Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

Igen. A neoprén inkább csak árt kopás szempontjából. Az ütéstõl és a karcoktól védi csak.

Hamar lebeszéltetek róla:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha a neoprén alá kerül a trutyi csak rosszabb...

Igen. A neoprén inkább csak árt kopás szempontjából. Az ütéstõl és a karcoktól védi csak.

A sebesség mindent megold.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Köszi!
19-es az Epic,marad szerintem.
Össze van rakva,használható.
Ha lesz tapasztalat irok mindenképpen.
Ja Andris!
off-megyek megint augusztusba füredre 1hétre egy közös tekerést ejtsünk meg!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Tondach
ez elég csinos! :)
az össztelós vázzal mit csinálsz? ;) (mekkora?)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Köszönöm!
A villa nagyon azt mutatja,hogy olyan amilyennek ki van találva.Tökéletes zárás,kicsit megrázod és már mozog is-a tartósságra leszek kiváncsi.
Rendeltem hozzá neoprén védöt,mert a Foxot nagyon csúnyán szétkoptattam.
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Ha a neoprén alá kerül a trutyi csak rosszabb...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Tondach!
Szép a paripa, sok kilómétert bele!
Ide írnál majd, ha lesz több tapasztalatod a villáról? Én is most akarok venni. Köszi.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Köszönöm!
A villa nagyon azt mutatja,hogy olyan amilyennek ki van találva.Tökéletes zárás,kicsit megrázod és már mozog is-a tartósságra leszek kiváncsi.
Rendeltem hozzá neoprén védöt,mert a Foxot nagyon csúnyán szétkoptattam.
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Brutális ahogy kinéz! Össztelós párti vagyok, de ezt simán elvinném egy karikára :) Sok sikeres kilómétert vele! A velláról majd pár szóban nyilatkozhatnál, ha van már elég tapasztalat :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Sziasztok!
Ma elkészült ez is,vélemények?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
del. pls

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Bocsi, hogy ide is felteszem, de sürgõs lenne.

Ha valakit esetleg érdekelne , árulok egy 08-as epic comp vázat, elég jó áron, a hírdetésben fennt van.

Mintha régebben írta valaki gyûjt rá, hátha összejött már annyi pénze, hogy a bolti ár töredékéért megvegye (120e. pénz)

Sziasztok.
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Te aztán elhivatott vagy, nem mondom...
Nekem is volt gondom a rugóstag felsõ szemének csavarjával (Fsr Xc), de ennyit nem görcsöltem vele. Csináltattam bele csavart acélból és lefestettem a fejét feketére. :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
megjott a valasz a specitol - a nyomatek ertekek jok :) csinaltam nekik fotokat, es megkerdeztem, hogy akkor miert igy neznek ki a csavarok par hasznalat utan?

Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Én a helyedben nem fikáznám le az alu csavarokat. Biztos nem jártál még így. (Kicsit visszább is olvashattok hogy kezdõdik a sztori.)
Az alaménium csavar nyert több imbusszal, BIT fejjel és fagyasztással szemben. Azóta sem lett kiszedve abból az Epicbõl...
Jó minõségû alu csavar jöhet, a bilialu meg mehet kulacsot tartani. ;)

ez pontosan azt tamasztja ala amit en mondtam.

Én szerintem a rugóstagot nem feltétlenül kellene az ember súlyához hangolni ennyire görcsösen. Fontosabb a felhasználás és a terep.

de kiindulasi alapnak [sag-et beloni] megiscsak ott kezded hogy testtomeg, nem? Aztan persze lehet varialni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

A kulcsmondat. :)

kepzeld el, mi lenne, ha nem igy gondolnam? :D

Én szerintem a rugóstagot nem feltétlenül kellene az ember súlyához hangolni ennyire görcsösen. Fontosabb a felhasználás és a terep.

osszehangolasrol van inkabb szo :) az egyeni izles az mas kerdes. de amikor nem mozog rendesen, vagy osszevissza teszi, az mindent szolgal, csak azt nem, hogy a ket kereket a foldon tartsa. mert ezert van, es nem fotelnek.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hat ezzel most nem nyugtattal meg :) irtam a specinek, hogy vizsgaljak felul azokat a nyomatekokat, mert az nem allapot, hogy nyomatekkulccsal es jo minosegu bitekkel tonkre lehet vagni egy olyan csavarkeszletet, amit vmi 10e penzert potolnak.

