Tessék az útvonal: link
Jövök én is (és végig is tolom, ha a mai gyomorrontásom/az ínyhüvelygyulladásom/nyergem nem tesz keresztbe).
Vajon 5-6 órát tud logolni a telefonunk?
3:10 percet tudott

Tessék az útvonal: link
Jövök én is (és végig is tolom, ha a mai gyomorrontásom/az ínyhüvelygyulladásom/nyergem nem tesz keresztbe).
Vajon 5-6 órát tud logolni a telefonunk?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Hali!
Ha valakit érdekel aszfalt: Dorog (lehet többieknek ideálisabb a táti start)-Tinnye-Bicske-T.bánya-Bajna-Nyergesújfalu-Dorog. Kb. 130 km szombat/vasárnap környékén, elõre láthatólag 10-kor indulunk.
nem
pilis tetõ, szénások, és még budaörsön a kopárok (ezen a környéken) ami szigorúan védett, a többi "csak" nemzeti park.
ha jók emlékeim a pilis tetõ és környéke is, a nagy szénás meg különösen szigorúan védett természetvédelmi terület. elég nagy betükkel ki is van írva az oda vezetõ utakon.
nagyon csodálkozni nem kell.
Egész Pilis és visegrádi hegység területén ez a tábla van" Fokozotan természet védelmi terület óvja és védje környezetét.
(
Természed védök imádják cseszegetni a bringásokat a kétbükkfátol lefele klastompuszta felé is érdemes odafigyelni párszor volt már velük szerencsém.
400-600 ezerig gondolták a belépõdijat+ a kerékpár elkobzása olcsó bringázás lett volna.
Inkább menekülröre fogtam az ösvényen:D
Ha ismered a környéket akkor nincs baj:) amugy meg vigyázni kell velük mert most kitalálják a hóvirágot letapostad stb... a sok süket duma, nagyon figyeljetek rá terepjárot látok akkor óvatosan föleg ha zöldet:)azt kerülni kell elenség!!!!!!!!!!!!
vagy gyors menekülõre fogni:D
Régi rakétásbázisra meg aszfalt út is visz föl a kétbükkfa nyeregtöl a vége murvás de inkább a sima útakat használjátok jótipp!
mi akadálya ?
azért a pilis tetõ felé a jelölt ösvényuröl nem nagyon érdemes letérni -amúgy se nagy látnivalók a légvédelmi egység romjai a tetõn- ha nem akarsz súlyos belépõdíjat fizetni.
sziasztok szokott valaki a gödöllõi dombság és a domony völgye környékén bringázni?
Müxik. Nagyon köszi!
Üdv.
Járjunk nap táncot a tûz körül. Már nagyon tekerném a bringát!
Most vettem észre hogy nem lehetett megnyitni másnak , most már meg lehet nyitni.