Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nézd nem azt kell várni tõle hogy 40-el repessz fel az ördögoldalon....nem arra vannak kitalálva.....én a dawg-gal mindenhol felmegyek ahol a merevfarúval /ahol nem, az sem a bringán múlik/ legfeljebb 3-mal lasabban..és akkor mi van.....viszont nem akadok fenn kövön gyökeren stb...

de azért meglep hogy ennyire nem jön be Olee-nak......igaz csodálkoztam hogy végül ez lett.....

ideje lenne már 1-et nekem is kipróbálni :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
"140-et kellene mozognia, és nem várna el senki ilyen tulajdonságokat tõle"

sztem, már a 120-tól is túlzás jó mászóképességeket elvárni

próbáld ki rob, ami ott van benn, aztán mesélj újra a kísértésrõl, meg, hogy meg tudod e állni ;)
de úgy rendesen menjél vele fel az erdõbe.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem 140-et kellene mozognia, és nem várna el senki ilyen tulajdonságokat tõle. milyen jó, hogy nem én csinálom ezeket a vázakat :)
még mindig csábít az M-es ami benn van a bemutatóteremben, de lehet megállom a kisértést.
viszont az a fox villa ami benne van, az hatalmas királyság :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
fsr:
nekem is az tûnt fel elsõre, hogy nem _annyira_ xc váz. inkább 50-50%-os, de azt írtam is. kicsit lapos a fejcsõszög cc-re sztem. dehát ez nem is cc váz ugye...
egy crux-szal is jobb volt mászni pl, amíg nem pattogott el a hátsó kerék, ott már inkább az fsr.

az sx geóját én is nagyon sokáig szoktam és vagy 18 féle beállítást ki kellett próbálnom: hátul 3 féle rugót (1 titán), 2 féle kamraméretet, 3 féle nyomást, a csillapítást is tekergettem sokat, elöl a villában 4 féle rugópáros volt, meg 3 féle olaj, a vázon 2 féle monoblokkmagasságot...ja és hajtókart is cseréltem kellett 165-ösre.....most egy év után jó :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
hát Olee pedig gondolom nem volt olcsó mulatság...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

nekem nem tûnt fel, hogy a rebám kevésbé mozogna ebben a vázban. Tény, hogy felfelé nem annyira jó vele menni, de én elszúrtam az enyémet, egy túl rövid stucnival. Ráadásul eddig csak CC vázaim voltak, és hát ez érezhetõen nem az.

Próbáltam 80, 90, 105 -ös stucnival.
Hogy nagyon szarul mászik, azt csak alátámasztani tudom.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
nekem nem tûnt fel, hogy a rebám kevésbé mozogna ebben a vázban. Tény, hogy felfelé nem annyira jó vele menni, de én elszúrtam az enyémet, egy túl rövid stucnival. Ráadásul eddig csak CC vázaim voltak, és hát ez érezhetõen nem az.

Jól teszed, ha adsz neki esélyt, mert alapvetõen egy szuper cucc.

fotót meg tényleg lökhetnél a komplett géprõl:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Egyenlõre próbálom megszokni. Bár továbbra is fenntartom az álláspontom, hogy, ha az adott emberkének jó az a geo, amit próbál, akkor azt nem kell szokni. Legfeljebb a kezelésével kell barátkozni. Hol tudom bebújtatni, mekkora fatörzsön lehet még áthúzni......
Egyébként azt elfelejtettem leírni, hogy ebben a vázban mozog legszarabbul a Rebám. Ez a teló örök darab, már volt vagy 6-7 vázban, de ilyen gyérül még nem muzsikált. Valószínûleg más súlypontja van a speckónak.
Nem tudom úgy beállítani, hogy ne emelgesse állandóan az orrát mászásnál. Ez a korábbi vázaimnál sokkal meredekebb emelkedõkön jött ki.
Azt azért már Így az elején kijelenthetem, hogy 200 ezer Ft-al nem jobb sem a Scott-nál, sem a Giant-nél.

