Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Vasárnap túra a Pilisben, Budáról a Flórián térrõl start 10 óra körül.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Hétvégén Egom-Dobkõ valaki? Esetleg másik oldalon le/vissza.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Adorján Parádról tök mindegy merre indulsz gyakorlatilag csak fel felé tudsz menni:). A parádsasvári út meg tuti edzõkör olyan 25 évvel ezelõtti emlékeim szerint.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Mátra: a tél utolsó rúgása..
Dobd.hu - tarjánka szurdok
https://picasaweb.go...biszkaTarjanka#
https://picasaweb.go...alyuVolgyMatra#
pl: Markaztól a markazi kapuig /macskavárig/ semmi sár,szinte csontszáraz..
Bükk: csak gyalogosan OK...
https://picasaweb.go...554/BukkiHazak#
Adorján:tipp...
Parád-Klarissza csevice-pisztrángos tó-hurok út-disznókõi õrház-Ilona vízesés...

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 posts
Nem bicós kérdés, de remélem tudtok segíteni. A hónap végén három napot a Mátrába, Parádon leszünk. Tervezek két rövidebb, kb 4-5 órás, és egy hosszabb, egész napos gyalog túrát. A kérdés az lenne, hogy melyek azok a helyek, amit mindenképp meg kellene nézni? Az idõ nem sok, de szeretnénk minél több helyet bejárni! Elõre is köszi!

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

Akkor 2-3 Hét múlva tervezhetõ a cross covácsi pályajárás szerinted? ut minöség miatt kérdezem hogy ne keljen varacskólni:)

Ha nem esik addig sok csapadék akkor simán:)
Igazából ma is végig tekerhetõ volt csak jóval fárasztóbb így...

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts
Ma ismét Pilisbe vettem az irányt, de nem álltam meg Pilisszentkeresztnél, felmentem a sárga+-on Dobogókõ felé. Anna pihenõnél nagy a sár, de onnan megint jó. A fekete leves ott jön, amikor kékre átnyergeltem Zsivány szikláknál. Na onnan Dobogókõig horror. Helyenként leszállós (pl. fahíd elõtt), de szinte végig nagyon saras.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Üdv mindenkinek itt bikemagon! (új vagyok). Járt valaki mostanábam Vértes-Szarvaskút- Mátyás-kút viszonylatban? Járható?

Ezzel a topikkal jobban jársz:

http://forum.bikemag...gasai-ide-1901/

Tibey

Tibey

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
Üdv mindenkinek itt bikemagon! (új vagyok). Járt valaki mostanábam Vértes-Szarvaskút- Mátyás-kút viszonylatban? Járható?

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

Tekertünk ma a Budai-hegységben elõször felmentünk a Zsíros-hegyre onnan le Nagykovácsi és fel a piroson, majd a piros háromszögön a zöld háromszögig, a cél a Csergezán kilátó volt. Idáig az út a körülményekhez képest egész jó, pár helyen volt sáros, de lehetett haladni. Lefele volt rosszabb a helyzet, Nagykovácsiig a zöld háromszögön mentünk, igazából itt kaptuk a nagyobb sarat.
Az idõ jó volt és a végére csak a gumik meg a váz alja lett egy picit sáros szóval nem vészes.

Akkor 2-3 Hét múlva tervezhetõ a cross covácsi pályajárás szerinted? ut minöség miatt kérdezem hogy ne keljen varacskólni:)

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Tekertünk ma a Budai-hegységben elõször felmentünk a Zsíros-hegyre onnan le Nagykovácsi és fel a piroson, majd a piros háromszögön a zöld háromszögig, a cél a Csergezán kilátó volt. Idáig az út a körülményekhez képest egész jó, pár helyen volt sáros, de lehetett haladni. Lefele volt rosszabb a helyzet, Nagykovácsiig a zöld háromszögön mentünk, igazából itt kaptuk a nagyobb sarat.
Az idõ jó volt és a végére csak a gumik meg a váz alja lett egy picit sáros szóval nem vészes.

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts
Ma voltam a Pilis déli részén ott jó a helyzet északi oldal még gázos kicsit.
Délin a nyilt réazek teljesen szárazak voltak

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Köszi az infót, eleget mostam már a télen bicajt, maradok aszfalton.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Sziasztok! Mennyire gyalázatos a terep? (Budai-hg, Pilis) Meséljetek. :)

Az elmúlt 2 napban sokat javult a helyzet a Budai-hegységben hála a sok napsütésnek és a többé-kevésbé állandó szélnek. Szombaton még viszonylag sok sárban gyalogtúráztunk még a HHH körül is, vasárnap bicajozva a Normafa és HHH közti részen itt-ott még volt nagy és tekerhetetlen sár is, de a tegnapi gyalogtúra alatt már sokkal kevesebb sárral találkoztunk - pedig kaptunk egy kis tavaszi záport is Máriaremete körül. Egész tûrhetõ már a helyzet, de ma mindenképp készülni kell arra, hogy bárhol elcsíphet egy zápor.

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts
Pilisben a déli oldal sem a legjobb vanak sármezök északiról ne is beszélyünk:)
egyik nap az erdészek rakodogépel huzták ki a terepjárót:D fekete hegy környékén volt sokal meszebb meg gyalog nem merészkedtem ,bringával még nem probáltam meg a pilist
Ahogy Geri írja vannak jó részek de figyelni kell a sárra is:)

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

Ma voltam Pilisben. Pilisborosjenõtõl a kéken Pilisszentkeresztig hibátlan. Kékrõl letérve nem mentünk rá a Zöldre, mert az állítólag az nagyon sáros, így a széles, murváson mentünk az aszfaltig. Hibátlan volt, sár csak elvétve. Mi onnan nem mentünk tovább, mert nagyon késõn indultunk és csak a kimozdulás volt a cél. De onnnan lehet tiszta kövesen menni Dobogókõig. Nekem tetszett, isteni volt tekerni. Ajánlott kategória!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

A Pilismarót->Hoffman-kunyhó->Dobogókõ (mexico) aszfaltos útról tudna nekem valaki egy leírást adni, milyen meredek, stb? Esetleg egy térképen be tudná jelölni (a google nem ismeri)? Vagy ha van szinttérkép az lenne a legjobb :) ?

átlag 5max6 % os átlagba!
Max emelkedés 11-12
elja elég lankás

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Elküldtem privátba:)

zor19

zor19

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
húha, ez nagyon jól hangzik! Ha megtennéd, hogy egy picit részletesebben leírod az útvonalat, azt nagyon megköszönném, mert totál ismeretlen a terep számunkra. :) Esetleg a kilátótól valahogy be tudunk jutni Budakeszire? Vagy onnan már egyértelmû az út? Ezer köszi!