Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

breeze

breeze

vendég

• fórumtag
  • 149 hozzászólás
Sziasztok,

az alábbi bike éri az árát? És az aminek hirdetik?
Mikori modell lehet?
Köszi.
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Specialized Rockhopper
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Specialized Rockhopper

És erre mit mondanátok?
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: SPECIALIZED - XTR/SYNCROS/DT/RS SID WC/FSA/CHRISSKING/AVID/ASPIDE FX Ti/FRM
;) breeze :mad:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

specialized forgalmazás megszûnt mo-n,remélhetõleg csak ideiglenesen.

ezt a giga nagy hülyeséget meg honnan vetted?
forgalmazó váltás az volt, de meg nem szûnt

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az ilyen dolgok nem egyik naprol a masikra realizalodnak. tesom nekem mar honapokkal elotte mondta hogy mi lesz a szitu

szal az avex se valaszol emailre reggel 8kor, majd szunteti be a forgalmazast fel11kor.

szerintem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Elsõ olvasatra is az utóbbira tippeltem, de gondoltam csak megkérdem, hogy nem e egy AVEX-os emberke regizett és mondott új dolgot :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ez most komoly? Mennyire biztos az info? Úgy értve, hogy hallottad, vagy elsõ kézbõl?

ha mondjuk egy ismert/régi fórumozó írná, el is hinném :)

Ez vagy nagyon új hír - reggel 8-kor még váltottam emailt a jelenlegi forgalmazóval - vagy már nagyon régi és frissen regisztrált kollegánk le van maradva fél-egy évet :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ez most komoly? Mennyire biztos az info? Úgy értve, hogy hallottad, vagy elsõ kézbõl?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Erato

Erato

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Mondta is az ember, hogy volt egy érdeklödõ a másik bringájára meg a specire, de még nem döntött, hogy mindakettõt viszi-e.

Mondtam néki felejtse el, vegye úgy a kicsi el van adva oszt már szaladtam is érte Tátra :-)

Ha te voltál bocs .-)

Nem volt életbevágó,betettem volna a szekrénybe,amíg eljõ az ideje :)

Meg tegnap amúgy is megvettem a nagytestvérét :)

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Mondta is az ember, hogy volt egy érdeklödõ a másik bringájára meg a specire, de még nem döntött, hogy mindakettõt viszi-e.

Mondtam néki felejtse el, vegye úgy a kicsi el van adva oszt már szaladtam is érte Tátra :-)

Ha te voltál bocs .-)
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Ma sikerült vennem az apróból egy 2006-os specialized hotrock fsr bringát 35 pénzért :-)

De csak azért,mert dolgom volt 8)

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Ma sikerült vennem az apróból egy 2006-os specialized hotrock fsr bringát 35 pénzért :-)

24-es gyerekbringa, de olyan mint egy kicsi epic :-)

ilyen : Specialized Bicycle Components : Hotrock A1 FSR

Nem is tudom mikor adtam ki pénzt ilyen örömmel.

A kerékpár hibátlan állapotú volt, ami azonban érdekes volt, hogy a lánc és a sor el volt kopva, a felni meg be sem kopott.
Gondolkoztunk, ez hogy lehet, aztán rájöttünk, hogy lehet az elözõ kis tulaja úgy fékezett, hogy letette a lábát.

Beszarás egy gép, fõleg úgy, hogy az eredeti ára olyan 150 ezer ft. volt.

A nõvérem nagyobbik fia egybõl birtokba is vette, de lelkére kötöttem, hogy tartsa karban, mert pár év múlva az én fiam alatt is jól fog szolgálni :-)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Úgy tûnik,Ralfi bringája jó helyre kerül :)

Rodint

Rodint

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

Van valahol hivatalos forgalmazói honlap, árakkal, felszereltségekkel?
A specialized.hu nem igazán akar mûködni, vagy csak béna vagyok?

Szia,
milyen bringát szeretnél venni,vagy már nem aktuális?

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Szerintem az eladó is már gányolva vehette külföldrõl, de legalább a bicaj eredeti specialized.

A merev vázakat még hamisítják is, jó pár hamisított s-works stumpi ht-vel lehet találkozni az mtbr-en. Szegény vásárlók ott is kérdezgetik melyik évjárat, mert nem találják az archivumban... :)
Az se volt sámli amikor egy 2009-es vadonatúj hardrockot (átmatricázva) rockhopperként adtak el az e-bay-en azt hazudva, hogy az a 2010-es új rockhopper.

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás

a stumpjumper az en bringam! :) most elvoltunk ott, ahol a pitchel tavasszal. felfele klasszissal jobb, es lefele is hasonloan elvezetes. a szepalmatol lefele a sziklas-koves reszeken nagyon elvezetesen segitett at.

Már mikor megmondtuk :)
stumpjumpa

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
No igen, nem árt ismerni a kiválasztott modell "történelmét" is az ilyenek elkerülése végett. Kellemetlen, ha az embert átverik. Ettõl függetlenül lett volna a keróban fantázia. Ha talál az ember egy jó festõt, aki tényleg érti a dolgát, akkor simán összehozza álmai fényezését. Hogy M4 a hátulja? Kit érdekel...,gyanítom nem sokkal több a súlya. Van benne egy jó Fox tag, amit itthon szervizelnek is, valamint a csapágyazása szintén bármikor szervizelhetõ/cserélhetõ. XTR szett volt rajta, plusz Chris King fejcsapágy, ami egy igen-igen jó setup. A villa kilóg a sorból, de a festõ hozzá tudná igazítani azt is, vagy csere (eddig akármelyik Rebát nyomkodtam, mind szuperül mozgott, azt is meg lehetett volna tartani). Én lehet nem adtam volna el amiatt, mert a hátulja nem az eredeti. Bár, lehet Ralph sem emiatt árulja, de ez meg már az õ dolga :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Szegény Ralph.

Megvette álmai bringáját, s már árulja is.
Sajnos az élet kegyetlen, aki nem ért hozzá azt átverik.

Azért én lecsavarnám a tökét annak aki eladta neki 2007-es "limited edition" s works-ként ezt a két bringából összetákolt gépezetet.

Nekem senki se mondja, hogy eleje m5 a hátulja meg m4.

Azért a gyereknek kiosztanék pár pofontot az biztos...........

Ja és ettõl függetlenül biztos korrektûl mûködik a gép, csak valahogy a gyerek szövege a gáz....
Szerintem úgyis el tudta volna adni, ha elmondja, hogy volt egy gépe, aminek mondjuk elrepedt a hátsó háromszöge, de az ebay-rõl tudott venni hozzá egy újat, amit mondjuk a haverja boltjában összeraktak, s azóta is tökéletesen mûködik stb stb.

Most gonosz leszek: ezért jó a merevfarú, ott nehezebb ilyesmit elkövetni. Amúgy fene meg feltételez ilyesmit, azt gondolná az ember, hogy csak tört autóknál divat ez a kettõbõl egyet mûvelet.

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Szegény Ralph.

Megvette álmai bringáját, s már árulja is.
Sajnos az élet kegyetlen, aki nem ért hozzá azt átverik.

Azért én lecsavarnám a tökét annak aki eladta neki 2007-es "limited edition" s works-ként ezt a két bringából összetákolt gépezetet.

Nekem senki se mondja, hogy eleje m5 a hátulja meg m4.

Azért a gyereknek kiosztanék pár pofontot az biztos...........

Ja és ettõl függetlenül biztos korrektûl mûködik a gép, csak valahogy a gyerek szövege a gáz....
Szerintem úgyis el tudta volna adni, ha elmondja, hogy volt egy gépe, aminek mondjuk elrepedt a hátsó háromszöge, de az ebay-rõl tudott venni hozzá egy újat, amit mondjuk a haverja boltjában összeraktak, s azóta is tökéletesen mûködik stb stb.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Köszi, de itt sem találok bringákat.

majd jövõre
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Köszi, de itt sem találok bringákat.