Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Vóbert szerint jobban fogy, mint a fekete. Bár kicsit késõn kezdték el koppintani az Airborne-t :D :D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ház ez a rózsaszín valami borzalmas. Ki veszi ezt meg a lányokon kívül? Ez egy Giro d'Italia Limited Edition, a rákellenes küzdelem résza, vagy csak követi a divatot? A kilencvenes évek elején is volt egy rózsaszínláz, és azok a gépek sem voltak valami idõtállóak.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
mekkora darabszámot jelent a Spec-nél egy limitált széria?
az a rózsaszín nagyon pimp, remélem lesz szerencsém egyszer látni egyet élõben is

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
A fekete szép. Miért nehezebb a rózsaszín?:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ahogy igértem:
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

mindkettõ M-es

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob!

Nyeregcsövetek van? A 2006 listában igen.. a 2007-es listába nem láttam.

nincs sajna.
jövõre megint lesz, illetve 30,9-es thomson setback is (ami tavaly gyárilag volt pár felsõ kategóriás vázban - idén gyári karbon van helyette már pár helyen)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Rob!

Nyeregcsövetek van? A 2006 listában igen.. a 2007-es listába nem láttam.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Hát nem egy férfias szin,én se venném meg,de naggyon dúrva!!
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Köszönöm a súlyadatokat. Nekem ez a rózsaszín tetszik :)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Hát ez a rózsaszín elég rémes. Az alu, de fõleg egy fekete viszont jöhetne.
Köszi Rob.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Hát ha ez a rószaszín olyan, mint a tavalyi trek 8500 nõi változata, akkor nem csodálom, hogy viszik, mint a cukrot. Bár gondolom az árból kifolyólag ez 10-es nagyságrendû lehet :)
Régebbiek közül a fehér és a piros színûek tetszenek, de a zöld ami mindent visz.
Amerikai ebayen is van 2-is, de onnan idehozatni... olcsóbb, ha újonnan megveszem.
Az össztelósok közül 3 bringa maradt: Gary Fisher Sugar (de ez csúnya), Rocky Mountain Element (szerintem nem ér annyit, mennyibe kerül) és az Epic, ami a brain hátsó tag miatt szimpatikus.
Azt még megkérdezném, hogy milyen súlyban van egy M-es Epic váz ?

addig egy fritz mérés : /piros L-es méret, M es nyilván picit könyebb//

2215 g + 519g a tag

az element :/19-es/

2385+266
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
adamkg: hétfõn szerintem lövök pár képet a bemutatóteremben. amugy ilyen, csak aluban:

Feltöltött kép

gabe84: neked is hétfõ lesz, lemérem az m-es ano feketét, meg az m-es festett rózsaszint is, szerintem az ano fekete könnyebb.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hát ha ez a rószaszín olyan, mint a tavalyi trek 8500 nõi változata, akkor nem csodálom, hogy viszik, mint a cukrot. Bár gondolom az árból kifolyólag ez 10-es nagyságrendû lehet :)
Régebbiek közül a fehér és a piros színûek tetszenek, de a zöld ami mindent visz.
Amerikai ebayen is van 2-is, de onnan idehozatni... olcsóbb, ha újonnan megveszem.
Az össztelósok közül 3 bringa maradt: Gary Fisher Sugar (de ez csúnya), Rocky Mountain Element (szerintem nem ér annyit, mennyibe kerül) és az Epic, ami a brain hátsó tag miatt szimpatikus.
Azt még megkérdezném, hogy milyen súlyban van egy M-es Epic váz ?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Nincs róla kép, Rob? Csak, mert eddig a Gianton (Anthem) gondolkoztam, de nagyon elszúrták a színét, és így lehet, hogy a téli xc/maraton fully vásárlásom a nagy S-nél történne.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Köszönöm az infót, akkor majd valószínûleg használtat próbálok beszerezni :)
Karácsony környékén lesz esedékes, csak elõre érdeklõdöm, hogy tudjak számolgatni. Gondolom ilyen nem nagyon marad elfekvõben (valamiféle akcióval) a nagykerben, inkább csak rendelésre hoztok.
Bár ez a rószaszín nagyon csábító.

De, Konám van, jól meg van a Kula bácsi :)

van a nagykerben, nem csak rendelésre hozunk. szerintem marad év vége felé is még egy pár db a boltokban.
a rozsaszin amugy jobban megy mint a fekete :) nem gondoltam volna.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Köszönöm az infót, akkor majd valószínûleg használtat próbálok beszerezni :)
Karácsony környékén lesz esedékes, csak elõre érdeklõdöm, hogy tudjak számolgatni. Gondolom ilyen nem nagyon marad elfekvõben (valamiféle akcióval) a nagykerben, inkább csak rendelésre hoztok.
Bár ez a rószaszín nagyon csábító.

De, Konám van, jól meg van a Kula bácsi :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Üdv!

Lehet kis hazánkban külön Specialized Epic vázat kapni, vagy csak egyben kerékpárként ? Ha lehet kapni, milyen árban ?

Elõre is köszönöm a segítséget.

van epic marathon váz alu feketében és a 25 évvel ezelõtt bemutatott team stumpjumper tiszteletére limitált rózsaszinben is, illetve karbon váz is van feketében.
az alu 339000, a karbon 679000 ajánlott kisker

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Üdv!

Lehet kis hazánkban külön Specialized Epic vázat kapni, vagy csak egyben kerékpárként ? Ha lehet kapni, milyen árban ?

oFF nem Konád volt??

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Üdv!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
2006-os lehet még van valahol elszórva boltban.(nem csak bp). próba szerencse.