Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

tenyleg nem letezik olcsobb osszehuzhato nyeregcso? mi a rosseb kerul rajta 40-60e ftba? pedig nagyon kellene, mert a 140es stumpy egy allat lejjebb engedett nyereggel. a korabbi ossztelosoknal alacsonyabb ulessel vhogy olyan erzesem volt, hogy eltunt alolam a bringa, de itt nagyon tetszik. jo felfele, jo lefele, ez tenyleg mindenes. a fentiek miatt annyira nem is forsziroztam eddig a dolgot, csak a multkor, amikor mar veszelyes lett volna lejonni a kihuzott nyereggel, akkor tunt fel, hogy mennyivel jobban elvezem. kedvem lett volna visszamenni, aztan ujra lejonni.

Naja, én is ezzel küzdök úgymond, de a legutóbbi bringázásunk alatt Itózzsal megbeszéltük, hogy a technika eléggé gyerekcipõben jár még az árához mérten és nem vagyok benne biztos, hogy ér e az a 30 másodperc 40-60e-t, hogy megállok a "dh szeksön" tetején, leengedem a csövet, az alján meg visszahúzom. A meghibásodások fényében pedig _tuti_ hogy nem ér ennyit (és akkor még a súlyáról nem is beszéltünk...).

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
csinal mar a rs es az xfusion is. de azok is 250 dollar korul vannak.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
sajna errol nem sok jot irnak (eltorik, lotyog, etc) :( a gravity dropper az jo, csak az meg nem ennyibe kerul.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
http://www.chainreac...x?ModelID=25015
Ez már nem olyan vészes ár. Persze az eredetihez képest. Volt pár hét amíg 87-ért adták, akkor vettem egyet. Gyermek betegségekkel terhelt, de rengetegen használták addig amíg idén le nem váltotta a frissített darab. Már az elsõ úton megjelenik egy pár mili mozgás a nyereg csõrénél jobbra balra. Tekerés közben nem érzed. A tömítés elég érzékeny a koszra, de filléres csere. Könnyen szétszedhetõ és karban tartható. Nagyon hozzá lehet szokni. Isteni dolog, de még nem egy kiforrott valami. És persze az eredeti ár egy vicc. Egyre többen gyártják, hátha egyszer lejjebb megy az ára.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
tenyleg nem letezik olcsobb osszehuzhato nyeregcso? mi a rosseb kerul rajta 40-60e ftba? pedig nagyon kellene, mert a 140es stumpy egy allat lejjebb engedett nyereggel. a korabbi ossztelosoknal alacsonyabb ulessel vhogy olyan erzesem volt, hogy eltunt alolam a bringa, de itt nagyon tetszik. jo felfele, jo lefele, ez tenyleg mindenes. a fentiek miatt annyira nem is forsziroztam eddig a dolgot, csak a multkor, amikor mar veszelyes lett volna lejonni a kihuzott nyereggel, akkor tunt fel, hogy mennyivel jobban elvezem. kedvem lett volna visszamenni, aztan ujra lejonni.

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Köszi szépen! Körülményes volt, bár kétségtelenül mûködik...:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
belsõ gyürünél fogva kifelé kiütögeted, a közte lévõ távtartó gyürüt félrenyomva.

ennyi

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Sziasztok!

A helyzet az, hogy csapágyazást szeretnék cserélni a 2008-as Stumpjumper fsr vázamban. Mindegyik csapágyat rendben ki tudtam szedni a vázból, kivéve a horst linknél levõket, mert ott a vázban 2 csapágy van egymással szembe benyomva, a mellékelt képeken látszik. Yfrog Album A kérdésem az volna, hogy hogy lehetséges kiszedni ezeket a csapágyakat? Elõre is köszi a segítséget!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
es erre mondtam hogy nem vitatom az erteket. en se szeretek dolgokat aron alul eladni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
elherdálni nem szeretném, hisz azért költöttem rá nem keveset

fuck me, i'm famous!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jahogy ja. akkor koszi. nem azert mert nem er annyit hanem azert mert annyit nem szanok biciklire jelenleg.

es nekem 54es kellene.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nah itten

szóval igen, tényleg eladó a gépem
elvileg ugye 200ezer a listaára
ami cserélve lett az enyémen: hajtókar shimano 600 ra, cro-mo középrész, spd, miche agyak elöl sugaras hátul felemás, shimano racsni, dura ace 10es lánc, jár hozzá 3 kormány, time trial, pálya, és egy görbe vágott dh.

56os, és 150 pénzért vihetõ

fuck me, i'm famous!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

en gondolkodok is rajta... ugye nem 54-es? mert akkor valoszinuleg kenytelen leszek megvenni.

ha jól tudom 56-os, mint az enyém.
de drágán adja :) gondolkoztam én is rajta, de ennyi most nincs feleslegesen erre.

amugy nem ez az elsõ alkalom, hogy árulja, aztán mindig meggondolja magát :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en gondolkodok is rajta... ugye nem 54-es? mert akkor valoszinuleg kenytelen leszek megvenni.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

mi még hoztunk anno párat, salának van egy monaco-ja (irigylem is érte, a legszebb langster) .

ami viszont

Sürgõsen eladó a Langsterem!

érd pm-ben!

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mi még hoztunk anno párat, salának van egy monaco-ja (irigylem is érte, a legszebb langster) nekem egy seattle-öm van, hoztunk pár newyorkot is (azt hiszem hármat vagy négyet) illetve sima langsterek is voltak több évben is.
a moscow az 2009-es ha jól tudom, de ha 2010-es akkor sem kapsz már belõle, mert minden évben más városok jönnek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
kaphatoak egyaltalan? :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Langster kapható itthon? A Moscow változat nem néz ki rosszul. Milyen árban kaphatóak ezek a bringák?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

regi? az enyem 2010es :) azert annyira meg nem idos.

mióta nincs közöm a specializedhez, azóta nem vagyok naprakész :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
regi? az enyem 2010es :) azert annyira meg nem idos.