Külföldrõl. Az áraikkal tisztában vagy?
nagyjából igen. külföldrõl honnan érdemes? egyébként még majd annak is utána kell néznem, hogy a mostani bringámról mit lehet majd átépíteni. remélem mindent
Külföldrõl. Az áraikkal tisztában vagy?
Az Epic meg a mostani Stumpjumper FSR kozott azert eleg nagy a rugoutkulonbseg, ~100 mm es 140 mm... Turazasra nem sok a 140 mm? A Camber a ketto kozott van a 120 mm-rel.
akkor szvsz inkabb stumpjumper, ha nem versenyzel... itthonra tokeletes turagep.
nem minden epicnek egyforma a csapágyszettje
van oylan epic is, amihez speciális csapágy kell, ami sem metrikusban sem inch-es szabványban nem létezik.
TAR Csavar-Csapágyboltban Gyõrben egybõlt volt mindenféle hozzávaló csapágy...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Pl: Specialized Epic Bearing Kit 2006-08 Én már körbefutottam a témát, itthon nem kapsz ilyet, csapágyboltban még le is fotózták az én régimet, mert még nem is hallottak ilyen kicsirõl. Ha leosztod hány csapágyat kapsz, nem is olyan drága.
29: Kint már az eladások fele 29-es.
'06-os Epic Fox Float R taghoz keresek csapágyperselyeket. Tavaly elküldtem az X Factorba a tagot, egyéb problémáit orvosolták, de perselyeket nem tudtak cserélni, mert épp nem volt.
Kérdésem, hol keressek ilyen perselyeket, csak az X Factorban van rá esély hogy van? Köszi!
off
itt írtam róluk:
andris blogja: Eurobike Demo Day
on
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
próbálgattam a héten kb. 8 különbözõ gyártó 29"-esét és a Speci is azok közt volt, amit elhajtanék szívesen
szóval nem lõttek mellé, mint néhányan mások
'06-os Epic Fox Float R taghoz keresek csapágyperselyeket. Tavaly elküldtem az X Factorba a tagot, egyéb problémáit orvosolták, de perselyeket nem tudtak cserélni, mert épp nem volt.
Kérdésem, hol keressek ilyen perselyeket, csak az X Factorban van rá esély hogy van? Köszi!