az ilyenek miatt ugy allok hozza, hogy inkabb addig hozza sem nyulok, amig jol mukodik. a veguket jaro csapagyaknal annyit szoktam csinalni, hogy nagyon finom (wd40 szeru - zefal dry volt asszem) kenoanyaggal befujok, es addig mozgatom, amig fellazul. ilyenkor altalaban a finom kenoanyaggal kipereg a szötyi. nem lesz olyan, mint az uj, de a kosznal sokkal jobb. ha mar igy sem mukodik a dolog, akkor csere. eleg sok penzt es idot lehet vele sporolni, foleg olyan helyeken, ahol ugy kell kibanyaszni a csapagyat.

mongy en hamar eszreveszem, ha valami nem koser - azon csodalkozom is, amikor atulok mas bringajara, hogyan tudjak elviselni, hogy minden csale, meg egy csomo dolog nem mukodik rendesen. pl nem is hallottak arrol, hogy ossze kellene loni a rugostagokat, aztan nem csoda, hogy nem mozog rendesen (nem is tudjak hogy milyennek kellene lennie). meg persze az erdo kozepen jonnek elo olyan dolgok, ami egy kis odafigyelessel sose fordulna elo.

A kulcsmondat. :)

A sebesség mindent megold.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Én a helyedben nem fikáznám le az alu csavarokat. Biztos nem jártál még így. (Kicsit visszább is olvashattok hogy kezdõdik a sztori.)
Az alaménium csavar nyert több imbusszal, BIT fejjel és fagyasztással szemben. Azóta sem lett kiszedve abból az Epicbõl...

hat ezzel most nem nyugtattal meg :) irtam a specinek, hogy vizsgaljak felul azokat a nyomatekokat, mert az nem allapot, hogy nyomatekkulccsal es jo minosegu bitekkel tonkre lehet vagni egy olyan csavarkeszletet, amit vmi 10e penzert potolnak.

az ilyenek miatt ugy allok hozza, hogy inkabb addig hozza sem nyulok, amig jol mukodik. a veguket jaro csapagyaknal annyit szoktam csinalni, hogy nagyon finom (wd40 szeru - zefal dry volt asszem) kenoanyaggal befujok, es addig mozgatom, amig fellazul. ilyenkor altalaban a finom kenoanyaggal kipereg a szötyi. nem lesz olyan, mint az uj, de a kosznal sokkal jobb. ha mar igy sem mukodik a dolog, akkor csere. eleg sok penzt es idot lehet vele sporolni, foleg olyan helyeken, ahol ugy kell kibanyaszni a csapagyat.

mongy en hamar eszreveszem, ha valami nem koser - azon csodalkozom is, amikor atulok mas bringajara, hogyan tudjak elviselni, hogy minden csale, meg egy csomo dolog nem mukodik rendesen. pl nem is hallottak arrol, hogy ossze kellene loni a rugostagokat, aztan nem csoda, hogy nem mozog rendesen (nem is tudjak hogy milyennek kellene lennie). meg persze az erdo kozepen jonnek elo olyan dolgok, ami egy kis odafigyelessel sose fordulna elo.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

en alu csavart csak a kulacstarto felfogatashoz hasznalok meg a valtokar bilincsebe, mert ezeket nem kell komolyabb erovel meghuzni. Hogy a Specialized gyarilag ilyet tesz a forgaspontokhoz az szerintem eleg kiabrandito. Oke hogy sporoljunk meg minden grammot, de ne a szerelhetoseg/hasznalhatosag rovasara. Vagy legyen gyarilag acel, extrakent meg aruljon hozza titan csavarszettet hogy ha valakinek fontos az a minusz 12 gramm az vegye meg.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
tekeyardnak koszonhetoen bemertuk a nyomatekkulcsot: kb +0,2nmt csal felfele. uhhogy lof*sz a speci seggebe...