Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Started by
lensver
, 2004. December 13. 18:06
Posted 2007. March 25. - 00:23
enyemen meg >> igy
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. March 25. - 00:11
Posted 2007. March 24. - 20:36
igen, azt írja, de a bighiten is tökjól elfér.Rosz hírem van: katalógus azt írja, hogy csak Stumpjumper FSR-hez.
Posted 2007. March 24. - 20:35
Ez engem is érdekelne SX-re fel lehet tenni ilyet?
Rosz hírem van: katalógus azt írja, hogy csak Stumpjumper FSR-hez.
Posted 2007. March 24. - 20:27
Mostmár értem mért kéne az a kis sárhányó most értem haza egy kis dagasztásból és csupa redva lett a tag.
Ez engem is érdekelne SX-re fel lehet tenni ilyet?
Tavaly is sokat mentem sárban.
Szerintem idén is lesz belõle bõséggel.
Akinek van ilyen Mudflap légyszi csináljon nekem egy képet a bringáról, hogy hogy néz ki rajta. Egyébként hogy kell rögziteni, mert csavarhelyet ne láttamneki.
Azt hiszem ezt kábelkötegelõvel rögzítik.
Posted 2007. March 24. - 20:07
Mostmár értem mért kéne az a kis sárhányó most értem haza egy kis dagasztásból és csupa redva lett a tag. Egyébként a bicó teljesen jó volt. Szerintem felfele is gyorsabb voltam vele mint a merevvel, pedig nehezebb.
Mondjuk ez lehet, hogy csak az újdonság hatása miadt van:chin:.
Akinek van ilyen Mudflap légyszi csináljon nekem egy képet a bringáról, hogy hogy néz ki rajta. Egyébként hogy kell rögziteni, mert csavarhelyet ne láttamneki.
Mondjuk ez lehet, hogy csak az újdonság hatása miadt van:chin:.
Posted 2007. March 23. - 17:08
Posted 2007. March 23. - 16:55
Posted 2007. March 23. - 16:55
nekem van olyan kis sarvedo az fsr-en, es jelentem mukodik. rendes sarvedom is, de azt fel kell huzni magasra, hogy a kerek ne erjen bele berugozaskor. tehat a tagot az mar egyaltalan nem vedene. ez a kicsi meg pont jo. es stabil meg minden.
szerintem azert nem lehet kapni vazat, mert nem lenne tul nyereseges. a komplett gepek relativ kompetitiv arban vannak [nem elsosorban magyar piacrol beszelek, inkabb ny-eu/usa] mivel nagy tetelben veszik az alkatreszeket, olcson jutnak hozzajuk. aztan igy olcsobol osszerakjak a bringat, es mindenki boldog. mert nem fizetsz premium arat, mintha turnert, ellsworth-ot, yetit stb vennel.
viszont ha arulnanak vazakat is, akkor azokat is olcson kellene adniuk. nehezen lehetne beadni az embereknek, hogy a vaz ara + 25% = komplett gep ara. nekem azt tanitottak specializedek, hogy szolo intense xvp vaz 1600 font, komplett stumpi fsr 1500+ font. ugyhogy gyozzem meg a vevot, hogy igy jar jobban.
szerintem azert nem lehet kapni vazat, mert nem lenne tul nyereseges. a komplett gepek relativ kompetitiv arban vannak [nem elsosorban magyar piacrol beszelek, inkabb ny-eu/usa] mivel nagy tetelben veszik az alkatreszeket, olcson jutnak hozzajuk. aztan igy olcsobol osszerakjak a bringat, es mindenki boldog. mert nem fizetsz premium arat, mintha turnert, ellsworth-ot, yetit stb vennel.
viszont ha arulnanak vazakat is, akkor azokat is olcson kellene adniuk. nehezen lehetne beadni az embereknek, hogy a vaz ara + 25% = komplett gep ara. nekem azt tanitottak specializedek, hogy szolo intense xvp vaz 1600 font, komplett stumpi fsr 1500+ font. ugyhogy gyozzem meg a vevot, hogy igy jar jobban.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. March 23. - 16:49
nem, úgy értem, ménem kaphatóak nem karbon, vagy s-works szintû alu vázszettek?
vagy kaphatóak? pl SJ FSR XC, 120...
vagy kaphatóak? pl SJ FSR XC, 120...
