Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Megjártuk a Hadak útját, meg a Börzsöny-kört visszafelé, Hosival és Richie-vel. A szokásos pofaszél elkerült bennünket, az idõ kiváló volt, bent a Börzsönyben kellemesen hûvös. A Király-kút vize még mindig nagyon hideg és fincsi, jól esett ott frissíteni. És a végén jó volt a szokásos fagyizás is.
9.35-kor jöttünk ki a váci vasútállomásról, és 15 órakor már Vácon fagyiztunk. Ipolydamásdon és a Király-kútnál álltunk csak meg frissíteni, és nem szakítottuk szét magunkat, így egész jó a menetidõ a 127 kilométerre.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Sõt nekem is ugyan így repedt szét a syncross 23 felnim teljesen körbe csak az illesztés tartotta össze.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Én viszont jó néhány, hasonlóan elrepedt Syncros (Zsizsié is ilyen) felnit láttam már.

vilee

vilee

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Lehetett anyaghiba is, a kátyúkat azért az utánfutója miatt kerülgette (ahol lehetett). És nem csak egy helyen repedt meg, körkörösen máshol is ...(mi sem hittünk a szemünknek amikor megláttuk, de ez van).

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Sziasztok, túl vagyunk az idei kéthetes kerékpártúránkon . Most a nyugati országrészre összpontosítottunk (kicsi osztrák és szlovén kiruccanással karöltve). Hárman indultunk , Zsizsivel és egy Londonból hazaruccant ismerõsünkkel Zsolttal. Zsizsinek sajnos az út felénél ki kellett szállnia a túrából (technikai gondok miatt),de az utolsó nap megint összeverõdtünk , így együtt is fejeztük be... Az útvonalunk röviden : Bp- Esztergom- Komárom- Gyõr- Szigetköz- Fertõ-tó (körbe kerülve)- Õrség- Balaton környéke- Somogyvámos (Krisna-völgy)- Velencei-tó térsége. 14 nap alatt kb. 1200 km-t tettünk meg ... Terjedelmesebb fényképes beszámolót a KÉPEIM között megtaláljátok.

Zsizsi felnije hogy a csudába tudott így megrepedni ? Elfáradt az anyaga vagy belement valami brutál kátyúba? Ilyet még nem láttam.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Három hét múlva lesz a Tolna 50

Jól hangzik! Meggondolom!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nem tudhatod, hogy mire készül...lehet, hogy a RAAM-ra :)
arra sokat kell menni hasonló zónákban

Csak nincs annyira bolond. :)

A sebesség mindent megold.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Az edzõ mondta. Megkérdezem tõle a pontos okát.

nem tudhatod, hogy mire készül...lehet, hogy a RAAM-ra :)
arra sokat kell menni hasonló zónákban
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
Három hét múlva lesz a Tolna 50 kerékpáros és gyalogos túra Szekszárd környékén. Kb 10-15en indulunk reggel Szekszárdról Bonyhádra(kb 25km), ahonnét a túra kezdõdik, majd a táv után haza is tekerünk. Ez kb 110 km szokott lenni, mivel nem az ajánlott nyomvonalat követjük, hanem végigmegyünk azokon az ösvényeken, melyek bicajjal a legjobbak itt a megyében.
Nagyon jó hangulatú kis túra, kétszer lehet lekváros és zsíros/hagymás kenyeret falni.
Ha esetleg van valakinek kedve, nyugodtan csatlakozhat! Priviben tudunk egyeztetni.
info:======= "Vlgysg" Turista Egyeslet, Bonyhd =======
fanatiX mtbc

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mire alapozod, hogy lassítana? Én nem érzek semmi ilyet.

Az edzõ mondta. Megkérdezem tõle a pontos okát.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Biztos jó neked ez sok lassú hosszú bringázás? Mert elvileg csak lassab leszel tõle.

Mire alapozod, hogy lassítana? Én nem érzek semmi ilyet.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én holnap erre megyek: Fel a Naszályra! 55/35/25, Gyadai túra, Naszály lába 55K, Transzcserháti m (- Transcserháti-szopódás)

Ultrázós-csigatempó lesz, mivel mi letekerünk a rajtig, aztán túra után haza, csakhogy igazán fájjon. :D Kb. 9kor szándékozunk rajtolni, de ha van érdeklõdõ, akkor pontosítok.

