Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Külföldrõl. Az áraikkal tisztában vagy?

nagyjából igen. külföldrõl honnan érdemes? egyébként még majd annak is utána kell néznem, hogy a mostani bringámról mit lehet majd átépíteni. remélem mindent :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
nalam is sebessegerzetre kevesebbnek tunik tekereskor, de idoben es sebessegben merve meg sem az :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Nem tudom a Speci milyen lehet, de nekem mar a Merida One Twenty is ormotlan traktor volt, ezert kerdeztem. Merevgephez vagyok szokva.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Az Epic meg a mostani Stumpjumper FSR kozott azert eleg nagy a rugoutkulonbseg, ~100 mm es 140 mm... Turazasra nem sok a 140 mm? A Camber a ketto kozott van a 120 mm-rel.

nem... hobbyszinten terepen szinte ugyanugy tekertem a stumpjumperrel is, mint a mostani merev 29errel. felfele is eleg jo (nyilvan nem ez a legjobb), szerintem sokkal hatekonyabb, mint a jo maszonak mondott pitch.

https://docs.google....TUE&output=html

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Az Epic meg a mostani Stumpjumper FSR kozott azert eleg nagy a rugoutkulonbseg, ~100 mm es 140 mm... Turazasra nem sok a 140 mm? A Camber a ketto kozott van a 120 mm-rel.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
a velosprint arul speci vazakat, de kulon vazat szerintem nem nagyon erdemes venni, mert alig olcsobb egy aluvaz, mint maga a comp bringa.

itt van - learazva is 1400 euro.
http://velosprint.sk.../page/1/sort/4a

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Külföldrõl. Az áraikkal tisztában vagy?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

akkor szvsz inkabb stumpjumper, ha nem versenyzel... itthonra tokeletes turagep.

hol lehetne hozzájutni? új kellene garival. csak váz.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
akkor szvsz inkabb stumpjumper, ha nem versenyzel... itthonra tokeletes turagep.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
sziasztok! tudna valaki segíteni, hogy hol lehet új speci össztelós vázat (stumpy fsr vagy epic) beszerezni? egyelõre nem tudom, hogy milyet szeretnék, tehát olyan helyet keresek, ahol van választék és értenek is hozzá, tudnak érdemben tanácsot adni. egyébként L-es kellene, xc felhasználásra, de sokat megyek fölfele is, viszont nem versenyzem, de a lejtõkön szeretem rendesen megküldeni a gépet és nem vagyok pehelysúly (84kg). nagyjából ennyi :)

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

nem minden epicnek egyforma a csapágyszettje
van oylan epic is, amihez speciális csapágy kell, ami sem metrikusban sem inch-es szabványban nem létezik.

ezért válaszoltam elõzménnyel.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

TAR Csavar-Csapágyboltban Gyõrben egybõlt volt mindenféle hozzávaló csapágy...

nem minden epicnek egyforma a csapágyszettje
van oylan epic is, amihez speciális csapágy kell, ami sem metrikusban sem inch-es szabványban nem létezik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

Pl: Specialized Epic Bearing Kit 2006-08 Én már körbefutottam a témát, itthon nem kapsz ilyet, csapágyboltban még le is fotózták az én régimet, mert még nem is hallottak ilyen kicsirõl. :) Ha leosztod hány csapágyat kapsz, nem is olyan drága.

29: Kint már az eladások fele 29-es.

TAR Csavar-Csapágyboltban Gyõrben egybõlt volt mindenféle hozzávaló csapágy...

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

'06-os Epic Fox Float R taghoz keresek csapágyperselyeket. Tavaly elküldtem az X Factorba a tagot, egyéb problémáit orvosolták, de perselyeket nem tudtak cserélni, mert épp nem volt.
Kérdésem, hol keressek ilyen perselyeket, csak az X Factorban van rá esély hogy van? Köszi!

esztergályos. ha jól látom asztalos vagy, gondolom ismersz jó esztergályos szakit.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
a 2010es 2012es felszereltsege is rosszabb szerintem, mint a 2011ese. a giantok kicsit olyan osszevisszak szoktak lenni, mint a megfizethetobb aru specik (nem sworks), itt viszont magam sem valogattam volna nagyon ossze maskent.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
És õ még a gyengébbikkel ment szerintem, legalábbis a kerék alapján ítélve. Bár a váz ugyanaz

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

off
itt írtam róluk:
andris blogja: Eurobike Demo Day
on

koszi! akkor nem lottem melle a gianttal... ugyan nem probaltam elotte semmit, de az egyik kedvenc mar most is, azok kozul, amit eddig hasznaltam. a masik a canyon lett volna.

az idei modell szep "egyenletesen" van felszerelve. semmi extra, de legalabb osszeillobb komponensek.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

melyikek tetszettek? :) es melyikek nem?

off
itt írtam róluk:
andris blogja: Eurobike Demo Day
on

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

próbálgattam a héten kb. 8 különbözõ gyártó 29"-esét és a Speci is azok közt volt, amit elhajtanék szívesen :)
szóval nem lõttek mellé, mint néhányan mások :)

melyikek tetszettek? :) es melyikek nem?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

'06-os Epic Fox Float R taghoz keresek csapágyperselyeket. Tavaly elküldtem az X Factorba a tagot, egyéb problémáit orvosolták, de perselyeket nem tudtak cserélni, mert épp nem volt.
Kérdésem, hol keressek ilyen perselyeket, csak az X Factorban van rá esély hogy van? Köszi!

Pl: Specialized Epic Bearing Kit 2006-08 Én már körbefutottam a témát, itthon nem kapsz ilyet, csapágyboltban még le is fotózták az én régimet, mert még nem is hallottak ilyen kicsirõl. :) Ha leosztod hány csapágyat kapsz, nem is olyan drága.

29: Kint már az eladások fele 29-es.