Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

tuti vmi menthetetlen db, mert nem dobnak csak ugy ki, ha kisebb hibaja lenne.

Dehogynem, nyugati szomszédaink új bringát is képesek kidobni. :)

A sebesség mindent megold.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Nem tudom, de biztos úgy lomizta.

tuti vmi menthetetlen db, mert nem dobnak csak ugy ki, ha kisebb hibaja lenne.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ezen atment egy kamion? az eleje is serult, furcsallanam, ha nem lenne megtekeredve vagy elrepedve mashol is.

Nem tudom, de biztos úgy lomizta.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
ezen atment egy kamion? az eleje is serult, furcsallanam, ha nem lenne megtekeredve vagy elrepedve mashol is.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Mit találtam? :)
Alkatrésznek még jó lehet valakinek.
Carbon kerékpár váz

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Az AFR tag annyi, Foxot már nem tudnak küldeni, mivel már rég leálltak a gyártásával. Azért írtam a három éves idõszakot, mivel az ügyfélszolgálatos szerint a felfogatás ugyanaz ezekben az évjáratokban, így az AFR használható mindhárom évjárat gépeire.

Így már világos és az a kettõ év gari is korrekt. Ha meghal a cucc, akkor azt jóval elõbb megteszi.

palinkasgabor

palinkasgabor

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Milyen igaz. Túl egyszerû lett volna kitalálnom.
Köszi.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Sziasztok!

Kérném a hozzáértõk segítségét ,hogy braines fox tagot (régi epic)hogyan lehet visszaszerelni. Ugye össze kellene nyomni egy kicsit, hogy vissza lehessen csavarozni a helyére, de nem igazán engedi. Jól gondolom, hogy a brain miatt (természetesen a levegõt kiengedtem) nem bírom összenyomni? Letekerhetem a brain-t a tagról bûntetlenül?

de miert kell osszenyomni? a vaz mozog masik iranyban is. en ugy szoktam itthon a tagot kiszedni (meg visszarakni), hogy a bringat fejreforditva kitamasztom a hatsokereket egy szekkel. a szeket ideoda huzkodva a kereket "lefol" nyomja, tok precizen meg lehet talalni azt a pontot, aminel mindenfele ugyeskedes es feszegetes nelkul beillesztheto a tag.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Letekerhetem a brain-t a tagról bûntetlenül?

Elég komolyan büntetne a Brain, ha letekernéd. Ne tedd.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nehogy!!!!!!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

palinkasgabor

palinkasgabor

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Sziasztok!

Kérném a hozzáértõk segítségét ,hogy braines fox tagot (régi epic)hogyan lehet visszaszerelni. Ugye össze kellene nyomni egy kicsit, hogy vissza lehessen csavarozni a helyére, de nem igazán engedi. Jól gondolom, hogy a brain miatt (természetesen a levegõt kiengedtem) nem bírom összenyomni? Letekerhetem a brain-t a tagról bûntetlenül?

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Azt írtad 2008 és elõtti Epicekhez, 2007-ben volt mindkét taggal, 2006-ban meg csak Fox-al.

Az AFR tag annyi, Foxot már nem tudnak küldeni, mivel már rég leálltak a gyártásával. Azért írtam a három éves idõszakot, mivel az ügyfélszolgálatos szerint a felfogatás ugyanaz ezekben az évjáratokban, így az AFR használható mindhárom évjárat gépeire.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Azt írtad 2008 és elõtti Epicekhez, 2007-ben volt mindkét taggal, 2006-ban meg csak Fox-al.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Nem, tudtommal az "új" Speci AFR, így értettem a levélbõl. Mondjuk gondolom, hogy valamilyen rev 2.0 verzió...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Ez a régebbi típusú braines Fox Float R?

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
[szolgálati közlemény]
A csehországi Speci ügyfélszolgálattól beszerezhetõ 2008 és ez elõtti Epicekhez komplett és új braines Specialized tag 2 év garanciával 265 EUR plusz szállítási díj lepengetéséért cserébe. A csomag részét képezi még a két gömb alakú csapágycsésze is, egyéb nem. Mindenki döntse el, hogy megéri-e a kiadást. Mivel azonban egy Brain nélküli Epic váz kb. eladhatatlan, azért olyan sok opció nincs.
[/szolgálati közlemény]

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Keresek brén taghoz a kis Z alaku karbon support cuccot

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

hát, úgy is lehet hívni.

mint ahogyan a kövéret testalkatilag hátrányosnak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Valami humán erõforrás-probléma van most a Factornál (csak pletykákat hallottam), azért ilyen vacak most a helyzet....

hát, úgy is lehet hívni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

...Tulajdonképp nem is kellett elhalasztanom miatta biciklizést

Valami humán erõforrás-probléma van most a Factornál (csak pletykákat hallottam), azért ilyen vacak most a helyzet. Nekem a fully-m sajnos ma van pont a 4. hete, hogy szervízben emiatt... :-< (De elvileg ma megkapom, végre!) Máskor tényleg 1 hét alatt kész szoktak lenni...