Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2010. April 21. - 22:24
tessen' nem odalépni!
Posted 2010. April 21. - 14:43
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2010. April 19. - 19:36
hát baszki, nagyon rossz nektek azért ezzel a pilissel
rengeteg lehet a gyalogos túrista/négyzetméter
Nem kell sajnálkozni Gabi, a túristák 95% el fog tûnni a következõ egy hónapban.
Én országútiztam Visegrád -Papp-rét vonalon. Ott is szokásos a helyzet; ameddig lehet menni autóval,
majd max 30méterre a kocsitól pokróc, bogrács, kisszék Sokol rádió.
Ez minden év elején így van. Egy hónap múlva már nem lesz senki.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2010. April 19. - 17:56
B-kör...hm, valamit pedzeget a kolléga..
Valami már szervezõdik a hátérben? Mert akkor csapódnék hozzátok.
.
Én benne vagyok. Veretés lesz?
Tavaly nagyon elfogytam a végére, úgyhogy most kisebb arccal vágnék neki.
Posted 2010. April 19. - 17:36
A sárga ruhás nem én voltam, az elsõ kilátóhelynél cseréltünk vele helyet. De mégegyszer bocs valamelyikünk nevében is.Ezek szerint rajtad volt a sárga ruha, aki mondta is, hogy még vagytok. Nincs gond, de kérlek erre kifejezetten figyeljetek.
Az átlag t/n-rel nincs baj, csak az eloszlás okoz gondot.hát baszki, nagyon rossz nektek azért ezzel a pilissel
Posted 2010. April 19. - 17:23
Posted 2010. April 19. - 17:19
B-kör...hm, valamit pedzeget a kolléga..
Én benne vagyok. Veretés lesz?
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2010. April 19. - 17:05
Posted 2010. April 19. - 16:47
.....................................................................................................................................................................................................................
Azon meditálok, hogy a szokásos szezon eleji aszfaltos Börzsöny-kört meg kellene ejteni most vasárnap...
Posted 2010. April 19. - 15:58
Mellesleg a K60-at tekertük végig.
Amíg meg vígan lehet motorozni a turistautakon, a bringásokat csak hagyja mindenki békén...
A Vörös-hegyen 4 böszme endúrós jött velünk szembe a legszûkebb részen, de volt bennük annyi, hogy mindegyik félreállt és elengedett. De akkor sincs ott semmi keresnivalója egy 3-400ccm-es endúrónak. Négynek meg fõleg. De a pilisi szerpentinen is jött fel két motoros faszi, pont a sorompónál találkoztunk velük. Simán áttolták a motorokat a sorompó alatt, aztán húztak fel a szerpentinen.
Ja, most jut eszembe, hogy jött fel két srác bringával, de velük majdnem a szerpentin tetején találkoztunk. (Legalábbis én, de akkor még a középmezõnyben voltam.) Azok ti voltatok? Még köszöntünk is egymásnak. A gyalogok jóval lejjebb, a László-kúpja után araszoltak lefelé.
Posted 2010. April 19. - 14:00
Sár van, néhol dagonya, néhol meg semmi. Ahol meg szokott állni a víz, ott meg is áll.
Posted 2010. April 19. - 09:15
Na, azért néha te is riogatod a turisztokat!
Szerintem kár ezen feszkózni, a gyalogosok között is vannak köcsögök, meg az autósok között is, meg a..
Akit elfelejtettek a kedves szülõk megnevelni, az valószínû már úgyis úgy marad.
persze, benne van, hogy megijed, hisz nem számí egy kerékpárosra az ösvényen, de nem 50nel megyek el mellette, és nem nyóc'centire... nevelni meg szerintem mindig lehet, csak el kellene kezdeni... mint pld azon sok tahót kiközösíteni, kizárni, stb, a rendezvényekrõl, akik részegen törnek-zúznak, és ettõl érzik magukat királynak........................... de ez már OFFTOPIC...
