Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

A kijelölt kerékpáros útvonalakon egészen jól járható...:)

Komolyan veszik - saját tapasztalat - simán megbüntetnek, illetve ez akkor éles, ha ún. magánutakra tévedsz, amelyek nem kijelölt kerékpár utak, (pl. ilyen a legtöbb erdészeti út is) vagy rámész gyalogtúra útvonalakra, melyeken nem engedélyezett a kerékpározás. Ennek ellenére az Alpokban vannak kifejezetten terepkerékpározásra alkalmas nagy távolságokat átfogó túra útvonalak, de ezek - amiket ismerek is - nem a Magyar határ közelében vannak.
Jobb térkép, Garmin. ;)

Koszi a tanacsokat, ennek tukreben, akkor atgondolom, hogy merre is legyen a tura, a terkepet meg beszerzem :)

----

FÁJVÓ

----

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Egy kis ízelítõ a Karancs-Medves vidékérõl..
Picasa Web Albums - oldbikeold4 - medves-zagyva...
Picasa Web Albums - oldbikeold4 - "a nagy vonat...
..és a Káli medence szépségei,nehézségei,de az esõ elõl nyugatra menekültem-sikerrel :)
Picasa Web Albums - oldbikeold4 - káli medence

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Térkép témában, nézz be vmelyik Térképkirály üzletbe, ott tudsz venni nagyon jó régiókra lebontott kerékpáros térképeket.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Kis segítség kellene a nalam tapasztaltabb turazo uraktol. Jovo hetvegen kimegyunk Rax-ra, konkretan a kaiserbrunni szabadkempingben fogunk csovezni, onnan szeretnenk 1 napos turat. A Schneeberg mennyire jarhato bringaval? Azt tudom, hogy kivalo hegymaszohely...

A kijelölt kerékpáros útvonalakon egészen jól járható...:)

Illetve osztrakeknal mennyire veszik komolyan, a kijelolt kerekparutakrol valo leterest a gyalogesvenyekre? Ugy tudom, hogy a kornyek kijelolt kerekparos utai mind dozerutak, amiket annyira nem kedvelek. Ill. ennel jobb Osztrakia terkepet nem tud valaki http://www.austrianmap.at/ ?

koszi a segitseget

Komolyan veszik - saját tapasztalat - simán megbüntetnek, illetve ez akkor éles, ha ún. magánutakra tévedsz, amelyek nem kijelölt kerékpár utak, (pl. ilyen a legtöbb erdészeti út is) vagy rámész gyalogtúra útvonalakra, melyeken nem engedélyezett a kerékpározás. Ennek ellenére az Alpokban vannak kifejezetten terepkerékpározásra alkalmas nagy távolságokat átfogó túra útvonalak, de ezek - amiket ismerek is - nem a Magyar határ közelében vannak.
Jobb térkép, Garmin. ;)

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Kis segítség kellene a nalam tapasztaltabb turazo uraktol. Jovo hetvegen kimegyunk Rax-ra, konkretan a kaiserbrunni szabadkempingben fogunk csovezni, onnan szeretnenk 1 napos turat. A Schneeberg mennyire jarhato bringaval? Azt tudom, hogy kivalo hegymaszohely... Illetve osztrakeknal mennyire veszik komolyan, a kijelolt kerekparutakrol valo leterest a gyalogesvenyekre? Ugy tudom, hogy a kornyek kijelolt kerekparos utai mind dozerutak, amiket annyira nem kedvelek. Ill. ennel jobb Osztrakia terkepet nem tud valaki http://www.austrianmap.at/ ?

koszi a segitseget

----

FÁJVÓ

----

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Szerintem 8 körül, és a 9.07-es vonattal a Nyugatiból Vácra.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
VV:vasárnap mikor indulnál otthonrol?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Lehet

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Aszfalt végig, Váctól Vácig 120km, oda- és visszautazás vonattal.

és milyen aszfalt?outival lehet közlekedni?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Sajna nem leszek itthon egyébként ki nem hagynám :(
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Aszfalt végig, Váctól Vácig 120km, oda- és visszautazás vonattal.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Amennyiben nem szól bele az idõjárás, jövõ vasárnap mennék egy klasszikus Börzsöny-kört, de visszafelé. Aki kedvet érez hozzá, csatlakozhat.

ez aszfalt móka?
hány kili?háztól házig?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Amennyiben nem szól bele az idõjárás, jövõ vasárnap mennék egy klasszikus Börzsöny-kört, de visszafelé. Aki kedvet érez hozzá, csatlakozhat.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

A tegnapi nap folyamán részt vettem az Ipolymente 95, aszfaltos teljesítménytúrán, mely az alábbi útvonalon zajlott:

Szob - Ipolydamásd - Letkés (ellenõrzõ pont) - Ipolytölgyes - Vámosmikola - Tésa (ellenõrzõ- és frissítõ pont) - Bernecebaráti - Parassapuszta határátkelõ - Ipolyság (Sahy - ellenõrzõ pont) - Százd (Sazdice) - Ipolyszakállos (Ipelsky Sokolec) - Ipolybél (Bielovce - ellenõrzõ- és frissítõ pont) - Ipolypásztó (Pastovce) - Ipolykeszi (Malé Kosihy) - Ipolyszalka (Salka) - Letkés határátkelõ (ellenõrzõ pont) - Ipolydamásd - Szob

... jövõ évben is elmegyek erre a kiváló TT-re.

Én is! Én is!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zz1zolika

zz1zolika

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Hát, akkor nekem marad a HHH egy kis körre, ha az idõjárás engedi

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Sajnos közbe jött egy családi esemény igy a holnapi túránk elmarad mindenkitõl elnézést kérek.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Dinnye!

Sajnos nekem kozbejott valami, nem tudok veletek tartani vasarnap.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Vas 10.00 azaz nem 10.10 nagyvonalakban Bp szentlélek tér HHH Hárs mellet Petneházi rét és többé-kevésbé a crosskovácsi középtávja, érkezés ugyanoda
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zz1zolika

zz1zolika

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

Per pillanat van olyan idõjárás-elõrejelzés, amely komoly mennyiségû csapadékot jelez elõre... Remélem nem lesz belõle semmi!
Lehet, hogy csatlakozom én is (ha páromat sikerül meggyõznöm)! :) Útvonal kb. merre lenne?

Ha az idõjárás engedi csatlakoznék énis, merre mennénk?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ó én már meg is jártam. Hajnalban nyomtam ~4 órát, hát, érdekesen sok harmat esett le, csúszott, mint az állat. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)