Üdv!
Remélem minnél több helyi bringás talál ide,és betudjuk lendíteni ezt a "témakört"
Gyertek minnél többen!
Hali!
Üdv!
Remélem minnél több helyi bringás talál ide,és betudjuk lendíteni ezt a "témakört"
Gyertek minnél többen!
Hali!
nem igaz hogy senki nem tud semmit se írni ide...még akkor sem ha netán a szomszédos megyéből való az illető!!!!!!
Ne csináljátok már!Vagy köddé vált az össze országutis a környéken?![]()
Helló!
Én tatabányai vok montival, de szeretek országúton meg járdán száguldozni.
Én már írtam, a többieken a sor.
Na csákó Kosina Sziárd
Persze turázgatós is vok 1 picit itt a Turul madár környékén. Azaz nem nevezném magam 1 járdaridernek.
Na mi ez a pangás itt Komárom megyében???????????????????????Eredeti szerző: Kosina Szilárd
Kellene alkotni valami fórumszerűt! Szerintem:mybad:
Kosina Szilárd
Miért nem történik semmi ezen a fórumon????????????????????????????????
Miért nem ír ide senki semmit?
Kosina Szilárd
Minden más lapon tök jól megy ez a fórum szerű dolog. Lehet jogosan, lehet nem jogosan teszem fel a kérdést, hogy itt miért nem megy ez a dolog. Én itt vagyok, de egyedül nem megy vagy majd meglátjuk.
Üdv.: még mindig KOsina Szilárd
Neeeem... A Bakony-Balaton Bikers is halódik, pedig nagy reményekkel indítottam útjára...
Végre nem magammal fórumozom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Juhúúúúúúúúúúúúúúúúúú!
Tatabányai vok, egy Kelly's Viper sffel, leheth. láttál már sokat meek országúton
Lehet hogy tévedtem???????
Majd kiderül! Ez egészen biztos.
Szomorú vok mer nem lehet tekerni, meg hideg van.
Fel kell öltözni!
Én országutizom és készülget a montim is.váltóhiányom van!![]()
Nekem csak váltógörgő hiányom van!
De jön a tél meg a karácsony szal ez nem gáz!
Menni fog tavaszra remélem
Kosina Szilárd
Már volt 1leheletnyi esély arra, hogy beindul ez a fórum szerű dolog, de szerintem tévedtem. Ha rosszul gondolom, fórumosok lécci ezen változtassatok.
Kosina Szilárd
Azt hiszem felejtős ez a fórumszerű dolog!!!!!!!!!!!!!!
Kosina Szilárd
Szilárd!
Ha van msn-ed akkor a bikertom@vipmail.hu címen megtalálsz.Sajna mostanában elég sok lenyóm van és már-már az emiljeimet is alig van időm meglesni,nemhogy eljutni idáig.de msnen megtalálsz!Szép napot.
Amúgy meg ez a kettenbeszélgetünk dolog,nemépp egy topichoz illő,vagy nem is tudom hogyan fogalmazzak.szóval nem valami hű de fasza.több ember kéne,de ha nincs hát nincs.![]()
Leesett az első hó, az egyik szemem sír, a másik nevet!!!!!!!
A bringa szezonnak kezd vége lenni, ez azt is hjelenti, hogy meg kell válnom 5 ropitól az évvégi karbantartás miatt, mert én csak használom a bringám szerelgetni nem nagyon tudom vagy inkább nem merem, mert még garis. Viszem a Neuzerbe dec.10-én, amikor megkapom a fizetésem. Könnyen jött, könnyen ment egy nemes célra. Momentám nem jut semmi az eszembe, amit fel tudnék írni a fórumra!
Az a gáz szerintem, hogy sok bringás van a környéken de ők a www.tbfr.hu oldalon fórumoznak egymással és ezt az oldalt nem biztos hogy ismerik.
A www.tbfr.hu nem működik, de a jelkft.tbfr.hu-nak működnie kell!Eredeti szerző: Kosina Szilárd
Szia Szilárd!
Velük nem tudod megismertetni e szép lapot? Én szoktam Schellthomassal néha beszélni,de azon a két forumon is csak ketten dumálunk.
A legfőbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love: