Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Van valahol hivatalos forgalmazói honlap, árakkal, felszereltségekkel?
A specialized.hu nem igazán akar mûködni, vagy csak béna vagyok?

SPECIALIZED

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Van valahol hivatalos forgalmazói honlap, árakkal, felszereltségekkel?
A specialized.hu nem igazán akar mûködni, vagy csak béna vagyok?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a stumpjumper az en bringam! :) most elvoltunk ott, ahol a pitchel tavasszal. felfele klasszissal jobb, es lefele is hasonloan elvezetes. a szepalmatol lefele a sziklas-koves reszeken nagyon elvezetesen segitett at.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Miért, fenn van az apróban? Csak nem ugyanaz, mint a fényképezõnél? (pénz)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ralph, nem jött be a bringa? Ha indiszkrét, akkor kérem törölni.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Szia.

A második képre gondoltam a galériádban, a láncvillára, azon meg m4 felirat van, de talán valaki írta is, hogy a hátulja, kicsit más.
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

Namostmár belezavarodtam, van egy kép, amin a hátsó háromszög látszik m4 felirattal a jobb oldali láncvillán.

Végül is mindegy, használd egészséggel :-)

Azt hittem erre gondoltál.

Feltöltött kép

Uploaded with ImageShack.us

Köszönöm.
Igyekszem majd.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Namostmár belezavarodtam, van egy kép, amin a hátsó háromszög látszik m4 felirattal a jobb oldali láncvillán.

Végül is mindegy, használd egészséggel :-)

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

apr,epyc: szintén hasonlót használtok?

2005 comppal kezdtem 5 éve (ennél a te 2003-as vázad jobb: m5 vs m4), majd 2007 maraton (ami ugyanaz mint az utolsó alu sworks: m5 és karbon link), most 2009 maraton (amiben hál Istennek egy gramm karbon sincs már)

Mûködésben a 2005 comp kb megegyezik a tiéddel (a brain nem állítható)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Én egy 2007-es comp vázra (http://www.specializ...omp_Flo-Red.jpg) építettem át az Enduro SL-rõl a cuccaim egy részét, plusz egy Recon SL villa teszi elöl a dolgát. Még fotót nem csináltam róla, de hamarosan pótolom:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Nem kellett sokat legózni.
A teljes hátsó traktus stimmel a katalógust figyelve.
Az "M5"-ös felirat is eredeti (-nek tûnik).
Sõt a matricák betûi alatt (alaposabban megfigyelve) elõtûnnek az eredeti betûk megkopott körvonalai.

apr,epyc: szintén hasonlót használtok?

edit.
persze azért az árból még picit sikerült lefaragnom
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Elvileg jól átvágtak az évjáratot függõen,gyakorlatilag meg a lényegen nem sokat változtat,hogy (számomra) van egy jó kerékpárom.
:-)
Köszönöm az információkat.

Pont ezt akartam írni, hogy látván az apróban az árcéduláját, szerintem igen jó vásárt csináltál vele ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Ki lehet legózni (vagy sudokuzni :) ) melyik lehet:
- 2003 az elsõ epic
- 2004-2005 sworks: már csak tárcsafék, és karbon felsõ link
- 2006-tól már csak karbon

Marad a 2003 sworks, vagy átpingáltak egy s-works-re egy sima alu epicet (nem hiszem).
Hasonlíts össze a hátsó papucsot (itt: http://www.specializ...ic_brochure.pdf) és nézd meg, hogy "M5"-e a váz anyag.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

2003-as elsõ generációs s-works epic-nek tûnik, L-es(?) méretben. (Azt hiszem az nyilvánvaló, hogy nem 2007-es, ami persze egyáltalán nem baj:))

Ime: Specialized Bicycle Components : 03 S-Works FSR Frame

Lehet, hogy újra festették (de az is lehet, hogy láthatod az eredeti feliratot a piros matrica alatt), a felsõ kicsi lengõkar újabbnak tûnik (cserélték)

Jó bicaj.

Nálad lesz a pont.
Az évjáratot illetõen alátámasztani tûnik a 2003-as XTR hajtómû,hátsó agy,és fék-szett.
Elvileg jól átvágtak az évjáratot függõen,gyakorlatilag meg a lényegen nem sokat változtat,hogy (számomra) van egy jó kerékpárom.
:-)
Köszönöm az információkat.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Ralph: én is olyan 80-82 körül mázsálok. Eléggé koppanós volt nekem is a gyári értéken. Van aki ezt szereti, én a lágyabb rugózást (ha már automatikusan lockol:)).
Igazából mindegy az évjárat, frankó kis bringa ez és szerintem nagyon jól is néz ki! Sok balesetmentest vele;)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
epyc: hány KG vagy?
Én 80 (+,-2).
Elõször én is 120-at nyomtam bele,aztán kezdtem visszafelé engedni.
Most jelenleg 80-on áll.
De megfelelõ terepviszonyok hiányában nem tudom még pontosan belõni.
És mint említettem még nagyon friss a cucc.
;-)
Nekem is "gyanús" ez a 2007-es év.
Az elsõ villa meglátásom szerint 2005-ös.
Szerintem a Tiéd lesz a jó tipp.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
2003-as elsõ generációs s-works epic-nek tûnik, L-es(?) méretben. (Azt hiszem az nyilvánvaló, hogy nem 2007-es, ami persze egyáltalán nem baj:))

Ime: Specialized Bicycle Components : 03 S-Works FSR Frame

Lehet, hogy újra festették (de az is lehet, hogy láthatod az eredeti feliratot a piros matrica alatt), a felsõ kicsi lengõkar újabbnak tûnik (cserélték)

Jó bicaj.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Ralph: mennyi levegõt teszel a tagba? Látom neked is Fox van (az enyémben is), de én az elõírt helyett jóval kevesebbet tolok bele. 130-140 psi-t ír a súlyomhoz, de most kb. 105 van benne és így kellemesen lágy, kimozogja az utat, de nem koppan fel.

Egyébként biztos, hogy 2007-es? A tag és a feliratok alapján inkább 2005-re tippelnék...

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

S ez mitõl limited edition ha szabad tudni?

Talán a fekete elox miatt?

Csak a sötétben tapogatózom :-)

Amikor rátaláltam a bringára próbáltam a színe alapján társítani egy évjárattal.
Aztán felhívtam a tulajt és megtudakoltam.
Kanadából hozatta be és ott limitált példányként árulták 2007-es modellként.
Annyi van,hogy a fejcsõ és a nyeregcsõ (logo,anyag jelölés) gravírozásán kívül az alsó és felsõ csöveken "csak"matrica van.
Több színû garnitúra járt hozzá és igény szerint cserélhetõ.
Persze eleve rárakni sem volt szükséges,ha valakinek úgy jobban bejön.
Pontosabbat nem tudok.
Próbáltam utána nézni,de nem sok infót találtam ezügyben.

epyc: mondjuk egy fekete FOX-al valóban jobb lenne az összhatás.
A fekete Ritchey V4-es pedál remélhetõleg lassan ideér.
;-)

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
S ez mitõl limited edition ha szabad tudni?

Talán a fekete elox miatt?

Csak a sötétben tapogatózom :-)