Posted 2007. March 23. - 16:44
minek minek minek?
Ha valaki megteheti akkor vesz karbont.
Ha megteheti akkor már S-works-ot vesz
Ha nincs annyi pénz, akkor meg alut. S-worksot. ha nincs annyi akkor meg nem specit.
S-Works? ELIT!
Ha valaki megteheti akkor vesz karbont.
Ha megteheti akkor már S-works-ot vesz
Ha nincs annyi pénz, akkor meg alut. S-worksot. ha nincs annyi akkor meg nem specit.
S-Works? ELIT!
Posted 2007. March 23. - 16:38
Posted 2007. March 23. - 16:37
de váz szinte csak s-works létezik, de ilyen nem jön be.
miért miért miért?
jó tudom, a filozófia; vagy nem?
Posted 2007. March 23. - 16:26
stumpjumper ht maraton carbon.
komplett bringaként.
komplett bringaként.
Posted 2007. March 23. - 16:25
Posted 2007. March 23. - 15:59
Sziasztok
Nem tudjátok véletlenül hogy lehet e stumpjumper karbon vázat kapni külön, meg hol, meg mennyiért? Nem az S-worksrõl lenne szó, hanem a sima stumpjumperrõl.
Köszi
Nem tudjátok véletlenül hogy lehet e stumpjumper karbon vázat kapni külön, meg hol, meg mennyiért? Nem az S-worksrõl lenne szó, hanem a sima stumpjumperrõl.
Köszi
Posted 2007. March 22. - 08:22
Ez a kormány, meg szarv setup még az elözõ géprõl származik, amin sokkal kényelmesebb volt nekem mint a hajlított kormány. Majd ezen a gépen kiprobálom a hajlítottat, de szerintem ez fog maradni, mert ezt szeretem
A szarv meg jól jön a hosszabb mászásoknál, legalábbis én szeretek belecsimpaszkodni.
A szarv meg jól jön a hosszabb mászásoknál, legalábbis én szeretek belecsimpaszkodni.
Posted 2007. March 21. - 22:43
Nagyon pöpec gép Hotmaat!
Gratulálok!
Én ezen annyit változtatnék (ha az enyém lenne), hogy kukáznám az ortodox egyenes cc kormányt és kormányvéget, és egy hajlítottal helyettesíteném.
De ez az én ízlésem.
Igy is nagyon szép, és valószínûleg neked igy kényelmes.
Gratulálok!
Én ezen annyit változtatnék (ha az enyém lenne), hogy kukáznám az ortodox egyenes cc kormányt és kormányvéget, és egy hajlítottal helyettesíteném.
De ez az én ízlésem.
Igy is nagyon szép, és valószínûleg neked igy kényelmes.
Posted 2007. March 21. - 20:18
Na elkészült a bringám az Olee álltal levetett vázzal:D
Elég fekete lett a picike:)
Ugy látszik nagyon nem vagyunk egyformák Olivérrel, mert amit õ panaszolt, az nálam pont hogy megvolt. Elsõre is úgy éreztem, mintha ezer éve ezen a bringán ülnék, és nagyon tetszett. A Brain is bejött, a pogózások nagyrészét kiszûri.
Keveset tudtam csak vele tekerni, mert késõn tudtam elindulni, de nagyon-nagyon bejött. Felfele se éreztem sok hátrányt a merev Trekemhez képest, lefele meg egy álom volt.
Elég fekete lett a picike:)
Ugy látszik nagyon nem vagyunk egyformák Olivérrel, mert amit õ panaszolt, az nálam pont hogy megvolt. Elsõre is úgy éreztem, mintha ezer éve ezen a bringán ülnék, és nagyon tetszett. A Brain is bejött, a pogózások nagyrészét kiszûri.
Keveset tudtam csak vele tekerni, mert késõn tudtam elindulni, de nagyon-nagyon bejött. Felfele se éreztem sok hátrányt a merev Trekemhez képest, lefele meg egy álom volt.
Posted 2007. March 20. - 16:59
Hootmat: persze, megéri, védi a dolgot, igaz még fel sem rajtam a helyére.
jelenleg sajnos nincs belõle.
érdemes felrakni, a hétvégén elég saras lett a masina a pilisben, de a rugóstag patyolat maradt. Köszi még1x érte