A kedvenc utcai surranómra annyira vigyáztam, hogy 4 évig tudtam használni majdnem nap, mint nap. Most ott tart, hogy a talp közepén és sarkán szinte hártya vékony már a talp

Dante, a futócipõdet is el tudod rontani?
Meg tudná mondani valaki, mondjuk Tiger, szerintem jól ismered azt a környéket
, hogy ha Pap-réttõl elindulok a piroson Leányfalu irányába, ám a pirosról letérve a sárga vagy a zöld jelzésû turistaúton Szentendre felé mennék, ez a két út mennyire járható és élvezhetõ bringával?
Tisztes kört mentem ma a Pilisben, csak terepen, GYALOG.
Dagonya van, bõven, ezek nagy részét az erdészet csinálta, de nekik most jön a szezon.
Kellemes meglepetés: - Eötvös turistaház és az étterem, bográcsban készült ételek a turistaház elõtt /négyféle is/ udvarias kiszolgálás, jó árak, tiszta étterem. Most már bármikor betérek oda, ha arra járok!
Amúgy meg, akkora köd volt, hogy alig lehetett látni valamit és csak csöpögött mindenhonnan a wasser...
Nem veletek találkoztunk Hosszú-hegy alatt? Egy falka Merkaptos jött felfelé, mi hárman lefelé. A dzsuvától alig láttamPáran Merkaptosok megyünk majd még tájékoztatlak itt.
heheheheheheeeAnnak idején apám "Fehérvár Áruháznak" hívott mert hogy ott mindig történik valami. Kéztörés , tokszalagszakadás ilyesmik miatt( a fiatalabbak kedvéért ez volt a reklám szlogenje) ezt címet mostantól Ünnepélyesen Dantéra testálnám