uPPSz Dinnye voltam, csak nem vettem észre, hogy zeezoo folyton be van jelentkezve

Le tudnád írni úgy nagyjából, ez a kör milyen pontokat érint?
Viszont nekem aki csak egy 44 éves hobbibringás vagyok, nekem a 3000 mégis sokat jelent, akárhonnan is nézzük.
A sebesség mindent megold.
...ha meg a Hármashatárhegyen nyomod a Kolosy-csúcs köröket, akkor igen hamar megvan a 3000...
Viszont ki kell ábrándítsalak - az, hogy 3000 szint önmagában nem jelent semmit. Ez csak egy nyamvadt adat, ami a tizes számrendszer miatt szép kereknek tûnik. Érted, miért nem mész 3048-at, az pont 10.000 láb. Ez így csak 9842 láb. Ez most akkor csúnyának hangzik? De nem is mutatja az útvonal nehézségét, hiszen ha sárban mész, akár 1000 is kemény lehet, ha meg a Hármashatárhegyen nyomod a Kolosy-csúcs köröket, akkor igen hamar megvan a 3000. Akárhogy is nézzük, csak egy hülye szám.
A közeljövõben szeretnék egy 3000 m szintes túrát összehozni csak azért , hogy elmondhassam, életemben elõször ez is meg volt...de egyedül nem megy.
Költõi kérdés, hogy ha már ennyire védett, akkor nem akarnák rendbe tenni? A honvédség úgy hagyta ott az építményeit, mint eb a sz...t. Esetleg már ez is része a biológiai sokszínûséget biztosító környezetnek?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Köszi ez is hasznos infó volt !Amennyiben egy tartós turista térképre vágysz, akkor javaslom, hogy látogass el a http://www.térképkirály.hu/ valamelyik üzletébe. (Én a XIV. kerületi Szugló utcait javaslom.)
Náluk - is - beszerezhetõek a Cartographia turistatérkép sorozatának laminált változatai. Ezek drágábbak a sima papíros változatnál, de mivel mindkét oldalát vékony mûanyag fólia vonja be, teljesen vízállóak és mindemellett igen nehezen szakadnak el.
Sok sikert!
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Ha kész az útvonal terv a Pilis 3000-re akkor milyen esély van egy engedély megszerzésének?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."