Biztos jó neked ez sok lassú hosszú bringázás? Mert elvileg csak lassab leszel tõle.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Én holnap erre megyek: Fel a Naszályra! 55/35/25, Gyadai túra, Naszály lába 55K, Transzcserháti m (- Transcserháti-szopódás)

Ultrázós-csigatempó lesz, mivel mi letekerünk a rajtig, aztán túra után haza, csakhogy igazán fájjon. :D Kb. 9kor szándékozunk rajtolni, de ha van érdeklõdõ, akkor pontosítok.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

A 9.07-kor induló váci vonattal megyünk. Találkozó a peronoknál (1-12), ahonnan a vonat indul, mondjuk 8.50-kor.
Én interneten vásárolok MÁV jegyet.:)

sajna dolgozok, igy ismét kimarad :(

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

A Medves-fensíkot Salgótarjánnal összekötõ kerékpárutat én is kipróbáltam júliusban. Igaz csak két etapban, ugyanis Somoskõújfalu után elvétettem a jelzést és a sárgán haladtam a Karancs-felé, ami szinte járhatatlan volt, majd megint elvétettem a jelzést és sikerült 2 órás tekergés után szlovákiából visszagurulnom:) Az eresztvénynél lévõ alagútban meg semmit nem láttam, de a tócsákat sikerült megtalálnom :)
Idén még visszamegyek egy körre;)

A karancs-Medves 50 gyalogos TT-vel kezdtem a vidék
Picasa Web Albums - oldbikeold3 - karancs-medve...
... felderítését és nyitott szemmel "kódorogtam" majd visszatértem.... és ismerõs táj fogadott-a szlovák részen a S kellemes volt,de fordított irányban :)

vilee

vilee

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Sziasztok, túl vagyunk az idei kéthetes kerékpártúránkon . Most a nyugati országrészre összpontosítottunk (kicsi osztrák és szlovén kiruccanással karöltve). Hárman indultunk , Zsizsivel és egy Londonból hazaruccant ismerõsünkkel Zsolttal. Zsizsinek sajnos az út felénél ki kellett szállnia a túrából (technikai gondok miatt),de az utolsó nap megint összeverõdtünk , így együtt is fejeztük be... Az útvonalunk röviden : Bp- Esztergom- Komárom- Gyõr- Szigetköz- Fertõ-tó (körbe kerülve)- Õrség- Balaton környéke- Somogyvámos (Krisna-völgy)- Velencei-tó térsége. 14 nap alatt kb. 1200 km-t tettünk meg ... Terjedelmesebb fényképes beszámolót a KÉPEIM között megtaláljátok.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Rendben, ott leszek

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A 9.07-kor induló váci vonattal megyünk. Találkozó a peronoknál (1-12), ahonnan a vonat indul, mondjuk 8.50-kor.
Én interneten vásárolok MÁV jegyet.:)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Amennyiben nem szól bele az idõjárás, jövõ vasárnap mennék egy klasszikus Börzsöny-kört, de visszafelé. Aki kedvet érez hozzá, csatlakozhat.

Én megyek, de vonattal még nem voltam. Gondolom ti is akkor veszitek a jegyet, szóval találkozzunk a nyugatiban. Hol? És mikor?

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

Egy kis ízelítõ a Karancs-Medves vidékérõl..
Picasa Web Albums - oldbikeold4 - medves-zagyva...
Picasa Web Albums - oldbikeold4 - "a nagy vonat...
..és a Káli medence szépségei,nehézségei,de az esõ elõl nyugatra menekültem-sikerrel :)
Picasa Web Albums - oldbikeold4 - káli medence

A Medves-fensíkot Salgótarjánnal összekötõ kerékpárutat én is kipróbáltam júliusban. Igaz csak két etapban, ugyanis Somoskõújfalu után elvétettem a jelzést és a sárgán haladtam a Karancs-felé, ami szinte járhatatlan volt, majd megint elvétettem a jelzést és sikerült 2 órás tekergés után szlovákiából visszagurulnom:) Az eresztvénynél lévõ alagútban meg semmit nem láttam, de a tócsákat sikerült megtalálnom :)
Idén még visszamegyek egy körre;)