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2010. April 19. - 09:04
Sár van, néhol dagonya, néhol meg semmi. Ahol meg szokott állni a víz, ott meg is áll.Szia,
Mekkora volt a sár? Jövöhét közepén valamikor én is készülök arrafelé...
Rekusokkal tekertünk keresztül-kasul. 95%-ban erdészeti úton.Kivel voltál?
Posted 2010. April 19. - 08:45
Szerintem kár ezen feszkózni, a gyalogosok között is vannak köcsögök, meg az autósok között is, meg a..
Akit elfelejtettek a kedves szülõk megnevelni, az valószínû már úgyis úgy marad.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. April 19. - 07:32
Ma napról egy rövid sztori:
Fölfelé agonizálunk Pilis tetõ felé, mire jött 6-7 srác, egy társaságból, egymástól rendesen elszakadva, lefelé döngetve. Sok gyalogos is volt, s én (a mászó) ért oda elõször az egyik gyalogos mellé. Óvatosan megkerül, gyalog kissé félreáll, köszön, megköszön, majd a kettõnk közötti 80 centi helyen ledönget az egyik magát bátornak valló arc. Örülnék, ha magadra ismernél az elmondásból, ugyanis nekem kellett a nevedben elnézésért esedeznem a tök döbbent turistáknak, aki majd beesett a bokrok közé. A hozzád hasonló taplók miatt húzzák be a gallyakat az útra, ugyanis lehet, hogy te (sõt megdöbbentelek, én is) teljesen biztonságosnak véled, ha 50el elmész 3 centire valakitõl, de a legtöbb ember erre bepöccen. Nem is kicsit. Kínos más miatt magyarázkodni. Van fék, használni is kellene. Eleve cinkes a bringások megítélése, nem kellene ezt tovább rombolni.
sosem tudtam felfogni, miért nem így gondolkodik minden bringás... cseppet sem lesz kevesebb az élmény, ha egy gyalogos túristát maximális körültekintéssel, és a legártalmatlanabbnak tûnõ (értsd néha gyökketõvel) sebességgel kerülöm ki... (még így is néha az erõteljesebb lassítás miatt megijednek, nem kell még tetõzni mással...) és tény, hogy tízbõl egy ilyen f@sz miatt szív a többi... és egy negatív megítélést és elõítéletet nagyon nehéz megváltoztatni...
kellene vmi kerékpáros rend-õrség, ami az erdõket járva az ilyen embereket elkapja és megregulázza...
:-/
P
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2010. April 19. - 06:43
Akkor ne csak a szádat jártasd Sala uram.
példának okáért jöv hétközben kinek lenne jó?
kellene km-t gyüjteni az SS verseny elõtt
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. April 19. - 06:24
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. April 18. - 23:48
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. April 18. - 21:35
Fölfelé agonizálunk Pilis tetõ felé, mire jött 6-7 srác, egy társaságból, egymástól rendesen elszakadva, lefelé döngetve. Sok gyalogos is volt, s én (a mászó) ért oda elõször az egyik gyalogos mellé. Óvatosan megkerül, gyalog kissé félreáll, köszön, megköszön, majd a kettõnk közötti 80 centi helyen ledönget az egyik magát bátornak valló arc. Örülnék, ha magadra ismernél az elmondásból, ugyanis nekem kellett a nevedben elnézésért esedeznem a tök döbbent turistáknak, aki majd beesett a bokrok közé. A hozzád hasonló taplók miatt húzzák be a gallyakat az útra, ugyanis lehet, hogy te (sõt megdöbbentelek, én is) teljesen biztonságosnak véled, ha 50el elmész 3 centire valakitõl, de a legtöbb ember erre bepöccen. Nem is kicsit. Kínos más miatt magyarázkodni. Van fék, használni is kellene. Eleve cinkes a bringások megítélése, nem kellene ezt tovább rombolni.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2010. April 18. - 20:50
Ma egy laza 80 km a Vértes lankáin! Nagyon szép idõ volt, nagyom szép táj, nagyon szép erdõ.
Megérte!
Kivel voltál?