Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Szõnyegvédõ- szõnyegvédõszõnyeg. :D

A váz mégis jobban néz ki ha nincs leb@szva róla a festék, nem rossz dolog a fólia.

A sebesség mindent megold.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ezt sosem értettem...apám is más üléshuzatot tart a kocsiban a plüss kárpiton, hogy ne kopjon...Szerintem a bringa van értem és nem fordítva, azért vettem, hogy használjam, nem óvni.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Lopásról jut eszembe!
Pécsett még nyáron a mekdonáldsz mellet ki volt kötve egy Speci Tarmac ricsi karbon nyeregcsõvel és SLR C64 Full Carbon nyereggel!
1 óra múlva tekertem vissza már nem volt benne!
Ezért még kikötve se raknám ki sehova!

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Ellopni tuti nem fogják mert vagy az erdõben van velem vagy a zárt lakásban! Vásárolni nem járok vele!
Melegen kell leszedni, utána marad egy kis ragacs amit benzinnel könnyen le lehet szedni!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nem rossz ötelet ez a fólia lopások ellen (nem kihívó), csak nem tudom amikor leszeded a festék nem-e jön majd vele. :S

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Kicsit olyan retrós lett és karcsúbb!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
szerintem nem rossz!

a betonvas bringatartó is zsír! :)
(nekem csak a lába meg a kampók vannak abból, amúgy egy fél colos csõ a váza :))

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Vázamat átfóliáztam! Így egy kicsit védve van a karcoktól!
Nem olyan szép de hasznos:)

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
metrikus :) direkt megneztem a pdfben elotte. de amugy vannak colos bitjeim is.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Ha nem, hát nem...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem 2006os FSR XC-m volt, azon nem imperial feju csavarok voltak.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Eddig én is metrikus imbusszal szereltem minden speci dolgot. Sõt, az mtbr-en az amerikai "kollégák" panaszkodtak, hogy szopóágon vannak ezekkel a speci dolgokkal, merthogy nem angolszász méretezéssel vannak csavarok :)

Az én keróm kifejezetten az amerikai piacra szánt modell (a nagy vízen túlról lett átszállítva ide), azon is minden metrikus. A csavarok anyagai ellenben tényleg hagynak némi kívánnivalót maguk után. Nem egyszer sarkaztam már le hatlapfejû anyát. :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a kerekpariparban metrik szabvany csavarokat hasznal szinte mindenki. Plusz a Specialized se amerikaban keszul hanem Taiwanon.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Arn!
Lehet méretezési gondjaid vannak a csavarokkal, hiába jó minõségû a bit ha nem colos szabvány szerinti, én ma futottam bele ilyen problémába, egy amerikai gyártású mélynyomó ládánál. Az egész számozású imbusz elfordult benne a feles meg nem ment bele, szerencsére van egy speciális bit készletem és abban van colos méretezésû 5/32-ed számozású volt jó a négyesnek kinézõbe.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
ide: info.specializedbikes@hauser.eu meg ide Specialized Bicycle Components : FAQ

a magyar support eddig jobban mukodonek tunik, igaz november ota varok a kabelrogzito muanyagokra es januar ota a csavarjaimra.

a kulfoldi support az egyszer valaszolt, a masodik kerdest meg le se sz*rtak... oszinten szolva ha mar vmi premiummarkanak tartjak magukat, akkor kicsit tobbet tehetnenek a felhasznalokert. egy fel eves canganal is ennyire korulmenyes, akkor mi lesz, ha mar nem lesz gyartasban? ha ez alapjan vennem a kov bringat, akkor nem speci lenne.

meg szerencse, hogy nem olyan alkatreszek, amitol nem tudom hasznalni a bringat. ennyi ido multan mar tuti meglocsolom benzinnel es felgyujtom, ha nem tekerhetek.

mi tortent a vazaddal?

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
store_customerservice@specialized.com
ide?

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

megjott a valasz a specitol - a nyomatek ertekek jok :) csinaltam nekik fotokat, es megkerdeztem, hogy akkor miert igy neznek ki a csavarok par hasznalat utan?

Feltöltött kép

Arn!
Milyen cimre irtál nekik?
Lenne egy kérdésem nekem is feléjük!
köszi

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
15130 Concord Circle Morgan Hill, CA 95037 - Google Térkép

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Hamar lebeszéltetek róla:D

Tökéletesen mûködik, de csak saras tekerésekre kell feltenni, utána le és kimosni. Tavalyi Szilvás hosszú után minimális sár volt alatta.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Köszi!
19-es az Epic,marad szerintem.
Össze van rakva,használható.
Ha lesz tapasztalat irok mindenképpen.
Ja Andris!
off-megyek megint augusztusba füredre 1hétre egy közös tekerést ejtsünk meg!

off
rendben, írj, összehozzuk! :)
on

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu