Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

elég sokat szívsz vele, meglepõ.

jo bringa, csak nem nekem ill ide valo :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
elég sokat szívsz vele, meglepõ.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
tesztkor utan - nem ereztem, hogy konnyebb volna vele haladni, viszont sikeresen agyoncsaptam a "funfaktort". valszeg minimalis mertekben valtozott a geo, de eltunt az a plusz belole, ami az atlagcanga fole emeli. harom fokozat van rajta, az elsonel nagyon gyors, szvsz finomabban mozog, mint a masik, a kozepso az vhogy sehova se jo, a legmagasabbnal hozamosabban felfele biztos jobb, de igy vizszintben szvsz tok egal.

menetkozben egy csomot bazirgaltam vele, nem valo nekem sok tekergetnivalo. visszarakom a regit, aztan meg egyket turat megyek vele (masban is volt valtozas azota), aztan ha dogrovas tekerni, akkor megvalok tole, es veszek egy merevvazas tucatcangat.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a saga folytatodik (ha vki meg nem unja)... megcsinaltak a tavtartokat meretre. tegnap ossze is raktam, de (!) rossz helyen van a szelep, tul kozel a himbakarhoz - igy nem tudom felfujni (szelepsapkaval bele is ver). kb 1-2mmen mulik az egesz. azt hittem dobok egy hatast... fejjel lefele semmilyen allasban nem lehet berakni, meg ugy nem is tudnam menet kozben allitgatni. jelen esetben a ket himbakar koze esnek a tekerentyuk, akozott kell nyukalnom, ha allitgatni akarom. meg van egy olyan otletem, hogy megprobalom a kek tekerentyut elforgatni (hatha el lehet), hogy egy olyan poziciot talaljak, amivel kenyelmesebb.

egyelore nem piszkaltam, probat igy is tudok tenni. jobban orultem volna, ha mongy 1-2mmel epp befer, minthogy epp nem... eszembe nem jutott, hogy meg ilyen gondom is lehet.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sziasztok

szerintetek a 178cm magasságomhoz jó lehet nekem az l-es epic is vagy inkább az m-es? nektek melyik volt kényelmes?

max m-es
l-es qrva hosszú
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kimura

Kimura

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Sziasztok

szerintetek a 178cm magasságomhoz jó lehet nekem az l-es epic is vagy inkább az m-es? nektek melyik volt kényelmes?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nem. Pedig péntekig úgy volt, h megyek. Április óta minden pénzemet (meg már másét is) a kocsimra költöm. És nem tudok mit csinálni, mert munkaeszköz.

Ugyanolyan stumpy volt, mint az enyém?

szerintem igen, bár nem mentem oda jobban megnézni mert épp telefonáltam, és mentem ki a bejárathoz. aztán meg húztam haza.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás

ha már

Hemp Te nem voltál ?
láttam egy nagy fekete mûanyag stumpit letámasztva a rajt elõtt.

Nem. Pedig péntekig úgy volt, h megyek. Április óta minden pénzemet (meg már másét is) a kocsimra költöm. És nem tudok mit csinálni, mert munkaeszköz.

Ugyanolyan stumpy volt, mint az enyém?
stumpjumpa

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nah voltam egy honap utan tekerni a pitchel - faraszto vele tekerni, de a fun factor az meg mindig 11/10 :) pillanatok alatt lekenyerezi az embert. remelem par napon belul meglesz a tavtarto a masik taghoz, es akkor az elso resze is ok lesz.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Jaaaa. Igen. Ez volt az elsõ tekerésünk együtt és még nem volt meg a helyes nyeregcsõ hossz. Ki kellett húzni, mert nem esett jól a térdemnek.
Köszi a bókot.:-)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Még az elsõ betonos mászásnál láttalak. Elit annyit tesz, hogy minõségi alkatrészekbõl áll..

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Hol történt mindez? Elite setup? Ez mit jelent?:-)
Az utolsó lefelé elõtt már tudtam, hogy innen gurulás van és lentebb eresztettem a nyerget. Jobban érzem magam, ha nem a gégémet veri a nyereg.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Én voltam a zöld Enduro Sl nyergében. Ugye nem csináltam valami rosszat?

Áhh csak láttam, hogy a nyereggel "bohóckodsz". Elit setup.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
ha már

Hemp Te nem voltál ?
láttam egy nagy fekete mûanyag stumpit letámasztva a rajt elõtt.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Én voltam a zöld Enduro Sl nyergében. Ugye nem csináltam valami rosszat?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
ezt most kitol kerded?

epic: az ISCGnel vannak benne imbuszok gyarilag :)

ize... hogy lehet a tavtartokat szakszeruen kiszedni? osszenyomni biztos nem nehez, de szetszedni nem tunik tul egyszerunek (roncsolas nelkul). asszem csak lemaratok egy keveset az uj taghoz kapott tavtartokbol.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Te voltál a zöld Specivel?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
xfusion pva. kiszedtem a tagot - 200/56 az uj es 200/61 a regi (szemtavolsag, mert stroke).

de csinaltathatok hozza uj tavtartot, mivel kaptam ugyan egyet, de az 24mm, nekem meg 22.15 szelessegu kellene. termeszetesen a ket tag perselyszelessege sem egyforma (nehogy tul egyszeru legyen a dolgom), igy megcserelni sem lehet.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Milyen tag ez?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

szabvány méretek ezen a környéken (most mm ben )

190/50
200/50
200/57
216/63.5

és a pitcben kivételesen szabványos 200/57-es tag van gyárilag.

aztán hogy amit vettél az mekkora igazából :)

myilván a becsuszó tényleges hossza valamivel nagyobb kell legyen mint a stroke.

nah bakker asszem lottem egy nagy ongolt :D tegnap felfujtam, meg leeresztettem a tagot, aztan ugy latszik osszeesett, mert az volt a fura, hogy a tegnapi 200as szemtavolsag mar csak 195 lemerve. igy felfujva 56nak mertem a strokeot, ami megfelel a honlapon levo 200/56nak.

igy 137re jon ki. de nem filozofalok, megmerem oket kiszereles utan hasonlo nyomas mellett.