Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Indította
lensver
, 2004. december 13. 18:06
Írta 2011. február 12. - 11:11
Szõnyegvédõ- szõnyegvédõszõnyeg.
A váz mégis jobban néz ki ha nincs leb@szva róla a festék, nem rossz dolog a fólia.
A váz mégis jobban néz ki ha nincs leb@szva róla a festék, nem rossz dolog a fólia.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. február 12. - 10:29
Ezt sosem értettem...apám is más üléshuzatot tart a kocsiban a plüss kárpiton, hogy ne kopjon...Szerintem a bringa van értem és nem fordítva, azért vettem, hogy használjam, nem óvni.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. február 11. - 22:57
Lopásról jut eszembe!
Pécsett még nyáron a mekdonáldsz mellet ki volt kötve egy Speci Tarmac ricsi karbon nyeregcsõvel és SLR C64 Full Carbon nyereggel!
1 óra múlva tekertem vissza már nem volt benne!
Ezért még kikötve se raknám ki sehova!
Pécsett még nyáron a mekdonáldsz mellet ki volt kötve egy Speci Tarmac ricsi karbon nyeregcsõvel és SLR C64 Full Carbon nyereggel!
1 óra múlva tekertem vissza már nem volt benne!
Ezért még kikötve se raknám ki sehova!
Írta 2011. február 11. - 22:50
Ellopni tuti nem fogják mert vagy az erdõben van velem vagy a zárt lakásban! Vásárolni nem járok vele!
Melegen kell leszedni, utána marad egy kis ragacs amit benzinnel könnyen le lehet szedni!
Melegen kell leszedni, utána marad egy kis ragacs amit benzinnel könnyen le lehet szedni!
Írta 2011. február 11. - 22:40
Nem rossz ötelet ez a fólia lopások ellen (nem kihívó), csak nem tudom amikor leszeded a festék nem-e jön majd vele. :S
Írta 2011. február 11. - 22:16
Írta 2011. február 11. - 22:00
szerintem nem rossz!
a betonvas bringatartó is zsír!
(nekem csak a lába meg a kampók vannak abból, amúgy egy fél colos csõ a váza )
a betonvas bringatartó is zsír!
(nekem csak a lába meg a kampók vannak abból, amúgy egy fél colos csõ a váza )
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. február 11. - 21:57
Vázamat átfóliáztam! Így egy kicsit védve van a karcoktól!
Nem olyan szép de hasznos:)
Nem olyan szép de hasznos:)
Írta 2011. február 11. - 15:17
metrikus direkt megneztem a pdfben elotte. de amugy vannak colos bitjeim is.
Írta 2011. február 10. - 22:47
Írta 2011. február 10. - 16:46
nekem 2006os FSR XC-m volt, azon nem imperial feju csavarok voltak.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. február 10. - 16:43
Eddig én is metrikus imbusszal szereltem minden speci dolgot. Sõt, az mtbr-en az amerikai "kollégák" panaszkodtak, hogy szopóágon vannak ezekkel a speci dolgokkal, merthogy nem angolszász méretezéssel vannak csavarok
Az én keróm kifejezetten az amerikai piacra szánt modell (a nagy vízen túlról lett átszállítva ide), azon is minden metrikus. A csavarok anyagai ellenben tényleg hagynak némi kívánnivalót maguk után. Nem egyszer sarkaztam már le hatlapfejû anyát.
Az én keróm kifejezetten az amerikai piacra szánt modell (a nagy vízen túlról lett átszállítva ide), azon is minden metrikus. A csavarok anyagai ellenben tényleg hagynak némi kívánnivalót maguk után. Nem egyszer sarkaztam már le hatlapfejû anyát.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. február 10. - 16:35
a kerekpariparban metrik szabvany csavarokat hasznal szinte mindenki. Plusz a Specialized se amerikaban keszul hanem Taiwanon.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. február 10. - 16:08
Arn!
Lehet méretezési gondjaid vannak a csavarokkal, hiába jó minõségû a bit ha nem colos szabvány szerinti, én ma futottam bele ilyen problémába, egy amerikai gyártású mélynyomó ládánál. Az egész számozású imbusz elfordult benne a feles meg nem ment bele, szerencsére van egy speciális bit készletem és abban van colos méretezésû 5/32-ed számozású volt jó a négyesnek kinézõbe.
Lehet méretezési gondjaid vannak a csavarokkal, hiába jó minõségû a bit ha nem colos szabvány szerinti, én ma futottam bele ilyen problémába, egy amerikai gyártású mélynyomó ládánál. Az egész számozású imbusz elfordult benne a feles meg nem ment bele, szerencsére van egy speciális bit készletem és abban van colos méretezésû 5/32-ed számozású volt jó a négyesnek kinézõbe.
Írta 2011. február 09. - 22:45
ide: info.specializedbikes@hauser.eu meg ide Specialized Bicycle Components : FAQ
a magyar support eddig jobban mukodonek tunik, igaz november ota varok a kabelrogzito muanyagokra es januar ota a csavarjaimra.
a kulfoldi support az egyszer valaszolt, a masodik kerdest meg le se sz*rtak... oszinten szolva ha mar vmi premiummarkanak tartjak magukat, akkor kicsit tobbet tehetnenek a felhasznalokert. egy fel eves canganal is ennyire korulmenyes, akkor mi lesz, ha mar nem lesz gyartasban? ha ez alapjan vennem a kov bringat, akkor nem speci lenne.
meg szerencse, hogy nem olyan alkatreszek, amitol nem tudom hasznalni a bringat. ennyi ido multan mar tuti meglocsolom benzinnel es felgyujtom, ha nem tekerhetek.
mi tortent a vazaddal?
a magyar support eddig jobban mukodonek tunik, igaz november ota varok a kabelrogzito muanyagokra es januar ota a csavarjaimra.
a kulfoldi support az egyszer valaszolt, a masodik kerdest meg le se sz*rtak... oszinten szolva ha mar vmi premiummarkanak tartjak magukat, akkor kicsit tobbet tehetnenek a felhasznalokert. egy fel eves canganal is ennyire korulmenyes, akkor mi lesz, ha mar nem lesz gyartasban? ha ez alapjan vennem a kov bringat, akkor nem speci lenne.
meg szerencse, hogy nem olyan alkatreszek, amitol nem tudom hasznalni a bringat. ennyi ido multan mar tuti meglocsolom benzinnel es felgyujtom, ha nem tekerhetek.
mi tortent a vazaddal?
Írta 2011. február 09. - 11:08
Írta 2011. február 09. - 10:40
Írta 2011. február 06. - 12:05
Írta 2011. február 02. - 23:14
Hamar lebeszéltetek róla:D
Tökéletesen mûködik, de csak saras tekerésekre kell feltenni, utána le és kimosni. Tavalyi Szilvás hosszú után minimális sár volt alatta.
Írta 2011. február 02. - 20:11
offKöszi!
19-es az Epic,marad szerintem.
Össze van rakva,használható.
Ha lesz tapasztalat irok mindenképpen.
Ja Andris!
off-megyek megint augusztusba füredre 1hétre egy közös tekerést ejtsünk meg!
rendben, írj, összehozzuk!
on
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu