Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Páran Merkaptosok megyünk majd még tájékoztatlak itt.

Ok,köszönöm szépen,figyelek ;)
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Páran Merkaptosok megyünk majd még tájékoztatlak itt.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Hétvégére valami túra?Gyönyörû idõnk lesz.
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
részemrõl továbbra is Mr DD - Mr. Dante Destroyer - :D

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
...tényleg tök izgi volt a leírás.:)

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Annak idején apám "Fehérvár Áruháznak" hívott mert hogy ott mindig történik valami. Kéztörés , tokszalagszakadás ilyesmik miatt( a fiatalabbak kedvéért ez volt a reklám szlogenje) ezt címet mostantól Ünnepélyesen Dantéra testálnám :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Dante õszinte leszek, te vagy az egyetlen aki mellé nem ülnék fel egy gépre sem ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Dante, te-te...mint egy kalandor!
Jó volt a leírás, én a végén izgultam! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ó igen, szeretem, ha zajlik az élet.

A tegnapi "edzésem" sztoriját osztanám meg - mindig történik valami. Szóval, el is indultam montizni (aszfaltbringával, sárvédõvel) fel a hegyre. Csakhogy a Hûvösvölgy környékén egy autó annyira közel ment el, hogy belekényszerített egy kátyúba. Iszonyatot csattantam, majd tovább gurultam...10 méter...20 méter...huhh, ezt megúsztam. Majd SSSSSZZZZ... Hát persze, hogy a felütést nem lehet "csak úgy" megúszni. Pumpa? Ja az otthon maradt. Ki is volt készítve, de valahogy elfelejtettem elrakni. Felnin óvatosan hazagurultam, s láttam, hogy a mellettem lévõ bringaboltban még ottmaradt a srác. Beugrok 2 belsõért, s meg is csinálnám, de eszembe jut - ó igen, a speckó kerékzárakhoz speckó kulcs is kell (ezen a bringán direkt nincs gyorszár, mert néha ki kell kötnöm, s így a kereket csak célszerszámmal lehet kiszedni), s az a nyeregtáskában van...aminek viszont hûlt helye!

A becsapódástól leszakadhatott, de hát az ugye Hûvösvölgy környékén bárhol lehet. Ahhoz, hogy oda visszamenjek, megkeresni, ha ugyan ott van, meg kell csinálnom a defektet. De így a kereket meg nem tudom kiszedni. Ó igen, izgalmas. Hazagurulok, majd kiszedem a kereket 2 egyáltalán nem oda való kulcs segítségével, mindez fél óra. Majd nekilódulok az éjszakának, s pásztázó üzemmódban végigszáguldok azon az útvonalon, ahol jöttem. Bárhol leszakadhatott, végül is, simán lehet, hogy még pár száz métert fityegett, s csak utána esett le...

És IGGGGEN, ott fénylik az úttesten. Csakhogy a másik oldalon vagyok, s egy buszmegálló mellett hever. Jól megpakolt pénztárcának tûnik. Ahogy ráreflektorozok, a diszkrét fekete szín vakítóan elkezd ragyogni az éjszakában, s ez másoknak is feltûnik. Üldözési mániám van, mindenki potenciális tolvaj. Mintha minden járókelõ felé tartana. Nem is bírom a nyomás, a forgalomra fittyet hányva áttépek a 2x2 sávon, s elsõként csapok le a díjra. Igencsak meg volt pakolva, nagy bukta lett volna, ha ezt valaki felkapja. (Silca marokszerszám, defektjavító készlet, HOPE kulcs, patentszem, kontaktlencse, pénz...)

Ezek után csoda, hogy elmentem és tekertem egy jó kis feszültséglevezetõt?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Most Réka féle Giant projekt van, majd aztán molyolok az enyémen, ha nekem szólt, ha nem akkor kussba vagyok.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
tán racsni tisztítás, kis rugó tuning?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
hetek óta egy kalapáccsal járok a melósban /még a feltekerõs kazettás karcsú eliksz/ induláskor kicsit zamek, meg aki kölcsönkéri, többet nem szeretné
néha tökéletesen reteszel, néha van egy két fordulat üres
padkára felnyulazás felejtõs

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Hát igen múltkor sokáig nézegette a bringám. Vasárnap túrán elkezdet szalajtani a kazettám, Paul Vitti már éppen elindult a bringával a kocsijához, hogy majd haza fuvarozz amikor nagyon csúnyán ránéztem a hátsó kerékre és hirtelen megjavult.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts

Én aszfaltbetyárkodtam, s mentem is egy jó Zsámbéki-medence kört. A végén, a Jánoshegy tetején sikerült telibe vernem egy gyalogos túrázót, az Erzsébet kilátó elõtti meredek útszakaszon, fölfelé, mivel ide-oda ugrált az úton, s én meg ide-oda rángattam a kormányt - erre a legvégén pont beugrott elém. Mivel a sebességem kb. gyök-kettõ volt, nagy baj nem történt. Gáz volt az az embertömeg, lehet rosszkor jártam arra?

Dante gyalogoshoz ért.
Szegény.
Már nem sok van neki hátra...

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Igen még mondtam is hogy 200méterrõl észrevettek:)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Szombat és vasárnap mindig gáz. De nem baj, legalább a kutyát gyakran póráz nélkül sétáltatják és a dohányosok a füstöt is az embör arcába fújják! :->

(Nekem magányos terepezésem volt tegnap, 45 km és ezerháromszázvalamennyi szint a Polar szerint. Egy gyalogos szólt be közvetlenül Szépjuhászné elõtt a köves részen, de így egész számokérõen, hogy "csengõje van?", mondom igen - s megcsendítettem - de nem használom, mert tapasztalatból tudom, megijednek tõle. Erre azt mondja, attól ijed meg, hogy nem használom. Ehh, na mindegy...:->)

Nekünk nem kellett csengõ, mert ha hozzáértem a fékkarhoz, akkor egy 200.000 nettóregisztertonnás tankerhajó vészkürtje csendült fel... spricceltek szerteszét a gyalogok :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Szombat és vasárnap mindig gáz. De nem baj, legalább a kutyát gyakran póráz nélkül sétáltatják és a dohányosok a füstöt is az embör arcába fújják! :->

(Nekem magányos terepezésem volt tegnap, 45 km és ezerháromszázvalamennyi szint a Polar szerint. Egy gyalogos szólt be közvetlenül Szépjuhászné elõtt a köves részen, de így egész számokérõen, hogy "csengõje van?", mondom igen - s megcsendítettem - de nem használom, mert tapasztalatból tudom, megijednek tõle. Erre azt mondja, attól ijed meg, hogy nem használom. Ehh, na mindegy...:->)

De én mindezt az ASZFALTÚTON hoztam össze, ami közút, gyalogosnak bal oldalon kell(ene) menni, stb. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én aszfaltbetyárkodtam, s mentem is egy jó Zsámbéki-medence kört. A végén, a Jánoshegy tetején sikerült telibe vernem egy gyalogos túrázót, az Erzsébet kilátó elõtti meredek útszakaszon, fölfelé, mivel ide-oda ugrált az úton, s én meg ide-oda rángattam a kormányt - erre a legvégén pont beugrott elém. Mivel a sebességem kb. gyök-kettõ volt, nagy baj nem történt. Gáz volt az az embertömeg, lehet rosszkor jártam arra?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Tegnap mi is túráztunk egyet 70km lett a vége 1 esésem volt jelentem 30 körüli tempónál sodrós avaros kanyarban kicsúsztam.
Az õszi erdõ még mindig gyönyörû.