nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje., hanem hogy ilyen alacsony a kerítés.....
vaze olvassunk már, mielõtt kérdezünk, zollénak tökéletesen igaza van!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Indította
lensver
, 2004. december 13. 18:06
Írta 2004. december 26. - 23:12
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. december 26. - 22:36
TheZ, neked mindig sikerül valahogy csetet varázsolni ebbõl a rohadt fórumból.
Direkt írtam is hogy inkább csúszópapucsost nézz, annak erõsebb ez a része. Erre kérdezd meg még nyolcszor. Hiába rojtolom a pofám? Mindenki droid?
Direkt írtam is hogy inkább csúszópapucsost nézz, annak erõsebb ez a része. Erre kérdezd meg még nyolcszor. Hiába rojtolom a pofám? Mindenki droid?
Írta 2004. december 26. - 21:06
Írta 2004. december 26. - 21:01
pont azért jó, vagy pont azért rossz?
A szex miatt megnõsülni olyan, mint megvenni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoróért.
http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/
http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/
Írta 2004. december 26. - 20:53
Írta 2004. december 26. - 20:30
Írta 2004. december 26. - 20:21
Szerény véleményem szerint inkább vmelyik csúszópapucsos verziót válaszd, annak erõsebb a papucsa. Bár ezt csak kép után mondom.
Én egy P1 Cromot szemeltem ki, csak természetesen azt nem lehet kapni. Mért is lehetne... Ó Magyarország! Mért nem süt már rád a Nap?
Én egy P1 Cromot szemeltem ki, csak természetesen azt nem lehet kapni. Mért is lehetne... Ó Magyarország! Mért nem süt már rád a Nap?
Írta 2004. december 26. - 19:53
Kinek mi a véleménye a 2004-es P.2-rõl?
Ha valaki próbálta volna akkor kérem irja le a tapasztalatait.
köszi
Ha valaki próbálta volna akkor kérem irja le a tapasztalatait.
köszi
Írta 2004. december 19. - 01:33
Ok, rocsikám na jó nem volt róka! (én nem láttam )
Azért volt nálatok egy-két igéretes videó............
Milyen bicót veszel kint?
Mi van a DHI-vel?
Vagy egy DEMO 9-lesz?
csak,hogy tudd: meg eletemben nem hanytam piatol.
a bringat meg majd meglatod.
Írta 2004. december 18. - 13:56
Írta 2004. december 18. - 13:55
ennek a cikk olvasásakor a montival szócskára kell nagyon figyelni... mert BMX-el már rég, és én is arra gondoltam rögtön, és mondtam h á már rég tolja ezer ember.. aztán rájöttem h nem is. mert montival én sem sokról hallottam eddig. csak a gyerekbiciklisek körében volt népszerû ez a trükk.
Írta 2004. december 18. - 13:52
A szövegböl azt veszem ki, hogy ö volt az elsö, ezt kétlem. Az elsök között van, ez rendben. Ja, Gizmóval nincs problémám.
Írta 2004. december 18. - 13:52
én azt a fókusz-riportot ott kapcsoltam el, mikor a kulcscsonttörésérõl beszélt.
és pár éve volt szerencsém élõben is látni ahogy eltöri:-D
és igen, a legjobbak között van -ebben a kategóriában-, de csak között, mert más is beadja ugyanúgy síkra mint õ..:-)
majd még fejlõdnek jól.
és pár éve volt szerencsém élõben is látni ahogy eltöri:-D
és igen, a legjobbak között van -ebben a kategóriában-, de csak között, mert más is beadja ugyanúgy síkra mint õ..:-)
majd még fejlõdnek jól.
Írta 2004. december 18. - 13:46
"...az elsõk között van..."
Tudod: a legjobb vs. a legjobbak között van...
Tudod: a legjobb vs. a legjobbak között van...
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2004. december 18. - 13:36
montival télleg az elsõk között van.
de már elég sokan csinálják amióta vannak szivacsgödrök....
de már elég sokan csinálják amióta vannak szivacsgödrök....
Írta 2004. december 18. - 13:35
Írta 2004. december 18. - 13:31
Írta 2004. december 18. - 13:29
Nézegettem speckóékat, és ezt írják Gizmónál:" nemrégiben sikerült megugrania-elsöként itthon- montival a szaltót." Ezt nem értem, vagy ez csak reklámfogás?
Írta 2004. december 18. - 13:24
OFF30% vamot.
na nem kötekedésbõl, csak úgy amúgy.....
vám az csak 4,7%.... az áfa ami sok...25%......
ON
Írta 2004. december 18. - 11:36
Thommey : A hozzászólásod 5* - al értékelem. Tényleg kár leragadni apró részleteknél, és bizonygatni egymásnak a fórumon állandóan hogy ki az okosabb. Az hogy ki a jobb a pályán dõl el, az meg nem mindig a gépen múlik, hanem Te magad, képességeid ! Inkább örüljünk annak hogy van egy újabb márka hazánkban, amit nem kell bemutatni, minden bringás ismeri. Az hogy a végén ki, mit vesz meg döntse el maga.
Tény hogy ezzel bõvül, színesedik a kínálat Magyarhonban, mert bár sok nívós márka van bejegyezve kis országunkban, de amikor venni szeretnél akkor az a valóságban nincs is...sajnos......És egyetértek azzal, ahogy veletek Bike Mag-al is beszéltem, hogy Ti szívesen tesztelnétek, együtt bemutatva komolyabb gépeket, lsd német magazinok-dehát sokszor ezek csak a katalógusban, vagy a weben vannak, mert hát a hazai forgalmazó nem hoz be ilyet, vagy nem akar adni tesztre !
Én személy szerint minden nagy gyártót és fejlesztõt tisztelek. Az elmúlt években sokan nem élték túl a nagy "MTB" forradalom 90-es évekbeli lecsengését, becsõdöltek, átalakultak......sokaknak viszont sikerült, tovább fejlõdtek, fejlesztettek.
Egy a lényeg : Rock N' Roll.............
Tény hogy ezzel bõvül, színesedik a kínálat Magyarhonban, mert bár sok nívós márka van bejegyezve kis országunkban, de amikor venni szeretnél akkor az a valóságban nincs is...sajnos......És egyetértek azzal, ahogy veletek Bike Mag-al is beszéltem, hogy Ti szívesen tesztelnétek, együtt bemutatva komolyabb gépeket, lsd német magazinok-dehát sokszor ezek csak a katalógusban, vagy a weben vannak, mert hát a hazai forgalmazó nem hoz be ilyet, vagy nem akar adni tesztre !
Én személy szerint minden nagy gyártót és fejlesztõt tisztelek. Az elmúlt években sokan nem élték túl a nagy "MTB" forradalom 90-es évekbeli lecsengését, becsõdöltek, átalakultak......sokaknak viszont sikerült, tovább fejlõdtek, fejlesztettek.
Egy a lényeg : Rock N' Roll.............