Konás hogy ismer.:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
összefûrészeli, ledarálja és eladja 600Ft/kg áron a helyi MÉH telepen :D

bocs Olee :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
értem, ezek szerint rendesen végigpróbáltál mindent. Sajnos tényleg nem lehet mindenkinek tökéletes egy váz, még ha egy agyondícsért cucc, akkor sem.

Tudod már mi lesz a sorsa?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
szerintem se kell az elsõ túra után leszólni. nekem is furcsa volt elõször a Kona geometria, nem találtam a helyem, aztán megszoktam és nem vagyok már hajlandó váltani...

képed van már a komplett géprõl?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szerintem, ha a geot szokni kell, akkor az már régen rossz.
A Vérte-ben egy bejáratott terepen próbáltam ki, pont az összehasonlítás végett. 3 féle stucnival, két kormánnyal és telópumpával voltam. Ja, és két nyereggel. Egyszóval nem tudtam összehozni. Namost én nem lehúzni szeretném a Specialized-et, hanem úgy néz ki, hogy nekem nem jó ez a geometria. Nem vagyunk egyformák. Valószínûleg ezért létezik többféle váz is. Azért még holnap megküldöm a Pilisben is.

A Brain-es tagról nem nagyon szeretnék ítéletet mondani, mert lehet, hogy nem tudom rendesen belõni. Bár pár km után lehet ám érezni, hogy mit miért csinál. De egy feleslegesen túlbonyolított valami.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
azért ne ítélj túl hamar. A geot mindig szokni kell egy kicsit a brain-es tag meg egy külön történet. Nem egyszerû belõni, és persze még utána sem biztos, hogy neked "bejön".

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

No hát. Most értem vissza túráról. Nem vagyok elájulva sem a geotól, sem a tagtól. A Scott jobb volt. Felfelé is, lefelé is. A "hiba" biztos bennem van.

nem vagy túl lelkes...:offtopic:

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
No hát. Most értem vissza túráról. Nem vagyok elájulva sem a geotól, sem a tagtól. A Scott jobb volt. Felfelé is, lefelé is. A "hiba" biztos bennem van.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

VV: beavatsz minket milyen durvulást is tudnál a Janin elkövetni?:) gyere egyet krúzingolni, kiváncsi vagyok már a konádra:)
élõben tényleg nem olyan mint Jezsó képén.

Azt a rosszmájú, kötekedõs természetedet. Legközelebb viszek neked egy zsák cementet. Jó? :D:D
Ez a hét már táblázva van. Majd legközelebb.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
VV: beavatsz minket milyen durvulást is tudnál a Janin elkövetni?:) gyere egyet krúzingolni, kiváncsi vagyok már a konádra:)
élõben tényleg nem olyan mint Jezsó képén.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

nem tok finom lenni: kiba**ottul :D

VV: holnap nem mész hegyre? ha megyek, ki tudnád próbálni ;)

Mennék én, de sajnos a durvulás még nem játszik. Holnap egy laza, beszélgetõs, fényképezõs túrára megyünk a Pilisbe, természetesen az új vassal. Ez lesz az elsõ alkalom, hogy terepes túrát lát, bár már eddig is egy álom.
Áprilistól kezdem a komolyabb kiképzést. Sajnos a bokám meg a fizikumom még nem az igazi, ezért outival és CC-vel erõsítem mindkettõt, meg ismerkedem az SPD-vel (nem vagyok kibékülve vele, ezért a "Konára" nem is fog felkerülni).

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
nem tok finom lenni: kiba**ottul :D

VV: holnap nem mész hegyre? ha megyek, ki tudnád próbálni ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

jah, 3114 g és nem is ilyen a színe :)

hanem ilyen:
http://bikemag.hu/co...tid,2/Itemid,0/

Neked hogy vált be a masina?