Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2010. March 26. - 21:23
Posted 2010. March 26. - 12:12
Posted 2010. March 26. - 11:24
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Végre megszületett az elsö 100-egynehány km bele is került.
Ahogy sejtettem:jó,nagyon jó.Csak rázós földutakon tudtam kipróbálni,de már mutatja mit tud,hamarosan remélem eljutok a hegyekbe is vele.
Kap még egy SLR kerékszettet Race King 2,2-es gumikkal,új kormányt és egyenlöre ennyi.A beállitásokat próbálgatom,az biztos,hogy a visszaút csillapitás a gyorson marad.
Érdekes, hogy mennyire elõre van húzva a nyereg. Van valami különösebb oka vagy csak így kényelmes?
Egyébként nekem is ugyanígy elõl van.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. March 26. - 11:11
Posted 2010. March 26. - 10:41
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Ahogy sejtettem:jó,nagyon jó.Csak rázós földutakon tudtam kipróbálni,de már mutatja mit tud,hamarosan remélem eljutok a hegyekbe is vele.
Kap még egy SLR kerékszettet Race King 2,2-es gumikkal,új kormányt és egyenlöre ennyi.A beállitásokat próbálgatom,az biztos,hogy a visszaút csillapitás a gyorson marad.
Egy szép fékszettet is megérdemelne... egyébként nem rossz...
Posted 2010. March 26. - 10:20
Posted 2010. March 24. - 15:14
Posted 2010. March 24. - 14:21
Egy fotó az enyémrõl: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
(azt még azért nem árt tudni, hogy a Marta erõsen villanykapcsoló jellegû és borzalmasat is harap )
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. March 24. - 12:02
Én mint gyenge fizikumu hétvégi harcos a sag beállítása után a teljes firmtõl addig szoktam soft felé visszatekerni (ez nekem fél úton van kb.), hogy kistányéros emelkedõs kiállva tekeréskor még ne kezdjen bemozdulni. A versenyzõk gondolom csutkára tekerik firmen.
Posted 2010. March 24. - 11:12
Innen lestem az értékeket,de brain és a csillapitás nem volt letekerve,viszont a beülés 12 mm körül lett igy is.
Posted 2010. March 24. - 10:42
Köszi!
XT vagy XTR lesz,bár egy barátom igen jó áron árulja a magura marta sl-t.
Beállitásokat tudnál adni 82-85 kilóhoz?
100 psi-re fújtam a tagot.Holnap délután tesztkör-legyen bármilyen idö is.
Manuals (a specialized.com-on válaszd régiónak USA-t):
Specialized Bicycle Components : Manuals, Tech Bulletins, and Other Downloads
Majd: Suspension\2008\08 shock pressure chart:
http://cdn.specializ...Setup Chart.pdf
A saget mindig úgy állítsd be, hogy a brain teljesen softra illetve a csillapítás teljesen faston legyen, különben nem lesz jó. Utána tekerd vissza ízlés szerint firm-re.
Posted 2010. March 23. - 21:51
Posted 2010. March 23. - 21:20
Köszi!Tondach, januárban hasonló okból cseréltem le a Deore fékemet. Most Hope Mini-vel használom, ennél állítható a fékcsõ szöge. De Hayes Stroker Trail-lel és XT-vel is kompatibilis az Epic (próbáltam õket, mint elõttem írták ezek külsõ csatlakozásúak).
XT vagy XTR lesz,bár egy barátom igen jó áron árulja a magura marta sl-t.
Beállitásokat tudnál adni 82-85 kilóhoz?
100 psi-re fújtam a tagot.Holnap délután tesztkör-legyen bármilyen idö is.
Posted 2010. March 23. - 17:06
Posted 2010. March 23. - 16:10
Posted 2010. March 23. - 14:38
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. March 23. - 14:19
Lehet, hogy szentségtörés, de nemem nem tetszik...Kona Dawg
Nekem a túrákon az 50-50 arány jön ki sajnos mindig70% lefelé 30% felfelé ezt mondanám
van olyan ismerõsöm aki maratonozik vele
Ha maratonoznék is néha, akkor is inkább túrásan.
Így viszont a mászással sem lehet nagy gond...allithato a rugout, de nalam nem nagyon lesz hasznalva ...jol lehet vele maszni, viszont meredekebb emelkedokon tenyleg nem art ha visszaveszed a rugoutat
Köszi az infot!
Posted 2010. March 23. - 13:59
Látom nagyon elégedett vagy a pitch-csel! A pro, vagy a comp verziód van? Az elsõ villa rugóútja állítható?
Igazából az a dilemmám, hogy milyenek a mászóképességei a gépnek. S-es verzió érdekelne mert az m-es stumpim úgy tûnik túl hosszú.
Igazi dilemmám:
Specialized Pitch comp vs Merida Trans-mission D1000
(Biztonság kedvéért bedobom a Merida topicba is )
allithato a rugout, de nalam nem nagyon lesz hasznalva. a bakonyba sajna azota nem jutottunk el, igy max a toltesoldalakrol tudok beszamolni: jol lehet vele maszni, viszont meredekebb emelkedokon tenyleg nem art ha visszaveszed a rugoutat, a multkor majdnem hatrabucskaztam vele.
nekem a 2008 comp verzio van, de az xc fele kozelitettem a felszereltseget (hajtomu, gumik, hatso agy, nyereg). a feket azota sem sikerult megszeretni... lehet azt is cserelem idovel. a lockolhatosag egyelore nem hianyzott, de ez majd par tura utan derul ki.
Posted 2010. March 23. - 13:51
Milyen féket ajánlotok,aminek a vezetéke nem ér bele a brainbe?A mostani deore-t elég élesen kell megtörni,hogy elmenjen mellette:(
Szerintem minden jó lehet aminek a külsõ oldalra esik a fékcsõ csatlakozás.XT 760, Juicy 5 ezeknek ráadásul állítható is a fékcsõ szöge.