hallottam, hogy az ilyen visszafogott tempóidat kismotorral lehet csak követni, nem is merem említeni amikor jól nyomod.Jön valaki egy kis laza "betegségbõlfelépülõs-ezértvisszafogotttempós" HHH körre úgy fél6tól? másfél-2 órát tervezek menni.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Az ivászat relatíve gyorsan megtörtént jóféle házi ágyas szilva páleszel, köszönet érte Trifóéknak.
A markolat tökéletes , de errõl Zsizsi is tud neked mesélni hisz most már ha jól tudom minden bringáján ilyen van a rekut kivéve.
Roboo még van idõ bõven, hogy meggondold... messze még a fél hat. AMúgy én vagyok aki dolgozik mintazaállat
Csütörtökön meg megyünk népszerûsítõ kategóriában az Óbudai szigetre tájbringázni. Oda esetleg? az indulás 16:00-18:00 a táv ugyan nem sok ebben a kategórában 6-9 km . A térkép it (remélem jól másolom ki) CsTSz 2010 - Google Maps
Szerintem jó móka
hu peceró, erre azért mifelénk inni szoktak egyet...
amugy milyen terepen a bicódon lévõ ergonomikus markolatkütyüszett?
Csillaghegyen a Mátyás király út -Ürömi út- Pusztakúti út keresztezõdésében már csak ketten voltunk Roninnal õ átment az úttesten én még maradtam a járdán mert telefonnálnom kellet egyet. Éppen beszélgetek mikor hallok egy rövid fékcsikorgást majd egy csattanást és egy puffanást, és érzek a bringán egy kis ütést, megfordulok és ezt látom.
Hossz
fu de durva ez a sztori, meg hozzá a kép...Csillaghegyen a Mátyás király út -Ürömi út- Pusztakúti út keresztezõdésében már csak ketten voltunk Roninnal õ átment az úttesten én még maradtam a járdán mert telefonnálnom kellet egyet. Éppen beszélgetek mikor hallok egy rövid fékcsikorgást majd egy csattanást és egy puffanást, és érzek a bringán egy kis ütést, megfordulok és ezt látom.
Hossz
A golf nem adta meg az elsõbbséget és egy Bergusonos B2200 Mazda kisbusz fellökte a járdára a kocsit neki ment a kerítésnek és közben a hátsó gyors zárnak és a féktárcsának is (szerencsére csak minimális erõvel ott akkor nem is vettem észre). Annyira közel volt hozzám hogy amikor láttam a sofõrt akinek vérzett a feje és nem tud kiszállni az autóból arrébb sem kellett lépnem hogy kinyissam neki az ajtót.
Miután megnyugodtam valamelyest és tovább mentünk, ekkor tûnt fel hogy cincog a hátsó tárcsa megálltunk egy közértnél akkor vettem észre hogy a gyors zár teljesen be van nyomva és görbe a tárcsa.
Hossz
Szerencsére a tárcsában csak 5-10mm elhajlás volt így tovább tudtam menni amit Trifóéknál sikerült teljesen kiegyengetnem, Bele se merek gondolni mi lett volna ha 50cm-rel arrébb állok valószínûleg igen-igen hosszú ideig nem ültem volna bringára. (vagy soha)