Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2010. September 16. - 06:32
az alábbi bike éri az árát? És az aminek hirdetik?
Mikori modell lehet?
Köszi.
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Specialized Rockhopper
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Specialized Rockhopper
És erre mit mondanátok?
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: SPECIALIZED - XTR/SYNCROS/DT/RS SID WC/FSA/CHRISSKING/AVID/ASPIDE FX Ti/FRM
Posted 2010. September 14. - 19:10
ezt a giga nagy hülyeséget meg honnan vetted?specialized forgalmazás megszûnt mo-n,remélhetõleg csak ideiglenesen.
forgalmazó váltás az volt, de meg nem szûnt
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2010. September 14. - 15:18
szal az avex se valaszol emailre reggel 8kor, majd szunteti be a forgalmazast fel11kor.
szerintem
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. September 14. - 14:09
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. September 14. - 13:35
ha mondjuk egy ismert/régi fórumozó írná, el is hinnémEz most komoly? Mennyire biztos az info? Úgy értve, hogy hallottad, vagy elsõ kézbõl?
Ez vagy nagyon új hír - reggel 8-kor még váltottam emailt a jelenlegi forgalmazóval - vagy már nagyon régi és frissen regisztrált kollegánk le van maradva fél-egy évet
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. September 14. - 12:36
specialized forgalmazás megszûnt mo-n,remélhetõleg csak ideiglenesen.
Ez most komoly? Mennyire biztos az info? Úgy értve, hogy hallottad, vagy elsõ kézbõl?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. September 14. - 12:17
Posted 2010. September 11. - 21:50
Nem volt életbevágó,betettem volna a szekrénybe,amíg eljõ az idejeMondta is az ember, hogy volt egy érdeklödõ a másik bringájára meg a specire, de még nem döntött, hogy mindakettõt viszi-e.
Mondtam néki felejtse el, vegye úgy a kicsi el van adva oszt már szaladtam is érte Tátra :-)
Ha te voltál bocs .-)
Meg tegnap amúgy is megvettem a nagytestvérét
Posted 2010. September 11. - 21:47
Mondtam néki felejtse el, vegye úgy a kicsi el van adva oszt már szaladtam is érte Tátra :-)
Ha te voltál bocs .-)
Posted 2010. September 11. - 21:17
De csak azért,mert dolgom volt 8)Ma sikerült vennem az apróból egy 2006-os specialized hotrock fsr bringát 35 pénzért :-)
Posted 2010. September 11. - 21:09
24-es gyerekbringa, de olyan mint egy kicsi epic :-)
ilyen : Specialized Bicycle Components : Hotrock A1 FSR
Nem is tudom mikor adtam ki pénzt ilyen örömmel.
A kerékpár hibátlan állapotú volt, ami azonban érdekes volt, hogy a lánc és a sor el volt kopva, a felni meg be sem kopott.
Gondolkoztunk, ez hogy lehet, aztán rájöttünk, hogy lehet az elözõ kis tulaja úgy fékezett, hogy letette a lábát.
Beszarás egy gép, fõleg úgy, hogy az eredeti ára olyan 150 ezer ft. volt.
A nõvérem nagyobbik fia egybõl birtokba is vette, de lelkére kötöttem, hogy tartsa karban, mert pár év múlva az én fiam alatt is jól fog szolgálni :-)
Posted 2010. September 10. - 12:18
Posted 2010. September 08. - 09:05
Van valahol hivatalos forgalmazói honlap, árakkal, felszereltségekkel?
A specialized.hu nem igazán akar mûködni, vagy csak béna vagyok?
Szia,
milyen bringát szeretnél venni,vagy már nem aktuális?
Posted 2010. September 08. - 08:00
A merev vázakat még hamisítják is, jó pár hamisított s-works stumpi ht-vel lehet találkozni az mtbr-en. Szegény vásárlók ott is kérdezgetik melyik évjárat, mert nem találják az archivumban...
Az se volt sámli amikor egy 2009-es vadonatúj hardrockot (átmatricázva) rockhopperként adtak el az e-bay-en azt hazudva, hogy az a 2010-es új rockhopper.
Posted 2010. September 07. - 23:04
a stumpjumper az en bringam! most elvoltunk ott, ahol a pitchel tavasszal. felfele klasszissal jobb, es lefele is hasonloan elvezetes. a szepalmatol lefele a sziklas-koves reszeken nagyon elvezetesen segitett at.
Már mikor megmondtuk
Posted 2010. September 07. - 19:02
Posted 2010. September 07. - 18:38
Szegény Ralph.
Megvette álmai bringáját, s már árulja is.
Sajnos az élet kegyetlen, aki nem ért hozzá azt átverik.
Azért én lecsavarnám a tökét annak aki eladta neki 2007-es "limited edition" s works-ként ezt a két bringából összetákolt gépezetet.
Nekem senki se mondja, hogy eleje m5 a hátulja meg m4.
Azért a gyereknek kiosztanék pár pofontot az biztos...........
Ja és ettõl függetlenül biztos korrektûl mûködik a gép, csak valahogy a gyerek szövege a gáz....
Szerintem úgyis el tudta volna adni, ha elmondja, hogy volt egy gépe, aminek mondjuk elrepedt a hátsó háromszöge, de az ebay-rõl tudott venni hozzá egy újat, amit mondjuk a haverja boltjában összeraktak, s azóta is tökéletesen mûködik stb stb.
Most gonosz leszek: ezért jó a merevfarú, ott nehezebb ilyesmit elkövetni. Amúgy fene meg feltételez ilyesmit, azt gondolná az ember, hogy csak tört autóknál divat ez a kettõbõl egyet mûvelet.
Posted 2010. September 07. - 17:30
Megvette álmai bringáját, s már árulja is.
Sajnos az élet kegyetlen, aki nem ért hozzá azt átverik.
Azért én lecsavarnám a tökét annak aki eladta neki 2007-es "limited edition" s works-ként ezt a két bringából összetákolt gépezetet.
Nekem senki se mondja, hogy eleje m5 a hátulja meg m4.
Azért a gyereknek kiosztanék pár pofontot az biztos...........
Ja és ettõl függetlenül biztos korrektûl mûködik a gép, csak valahogy a gyerek szövege a gáz....
Szerintem úgyis el tudta volna adni, ha elmondja, hogy volt egy gépe, aminek mondjuk elrepedt a hátsó háromszöge, de az ebay-rõl tudott venni hozzá egy újat, amit mondjuk a haverja boltjában összeraktak, s azóta is tökéletesen mûködik stb stb.
Posted 2010. September 06. - 21:36
Köszi, de itt sem találok bringákat.
majd jövõre
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való