ha jó irányba mész akkor igen. a piros 3 szög áthalad a prédikálón
Köszi a segítséget! Amúgy a piros háromszög mennyire tekerhetõ? Gondolom a Vadálló-köveknél vállra kell akasztani a bringát, de elõtte és utána?
ha jó irányba mész akkor igen. a piros 3 szög áthalad a prédikálón
Hali! Hétvégén Király-kúti-nyeregnél betekertünk egy földútra, amit a térkép csak "tervezett z+" -nek jelöl, és a Prédikálószék felé tart. Csak addig tekertünk, amíg az út emelkedett, az lenne a kérdés, hogy ha rámegyek a piros háromszögre, akkor el lehet-e jutni a Prédikálószékig? Biztos járt már valaki arra.
Köszi
hanem balra fel a piroson, a köves szakaszon. Ezt végig lehet tekerni, egy kis szerencsével és ügyeskedéssel a DH-sok ellen kitett korlátoknál le sem kell tenni a lábat egészen az Erzsébet-kilátóig.
Újra a szakmában?
... legközelebb fûrészt is viszek.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Ha a K-en elmész a nagy elágazásig (a reptér keleti csücske, ahol vagy 8 irányban el lehet menni), s onnan végigvereted a kilátó felé, de helyette leborítasz a Fenyõgyöngyének, akkor fel tudsz menni az úttal párhuzamos ösvényen, s végül a kövesbe futsz bele (ami az aszfalt végétõl indul), s fel tudsz menni a csúcsra. Most olvasom figyelmesebben, ezt írtad te is. Próbáld ki, ahol a kis rét van, menj be balra, kis lejtõ, jobbos, megint balos, lent is vagy.
Semmi baj a HHH-val, csak tudni kell útvonalat választani. Az általad említett útszakasz még egy durvább nyári zápor után is járhatatlan.
Sztaravodától Pap-rétre fel sok helyen kásás hó van még, ami felfelé nem probléma, de lefelé sárvédõ nélkül tuti, hogy nyakig vizes lesz az ember. Pap-rét és az Apátkúti vadászház között az aszfalt meglepõen tiszta, még csak hófolt sem volt rajta. A terep a félig fagyott talaj miatt ma még egész jól járható volt volt, igazi dagonyába szerencsére csak az utolsó métereken futottunk bele a sárga kereszten.
Mai képek itt: Februári Visegrád
Jönnék én is, de holnapra bevállaltam egy kis társadalmi munkát,így ezt most sajna kihagyom! Holnap írjatok egy kis beszámolót, ha jó az út én vasárnap tekerek egy Pilisszentkereszt-Szentendre-Pap-rét-Pilisszentlászló-Pilisszentkereszt kört, végig aszfalton. Amúgy mi az az UVH?
ujpesti vasúti híd
leánykori nevén északi összekõtõ híd
Jönnék én is, de holnapra bevállaltam egy kis társadalmi munkát,így ezt most sajna kihagyom! Holnap írjatok egy kis beszámolót, ha jó az út én vasárnap tekerek egy Pilisszentkereszt-Szentendre-Pap-rét-Pilisszentlászló-Pilisszentkereszt kört, végig aszfalton. Amúgy mi az az UVH?
Végül nem lett lefixálva semmi. Sõt, még írtam is Adorjánnak egy privátot, hogy inkább hanyagoljuk ezt a hétvégét, mert szerintem (végre!) túl jó idõ van és latyak lesz az aszfalton ott, ahol a múlt héten még hó volt. De tudod mit? Menjünk és nézzük meg, hátha fent a hegyekben kicsit tovább tart a hó!
Találkozzunk az UVH-nál 10 órakor. Útvonal : Sztaravoda- Pap-rét - Visegrád oda-vissza. Felfelé aszfalt, lefelé terep. Ja, és a holnapról van szó!!!
Én is mennék. Mikor és hol?