Szerintem a Szuszogó a sárga pöttyös jelzésed fölött a szürke hosszú szaggatott vonal... a Szuszogó vége felé emlékeim szerint nincs az a balkanyar ami az útvonaladon látható. Ja, és a Szuszogó végig köves, sziklás, valamint kb. az út kétharmadánál van egy vízmosásos rész, ami eléggé meg tudja fogni az embert. Ha az meg van, akkor onnan már nyerõ a mászás. Aztán ami a jelzést illeti lehet, hogy tévedek, mert az általad jelölt út is nagyon azon a a környéken van.
Jelentem, egy kis bénázás után végre megtaláltam a Szuszogót, azaz a Stage 1-et, az általad írt szürke, szaggatott vonallal jelölt út az. Mit mondjak, nem lesz a kedvenc útjaim egyike, mert nem szeretem az ennyire köves utakat. Pozitív, hogy jó kis technikás és lehet gyakorolni, cserébe nem túl meredek - szerencsére. Találtam mellette egy másik utat, ami majdnem végig párhuzamosan fut mellette, az sokkal jobban tetszik. A pár napja általam belinkelt útvonal sem rossz, több helyen is jóval meredekebb a Stage 1-nél és bár más módon, de szintén technikás.
Tegnap még bepróbálkoztam a Stage 2-vel is a fully-val dögfáradtan (4. napja bicajoztam) és elsõ próbálkozásra a feléig jutottam; hát, fülig ért a szám így is! Nem gondoltam volna, hogy ezen fel lehet jönni, de valóban, úgy tûnik, fel lehet.
Féltávnál viszont az elsõ kerekemmel át kellett ugratnom egy kimosott gyökeret és elvesztettem a lendületet, így letettem a lábam. Na, többet nem bírtam elindulni, így lecsorogtam inkább. (Egyébként az én ingerküszöbömhöz ez a Stage 2 már piszkosul meredek, alig mertem lejönni...) Szóval, majd legközelebb, kevésbé fáradtan megpróbálom még. Talán ahogy Dante is írta, merevfarúval egyszerûbb; megpróbálom.