Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
gyanitom ezt a gyarto vallalja - a veluk szerzodott disztrib meg teljesiti.

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 posts
Sziasztok.

A hétvégén kerékpároztunk a hegyekben, s két srác irgalmatlanul nagyot esett.

Anyagi kár jelentõs, személyi sérülések pedig súlyosak voltak.

Mindkét srácnak specialized bringája van, s nekem is.

Egy kérdés merült fel bennem, amikor a bringát vettem, még élettartam garanciát adtak rá. Azóta volt ugye egy forgalmazóváltás, s itt is írták azt hiszem, hogy már nincs élettartam garancia a kerékpárokra.

Ha nekem, valamilyen garanciális problémám lenne a vázammal /ne legyen/ akkor most vajon mi a helyzet?

A régi forgalmazó már nem foglalkozik vele ez érthetõ, az új vajon cseréli? Vagy a két szék között a földre esõs a helyzet?

Jó lenne tudni mire lehet számítani, mivel gondolom ez rajtam kívül azért még jópár embert érint.

Sziasztok.
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

cipike

cipike

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Hali
az lenne a kerdesem, hogy 2005 os demoba belemegy egy 240 mm es
vivid 5.1? A segitsegetek elore is koszonom!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Tudtok olyan boltot ahol kapható Specialized Pro Set stucni? Eddig csak az e-bike-on találtam (piros kosaras állapotban), de szeretném látni inkább.

t-unit

t-unit

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
2002-es enduro pro vázba max mi a beletehetõ tag?190mm(7.625)?Vagy felette még fogad, esetleg 200/215mm-est?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
sport-ból nem gyárt a speci feles méretet ezért tudtak csak comp-ot ajánlani

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

42 lábam van, a 43 speci cipõ már nagy, a 42,5 a pontjó, de a 42 is feljön, és idõvel kinyúlt (comp mtb, pro mtb)
az sworks mtb-met azért adtam el, mert hülye fejjel 43-masat kértem és kijrt belõle a sarkam...

vékony zoknival a 42es sport pont jó volt, de a lábujjaimat meg sem tudtam mozdítani. dilemmáztam egy sort, aztán a boltosok javaslatára a 43as mellett döntöttem(42,5 lett volna a tökéletes, de ebbõl a méretbõl csak compot tudtak volna ajánlani, ami már kívül esik a kereten).
remélem nekem nem kell megválnom majd a cipõtõl..
ja, és vettem egy tactic-ot, tetszik:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Van valami last minute über szuper akciósan? :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Rob!
Nem tudom, hogy Tõled kell e még ilyet kérdezni, de van raktáron karbon merev váz 17-es méretben? Villa nélküli verzióban.

nem tõlem kell kérdezni, nálunk már nincs sajna :(

Rib Cage Pro Mtb kulacstartó nincs, de ígérik...szuper.

Nocsak, ki, hol? Én 3 hete még "megszûnt" visszajelzést kaptam.

gondolom a kereskedõ minket kérdezett, az Avexet meg nem, igy jöhetett össze ez az info halmaz.

gondolom az új forgalmazónál próbálkozott Gabe.
csak azt nem veszi figyelembe senki, hogy az új nagykereskedõ idén január-február környékén vált biztossá.
az elõzõ nagyker elõrendelését törölték, így csak a néhány európai raktárkészletbõl gazdálkodhatnak.
gondolom nem fognak hetente, kéthetente rendelgetni... az elõzõ szállítmány meg ideért március-áprilisban...

andris vágja a témát jól, nekük már semmi 2010 nem érkezett. ami még van, az kifut, és részünkrõl akkor ennyi.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
holnap megyek Budapestre, aztán ha speedway-nek van még raktáron, akkor próbálok 42est és 43ast is.
Tam! rendelni próba nélkül nem mernék, helyi bolton keresztül tervezem a beszerzést.

összehasonlítva az aktuális cipõimet: adidas special 42.2/3, conv. 42, 2 merrel bakancs, az egyik 42, másik 43, tisza 42, teva 42, shimano 43. ezek közül a széttaposott converse, meg a tisza(ez a legkeskenyebb) a legkényelmesebb. ahol nagyobb méret mellett döntöttem, ott a 42es már nagyon szûk lett volna.
no, holnap kiderül, köszönöm mégegyszer a reakciókat!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

gondolom az új forgalmazónál próbálkozott Gabe.
csak azt nem veszi figyelembe senki, hogy az új nagykereskedõ idén január-február környékén vált biztossá.
az elõzõ nagyker elõrendelését törölték, így csak a néhány európai raktárkészletbõl gazdálkodhatnak.
gondolom nem fognak hetente, kéthetente rendelgetni... az elõzõ szállítmány meg ideért március-áprilisban...

de Rob majd kijavít, ha nem tudnám pontosan.

@rob
azért hittem, h beittál, mert máskor elég jó helyesírás jellemez :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Rib Cage Pro Mtb kulacstartó nincs, de ígérik...szuper.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Rob!
Nem tudom, hogy Tõled kell e még ilyet kérdezni, de van raktáron karbon merev váz 17-es méretben? Villa nélküli verzióban.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

rob
sikerült berúgni tán'? :)

?
nem is ittam :)
csak nem tartom viccesnek, hogy beleköt abba, hogy azt irtam "42" ahelyett, hogy 42-es, mikor mindenki érti amugy is, mit akarok mondani.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
rob
sikerült berúgni tán'? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
veery funny

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

42 lábam van,..

azért költséges lehet 21 pár cipõt tartani egyszerre pláne több félébõl is :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
42 lábam van, a 43 speci cipõ már nagy, a 42,5 a pontjó, de a 42 is feljön, és idõvel kinyúlt (comp mtb, pro mtb)
az sworks mtb-met azért adtam el, mert hülye fejjel 43-masat kértem és kijrt belõle a sarkam...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
egyszer vettem proba nelkul cipot, masnap raktam fel ebayre...

mindenkeppen felprobalnam eloszor
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F