Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2010. November 22. - 14:01
A kedvenc utcai surranómra annyira vigyáztam, hogy 4 évig tudtam használni majdnem nap, mint nap. Most ott tart, hogy a talp közepén és sarkán szinte hártya vékony már a talp
Posted 2010. November 22. - 13:23
Dante, a futócipõdet is el tudod rontani?
Röhögni fogsz, de szétjött a talpa.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2010. November 22. - 12:41
Dante, a futócipõdet is el tudod rontani?
Posted 2010. November 22. - 12:30
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2010. November 22. - 10:07
Morgok, csak én jártam pont azon a helyen túrázni, ahol a ködtõl alig lehetett látni!?
Posted 2010. November 22. - 02:04
Picasa Web Albums - oldbikeold5 - Gimesi vár
Picasa Web Albums - oldbikeold5 - kámori csepeg...
Posted 2010. November 21. - 23:28
Meg tudná mondani valaki, mondjuk Tiger, szerintem jól ismered azt a környéket , hogy ha Pap-réttõl elindulok a piroson Leányfalu irányába, ám a pirosról letérve a sárga vagy a zöld jelzésû turistaúton Szentendre felé mennék, ez a két út mennyire járható és élvezhetõ bringával?
a sárga is a zöld is álló réten keresztül vezet. onnan a zöld teljesen jó, gyakorklatilag egy széles erdészeti út, nagyjából szintben, úgyhogy van része ahol rettenet dágvány tud lenni,. aztán kiér egy aszfaltútra, ami késöbb qrvaszar (ja mikor az erdészetiröl leérsz az aszfaltra akkor kb jobbra kell tartani) minõségû jó meredek macskakõre vált fincsit lehet rajta zúzni, fõleg hogy elég nagy autófrgalom van rajta. kb a határcsárdától 200 m-re éri el a 11-es utat szentendrén.
a sárga álló réttõl inkább fordtva jó, mert baromi meredeken kúszik fel a nyerges hegyre, egynyomos köves gyökeres cucc.
álló réttõl érdemes a sárga kereszt jelzést követni az nagyon jó itt ott rövid tecnikás sngle trail, máshol dózerút, a sztaravodai erdészeti útra visz, nem messze a sorompótól.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. November 21. - 21:34
Gabi - én, mint elitista f@sz, aki majdnem pesti - elképzellek ebben a szerkóban és tiszta kanadai favágó!!! Legközelebb szólj elõre, viszem a vidijót, aztán mész valamelyik tudományosnak mondott csatornába!
Posted 2010. November 21. - 21:13
igaz, nem erdõben, hanem egy garázs fölé gonoszul magasodó elaggott diófát
megvan azért annak a feelingje
beülõ, kötelek, kockásing, keverékbenzingõz, reggel feles... délbe' fröccs...
Posted 2010. November 21. - 21:06
Tisztes kört mentem ma a Pilisben, csak terepen, GYALOG.
Dagonya van, bõven, ezek nagy részét az erdészet csinálta, de nekik most jön a szezon.
Kellemes meglepetés: - Eötvös turistaház és az étterem, bográcsban készült ételek a turistaház elõtt /négyféle is/ udvarias kiszolgálás, jó árak, tiszta étterem. Most már bármikor betérek oda, ha arra járok!
Amúgy meg, akkora köd volt, hogy alig lehetett látni valamit és csak csöpögött mindenhonnan a wasser...
A fakitermeléses területeken lévõ dagonyát én is alátámasztom...Lajos-forrás - Tölgyikrek utána a piroson a Dömörkapui aszfaltútig csúnyán fröcsögõsen saras. Prédikálószék-Kisrigó útvonal terepen szintén nem volt kellemes az idõnként az útvonalba esõ fakitermeléses részek miatt. Ezért is kérdeztem, azt a bizonyos Pap-réttõl Szentendrére vezetõ utat, mert ott még soha nem jöttem le, tegnap néztem ki a térképen. Kisrigónál úgy döntöttünk TheKoppal, hogy elég volt mára a sár, nem mentünk bele a bizonytalanba és hazajöttünk aszfalton.
Posted 2010. November 21. - 20:57
Posted 2010. November 21. - 20:39
Posted 2010. November 21. - 20:32
Dagonya van, bõven, ezek nagy részét az erdészet csinálta, de nekik most jön a szezon.
Kellemes meglepetés: - Eötvös turistaház és az étterem, bográcsban készült ételek a turistaház elõtt /négyféle is/ udvarias kiszolgálás, jó árak, tiszta étterem. Most már bármikor betérek oda, ha arra járok!
Amúgy meg, akkora köd volt, hogy alig lehetett látni valamit és csak csöpögött mindenhonnan a wasser...
Posted 2010. November 21. - 17:12
Posted 2010. November 19. - 19:52
TheKop és jómagam mennék/megyünk csak még nem tudjuk merre ha az idõjárás is engedi.
Valami félig terep félig aszfalton töröm a fejem, hogy dagonya esetén legyen kitérési lehetõség.
Posted 2010. November 15. - 08:09
Posted 2010. November 15. - 07:17
A tájékoztatás meg azért maradt el mert mire pontosan tudtam az indulás idõpontját addigra nem voltam gépközelbe:(
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. November 14. - 20:26
Nem veletek találkoztunk Hosszú-hegy alatt? Egy falka Merkaptos jött felfelé, mi hárman lefelé. A dzsuvától alig láttamPáran Merkaptosok megyünk majd még tájékoztatlak itt.
Posted 2010. November 14. - 00:16
Posted 2010. November 12. - 23:47
heheheheheheeeAnnak idején apám "Fehérvár Áruháznak" hívott mert hogy ott mindig történik valami. Kéztörés , tokszalagszakadás ilyesmik miatt( a fiatalabbak kedvéért ez volt a reklám szlogenje) ezt címet mostantól Ünnepélyesen Dantéra testálnám
besz@rtam, b+, fehérvár áruház, muhauhahahaha :-D